Kişilik & Karakter Yalnızlığınızı neyle gideriyorsunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar, kitap, oyun, film, alışveriş. Sen yalnızlığını neyle gideriyorsun? Yalnızlığınızı neyle gideriyorsunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Film Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sigara ve kahve ile tabi ki de.. 1 0 Yorumla
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl sadece pazar günleri yanlizim onun da keyfini çıkarıyorum Şu sıralar filmlere sardım eski efnalesmis seri filmler 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sigara (maalesef bırakacam en kısa zamanda) spor yürüyüs bide burada vakit geçiriyorum 1 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yalnız değilim ailem var annem babam var birkaç tane sohbet ettiğim eşim dostum var 1 0 Yorumla
JustLogic Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yüzüyorum, gitar çalıyorum, çalışıyorum biraz da sosyal medyada takıldık mı zaman kalmıyor zaten 1 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. iş sağolsun yalnızlık falan kalmıyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Sessizlkle 2 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben dizi film kitap 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sigara ve kahve ile tabi ki de..
sadece pazar günleri yanlizim onun da keyfini çıkarıyorum Şu sıralar filmlere sardım eski efnalesmis seri filmler
Sigara (maalesef bırakacam en kısa zamanda) spor yürüyüs bide burada vakit geçiriyorum
Yalnız değilim ailem var annem babam var birkaç tane sohbet ettiğim eşim dostum var
Yüzüyorum, gitar çalıyorum, çalışıyorum biraz da sosyal medyada takıldık mı zaman kalmıyor zaten
Hiç fark etmiyor bebişim 💅
iş sağolsun yalnızlık falan kalmıyor
Yine yalnızlığımla.
Kitap okuyarak
Müzik dinleyerek
Burada takılıyorum işte..
arkadaşlarımla
kitap okumak
yürüyüş
Arkadaş, müzik, gezmek
arkadaşlar varsa nasıl yalnızlık o :D :D
kendime sahip çıkarak