Para gerçekten mutluluk sağlar mı?

Genel olarak baktığımda, herkes paraya tapar olmuş. Evet son model pahalı araba, yalıda oturmak ve ultra lüks marka kozmetik ve giyim takılmak cazip gelebilir fakat bunlar gerçekten insanı ruhen doyuracak mı?

Mesela kızlarda zengin koca saplantısı var. Buldu diyelim, pahalı hediyeler ve mekanlar falan cidden tatmin edecek mi? Gerçek sevgi, maddiyatla ölçülebilir mi? Zengin insanı buldum ama seninle manevi olarak ilgilenmemesi hoşunuza gider mi ya da metresi olsa falan.

Tek başına paranın saadet ve mutluluk getireceğini düşünmüyorum ya. Kimseye muhtaç olmadan orta halli olmak daha cazip gibi; bana kalırsa. Ne kadar zengin olursan etrafındaki insanlar sanki sahteleşiyor gibi her yönüyle. Gerçek sevginin yerini para alamaz sanki.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
1 yıl
Soru nerden aklıma geldi derseniz, bizim sitede bir metres var. Her gece yarısı kadını Porsche ile alıyor ve gidiyorlar bir yere. Bir de kredi kartını vermiş adam ona, harcıyor. Karısını uyutup gelir bazı geceler haftalık.
Güncellemeler
1 yıl
Nerden biliyorsun derseniz, emlakçı bir arkadaş var, ev sahibinin kirasını takip eder. Adam galerici ve inşaat işleri var. Adamı görseniz, yanınızda gezdirmezsiniz. Öyle yani demek ki paraya tapan kadınlar da var. Karısına üzüldüm açıkcası, yazık.🤦