Yalan cezbedici bir şey, 100 kere aynı hataya düşen 101 kez yine düşer. Kendi arzularının peşinden gidiyor sonra beni aldatıyor diyor. Yalan olduğun şeye inanmak bir hata değil, eksik olmaktır. Bir erkeğin gerçekten sizi sevdiğini anlayacak birisi değilsen bu durumda sende nasıl yorum oluşacak? Bazıları gerçekten seven olursa hissediyorum diyecek, eeee böyle belki de 100 kez yalana maruz kaldın diyelim nasıl ayırt edeceksiniz? Burada basit insan hemen hataya düşüp genellemeye başlar, çünkü sığınaktır kalabalık ile hareket etmek, görünmez kılar acısını anlayan zümre ile iç içedir ama içinde yapayalnızdır. Herkes masumiyeti kaybedecek çünkü dürüst ve doğru olmak ağır bir şeydir. Taşıyamayacağı yükü ve emaneti herkes kaldıramaz. Seni seviyorum diyecek erkek-kadın seni kabul etmiyorsa anlayış ile karşılayıp terk etmek gerekir. İçindeki saf ve temiz insanı kendisi biliyor ama başkası hiç kıymet bilmiyor :))
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
İşten erken çıkıp Evine giden Koca Dehşet saçtı. Yıllarca Çocuğu bildiği Üç çocuk Babası...
. Çocuklar ın Komşu dan Abisim den babasın dan Sütçü den olduğunu öğrenince Cinnet. Geçirdi.
Gibi Bir çok Haber başlığı var.
Kadın'ın biri Eşim Abisi nın eşi ile kaçtı diyor Diğeri Henüz 18 yaşın da ki Komşusu nun kızı ile kaçtığını söylüyor.
Bir başka Kadın öpöz kız kardeşi ile Eşi nın kaçtığını söylüyor. Erkekler in ezberlediğiniz yalanları bunlar dan ibaret.
Aslın da o Erkekler ile ilişki yaşayanların hepsi de Kadın Kadın istemez ise Hiçbir şey olmaz00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBen hiç yalan söylemedim
30 Yorumla
1 yılNe alaka
Saçmalama
Kafanda kuruyorsun
Seni seviyorum
Seni hiç bir zaman bırakmayacağım
Sen farklısın
Evleneceğiz biz
Kardeşim gibi o kız
Çok kıskançsın
Her şeyi abartıyorsun sende
Seni sevmesem seninle konuşur muyum
Konuştuğum tek kız sensin
Daha iyilerine layıksın sen
Müsait değilim
Ailevi sorunlarım var
İyi değilim
Vallah say say bitmez çünkü erkeklerin kendileri yalan dolan (hepsi değil tabi ama çoğu öyle maalesef)
412 Yorumla- 1 yıl
Yalnız birçoğunu kızlarda söylüyorlar sadece erkekler söylemiyor... Mesela sen daha iyilerine layıksın sözü ilk kızların kullandığı sözdür sonradan erkekler söylemiş gibi duymuş olabilirsiniz ama ilk hemcinsleriniz söylemiştir bu sözü.
- 1 yıl
@alonewithsilence Vallah hiç bir kızdan böyle bir şey duymadım kadınlar ezikleri değil iyi adamları sever eğer bunu duyduysan kendini ve erkekliğini sorgulamalısın bence
- 1 yıl
Benim sorgulayacak bir tarafım yok erkek düşmanı kadın hümanisti seni 😅, işinize gelenleri duymazsınız zaten anca işinize gelmeyenler... Ayrıca iyi olan erkekler ne olursa olsun bir kıza ezik diye bir cümle ile başlamaz aramızdaki fark yetiyor aslında. 😏
- 1 yıl
Maşsallah bunları erkler mi diyo😂😂kuliyen yalan biz hiç öyle bişi yapmayız
- 1 yıl
@ercan343737 O zaman sen kızlara nasıl davranılacağını bilmeyen erkek kategorisinde yer alıyorsun bu kadar basit. 😏
- 1 yıl
@ercan343737 Tabi tabi
- 1 yıl
@alonewithsilence Sırf gerçekleri söylüyorum diye beni erkek düşmanı olarak ilan etmen çok komik işte böylece ne kadarı çok ezik biri olduğunu göstermiş oldun bravo
- 1 yıl
Evli kesimlerde biz karımla çocuklar için savrediyorum
ya da ayrı ayrı yatıyoruz karısı o sıra hamiledir - 1 yıl
@paptya007 bı erkek sana kibar davranıyorsa veya seni uzmuyorsa bu onun ezik olduğu dan diyil sana ve sevgisine saygı duyduğu için dir
- 1 yıl
bı erkek sana kibar davranıyorsa veya seni uzmuyorsa bu onun ezik olduğu dan diyil sana ve sevgisine saygı duyduğu için dir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
1 yılSen kafanda kuruyorsun saçmalama şu ikisinin altından her nane çıkıyor 🤣
132 Yorumla
Soran1 yılSen kuruyosun dediği her şeyin gerçek çıkması pekii
- 1 yıl
Hiç şaşmaz
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBen sana değer vermesem sana yazar mıyım jsjsjs sana açıklama yapar mıyım nsjsj
64 Yorumla- 1 yıl
Yazarlen kendin de inanmadin😀
- 1 yıl
Ok.
