Fazlaca ön yargılı ve anlayıştan uzak davranan insanlar bence buna sebep oluyor. Sizi sevmemize ve yakın bağ kurmamıza neden izin vermezsiniz ki? #Pisicik

Fazlaca ön yargılı ve anlayıştan uzak davranan insanlar bence buna sebep oluyor. Sizi sevmemize ve yakın bağ kurmamıza neden izin vermezsiniz ki? #Pisicik

Annem her türlü hasta diyorum ya ne demek istiyorum yalandan birlikte yaptık der buda çok yanlış bir kafa yani aslında kendi yapar herşeyi ama birlikte çayı koyduk birlikte omlet yaptık şekilde konuşur çok yanlış
Etraftakiler bu tarz şeyleri yargılıyorsa belki sana laf gelmesin diyedir
Hayır annem her türlü hasta
Hayır, çünkü onlara yargılayıcı olarak yaklaşmıyorum. Bu yüzden her şey rahatça bana anlatabilirler ve yanımda da rahatlardır. ama benim her şeyi anlatmadığım, kişiler de vardır. çünkü yargılayıca ve iğneleyici bir vücut dili sergilerler.
Hayır insanlar benim yanımda oldukça rahattır. Ne olursa olsun kimseyi yargılamam ve onlara kötü hissettirecek şeyler söylemem. Bu yüzden birisi bana bir şey söylerken kesinlikle yalan söylemek zorunda kalmaz.
Keşke herkes böyle olsa
Cevap
7Cevap
İnsanlara doğruları anlatma fırsatını veriyorum. Yalan söylemek zorunda değil hiç kimse, yatsıya kadar beklemeye hacet yok. 😅
Ben düşünmüyorum da bazen beni mecbur bırakıyorlar
Bu arada tatlı yaptım gel😂
😅😅 gecenin bu saatinde emin misin
Aman sen de bir şey beğenmiyorsun😒
Tamam geliyorum aç kapıyı 😅
Beğenmez olur muyum hiç aşk olsun
😒😒
Ya asma yüzünü ne tatlısı yaptın
Yok hayır. Ben en kötü eleştirinin bile söylenmesi gerektiğini düşünüyorum insan ilişkilerinde
Evet yalan söyleyenler oluyor. Tabi ben takılıp kalmıyorum. Her insanın yanlışları vardır.
Hayır. Kimseye baskı yapmam. Ama yalan söyleyeni şıp diye anlarım.
İnsansız hava sahasındayım bea.
Kalabalığa karış😑
Yani yüzme bilmeyen birisini okyanusa atmak gibi.
Sığ havuzla başla
Korkarım ben.😱
Atlaaaa
Demesi kolay.😒
Kişi her kimse yalan söylemeye sevk edilmemeli. İnsanları zor durumda bırakmaktan oldum olası sakınırım ama çoğu insan bu hassas duygulardan bihaber umurlarında bile değil hatta.
Yapma öyle şeyler pisicik
Kesinlikle
Hayır
Dusunmuyorm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?