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılSen ilksin gibi yalanlar
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkekler: sen başkasın, yine kafanda kurmaya başladın kim dolduruyor seni, seven erkek kıskanır, geçen anneme senden bahsettim 😂
Kadınlar: ilkimsin hiç sevgilim olmadı, bisikletten düştüm , ben seninle paran için beraber değilm, benim için maddiyat önemli değil sen önemlisin
Hiç aşk hayatım olmamasına rağmen konuya hakimim 😂😂63 Yorumla- 1 yıl
İnanalim mi kiz :)
Cevap sahibi1 yılİnanıp inanmamak sizin elinizde siz bilirsiniz
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalana karşıyım yalancıyıda sevmem. Hepsinin köküne kibrit suyu kız erkek farketmez
Yqvsqkların Yalan örneklerine gelirsek
Tabiki amacım cinsellik değil ben sana o gözle bakmam
Çok meşguldüm, mesaja bakamadım
Gözüm senden başkasını görmez
Ailemle tanıştırdım seni tabiki ciddiyim
Sarhoştum sen zannettim😅
Kızlar kadar olmasada erkeklerin bu yalanları meşhurdur20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yıl-Seni seviyorum (enayiye bunu söylersem benden şüphe duymaz)
-hayatımın sonuna kadar sen ol istiyorum yanımda.. (kendime bağlamayım sonra diğer kadına vııın)
-mutluluktan ağlıyorum (iş ciddiye bindi diğerleri ne olacak diye ağlıyor)
- hiç uzun ilişkim olmadı (o sırada bilmem kaç yıllık ilişkisi var)
-seni çok özledim (cebimdesin, şimdilik bu sözle oyalan çünkü her an gidebilirim)
-evlenelim (manipüle ediyorum)
Fix erkek yalanları listesi11 Yorumla- 1 yıl
2. Şık düzeltme (yaz ayındayım bu kızı kendime böyle bağlarım, nasıl olsa sezon bitince diğer kadına gideceğim şu anlık takılmalık dursun burada)
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Sorun sende değil
- Sen daha iyilerine layıksın
- Yapamayacağımı anladım
- O benim arkadaşım diyorum neden anlamıyorsun
- Bir kereliğine oldu
- Sende her şeyi abartıyosun
- Arkadaşlar ısrar etti
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSevgililerimden biri benim kadar hızlıydı bana rastlayana kadar. Daldan dala çok konan biriyseniz, çok kişi tanıyorsunuz ve çok yalan görüyorsunuz. Bu yüzden yalan söylemekten nefret ettiğimi ve klişe de olsa sözlerimde ciddi olduğumu anlaması çok zaman aldı..
10 Yorumla
1 yıl- Seni seviyorum
- Bana çok iyi geliyorsun
- Kimseyle seninle konuştuğumda aldığım zevki almıyorum
- Senden çok hoşlanıyorum
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılSöyleyen illahaki vardır.
Doğru söyleyende herkesle aynı kefede tartılıyor.
İlk degilsin ama ben son olmasını istediğim birini arıyorum.
Aramaklada bulunur mu?
Pek mümkün değil galiba.
Bir tane olsun ama artık son olsun.10 Yorumla
1 yılSeni gerçekten seviyorum, daha önce böyle hissetmemiştim, seninle evleneceğim, seni asla bırakmicam😐
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkek yalanları yorumlardaki gibi eyvallah ama bazı kadınlarda saman altından su yürütme konusunda eğitim bile veriyorlar artık.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYalan söylemeyi beceremediğim için fransızım bu konulara eğer olurda bir falsom olursa direk söylerim yani eninde sonunda gerçeği öğrenecek o yüzden fransızım bu yalan konularına😄
11 Yorumla- 1 yıl
Aldatırsam evet aldattım derim aldattığıma göre sevgi bitmiştir ne diye eziyet edeyim kendime ve ona😄
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bir kişi ile konuşuyorsam devam ederim her erkek bir değildir, bir bıkmadınız bütün erkekleri genellemekten.
614 Yorumla- 1 yıl
Sitem ediyorsun zannettim..
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği Virgülden sonraki cümle sitemli karışık bir şey gibi görünmüş olabilir 😅
- 1 yıl
Her şeye inanmak çok zor fıkfkfkf
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği İnanma o zaman ne diyeyim. 😄
Cevap sahibi1 yılBir ân bana yürüyorsun zannettim de 😅
- 1 yıl
Ne münasebet canım
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği Canım mı çok içten geldi yapma böyle şeyler 😅
- 1 yıl
tamam tamam sustum
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği Ya sen duygularımla oynuyorsun ve hep karşıma çıkıyorsun he 😂
- 1 yıl
Benim suçumsa affola..
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği Affettim ne olacak da bari tam tanışabilseydik, kenarı atmasaydın 😁
- 1 yıl
Burası nikah dairesi mi? Jsjdjd
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği Hayır değil de konuşmaya engel de değil öyle değil mi ☺️
Cevap sahibi1 yıl@kremalıfincanbüreği Bir de sen ya hep benim sorularıma geliyorsun arada bir ya da cevaplarımın altında beliriyorsun.
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İsteyen inanmasın
Ayrica yalan söyleyen bi insanla yalan söylemeyen bi insanı bir tutamazsınız
20 Yorumla
1 yılAldatmak istesem aldatırım ruhun duymaz
Seni sevmesem evlenmem
30 YorumlaBaşka kızlara bakmıyorum 😳 seni seviyorum sadece
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben seni asla bırakmam (KADIN yalanı) kulağına eğilip yalanını s…ikeyim diyesim var 🤣🤣
31 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣
1 yılKim ne yalan söylüyor bilmiyorum ki. Bazı esnaf erkekler yalan söylüyor onu biliyorum sadece. Benim karın bir lira gibi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSen ilksin
En güzel kız sensin
Tek sevdiğim kız sensin
Borcumu kısa sürede ödeyeceğim sen yine borç para ver de hepsini birden ödeyeyim10 Yorumla
1 yılE bunu ben genelde kızlardan duyuyordum sadece senle konuşuyorum ilk senle oluyo falan filan sizi gidi şeytanlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 356 cevap paylaştı.
1 yılYalanları saymakla bitmez ki adamlar komple arızalı
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İşlerim var yazamıyorum ve senden başka kimseyle konuşmuyorum derler
20 YorumlaDaima dürüst ve net oldum keşke beraber olduğum kadınlarda böyle olabilseydi
20 Yorumla
1 yılCiddi düşünüyorum ilk defa aşık oldum bana neler ettin böyle yemeden içmeden kesildim :(!
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir!
Klasik yalan yoktur! 😅20 Yorumla
1 yılİşim var yalanı. İş adamı da olsa seven ve cevap yazmak isteyen yazar eli kanda da olsa.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılSeni seviyorum, sen farklısın, Yerim (hiç bir zaman yemedi cısssss) vghhbgjnghh
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. O kadar çok yalan var ki yazmaya zaman yetmez.. En çok kullanılan inan haberim olmadı yalanı
10 Yorumlaİşim vardı dönemedim ama bu her zaman olursa jdhdjdh
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Kadın yalanı 5 dk hazırım
Erkek yalanı 5 dk evdeyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim için çok özelsin, ilk defa böyle hissediyorum, sen farklısın. Yazarken bir gülme geldi haha
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılBeş dakikaya oradayım yalanı. Oysa daha yeni çıkmıştır gelişi minimum yarım saattir
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılTabi ki sana güveniyorum ! Ben senin vücuduna değil zekana hayranım.
10 Yorumla
1 yılÇok yoğunum hayatım ( 10 saat sonra gelen mesaj) 😕
10 Yorumla
1 yılSende farklı bişey var sen diyer kızlar gibi değilsin
10 Yorumla
1 yılBütün gün çok işim vardı yazamadım (wc telefon alan erkekler)
10 Yorumlaİlişkilerden yoruldum artık bir yuvam çocuklarım olsun istiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılÇevrenizde işaretli erkelerin yaptıklarını tüm erkelere mal etmeniz
10 Yorumla Ben hiç kimseyli konuşmyorum ama herkes yalan diyor 😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. Sen karşılaştığım en farklı kadınsın. Söz veriyorum hep yanında kalıcam vesaire
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. kızların yalanları ezberlemeye gerek yok ağızlarından çıkan herhangi bir şey şüpheli. d
10 Yorumla
1 yılSensizlik benim için kocaman bir boşluk derdi 😂😂😂😂kocaman boşluğuyla mutludur artık
10 Yorumla
1 yılSen farklısın
47 Yorumla
Soran1 yılHepimize söylendi..
- 1 yıl
Sen herkesten farklısın gibi bu 😅
- 1 yıl
Aşk tek duygu olsada her kişide his olarak değişiklik gösterir bunun nedeni de herkesin birbirinden farklı olmasıdır birinde sevdiğin hoşuna giden şeyi bir diğerinde bulamazsın yoktur ama onda da diğer başka bir şeyi hoşuna gider bu hoşuna gitme durumu aşk boyutuda içerir örneğin " senin gülüşüne aşığım" gibi gibi
- 1 yıl
Aşk doktoru musunuz 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı.
1 yılagalarımın en sık söylediği yalan bitanem dir. hitap ederken bile yalan söyler p*vnkler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılciddi düşünüyorum seninle (iki gün sonra cinsel sorulara geçiş)
sen diğer kızlara benzemiyorsun vb
10 Yorumla
1 yılSen çok farklısın
İlk kez böyle hissediyorum
İşim vardı meşguldüm
Ailevi sorunlarim var psikolojim iyi değil
Sosyal medyasında ki ekli kızlara, tanıyorum ben onu yok şurdan akrabam yok şurdan arkadaşım
Uzar gider 😂😂😂10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSöz vermeleri, şunu yapıcam edicem diyip hiçbir adım gelmemesi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılerkeklerle ilişkim olmadığından bilemiyceğim yalanlardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBebeğim zaten evlencez hadi göreyim o güzel vücudunu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYine insanları birbirine düşüren soru!.. bizim, bizden başka düşmanımız yok a.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen benim için çok kıymetlisin. Gördük kimlerin kıymetli olduğunu...
10 Yorumla
1 yılHahahahaha keşke sadece erkekler dese tam bu konunun bildirimi üstten gözüktüğü an bi kizla konusuyorfum ve yemin ederim sadece seninle konuşuyorum dedi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenimki 17 cm 😂 benimki 18 cm😂benimki 20 cm 25 cm 😂 15ten aşağısı hep yalan
117 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHerkesinki 15ten aşağısı, gerisi hep yalan
Cevap sahibi1 yıl17ve üzerini söyleyenler 20 falan hep sallıyor
Cevap sahibi1 yıl13-15 zaten gayet iyi boylar. Erkekler 18-20 diye salladigi için bilmeyen kızların beklentisi yükseldi. Olması gereken 13-15
Cevap sahibi1 yılSeninki 15.5 ise yeterli tabiki
- 1 yıl
Bu konuda hiç yalan söylemedim
Ben hepsinin altına imza atarım ama asla böyle şeyler yapmam🤣🤣
10 Yorumla
1 yılSeni hiç bırakmayacağım, hep yanında olacağım, senin yerin bende ayrı çok özelsin, çok güzelsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler de kızlar da aynı !
Hep bir yalan vardie yani yalan söylemiyorum diyen erkek de kız da yalan söylüyordur.
Şu mantigi da hiç anlamıyorum he
Hep kızlar suçlu ya da erkekler hiç kimse kendinde problem aramıyor20 Yorumla
1 yılSeni seviyorum, konuştuğum başka biri yok, ilk defa böyle hissediyorum , seninle bir gelecek düşünüyorum yani ağzından çıkan her kelime her cümle🥺🥺
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Sanayideydim yalanı 😂
219 Yorumla
Soran1 yılAğğ ikinizden de beklemezdim ekxmdkdödö
Soran1 yılKitap okuma taklidi yapardın kanks sanayiye ne gerek var sdödkdmdm
m 1 yıl@Semih6934 ben araştırırım okurum kankam 😂
1 yılDelikanlı olmak cinsiyet meselesi değildir yalan söyleyen etek giysin tüm delikanlı insanlara selam olsun
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat