Size bunu hangi belirtiler gösteriyor, teşhis kriterlerinizi anlatır mısınız?

Size bunu hangi belirtiler gösteriyor, teşhis kriterlerinizi anlatır mısınız?

Benim psikolojim bozulmaz hele ki yaşadığım olaylardan sonra.. sağlam bir zihnim var zaten başıma ne gelirse gelsin takmıyorum hiç bir şekilde.. yarın öleceğimi bilsem bile bu beni etkilemez.. ama genelde insanlar için konuşursam mesela aşırı stresli olurlar.. panik atak geçirebilirler..
En çok tutarsız davranışlar ve çabuk değişen ruh haliyle kendini gösteriyor.
Benim bu olmadı ama olsa da anlaması bana zor değil. Çünkü mesleğim😎😊
Kekeleme, hiç odadan çıkmama, agresiflik, ters cevaplar, diz titremesi ve sürekli birşeylerin kırılma sesi geliyorsa bozuktur
Napabilirim bu bilgi ile?
Gülerken ağlıyor isem anlamış bulunmaktayım
Cevap
8Cevap
Psikolog değilim, anlamam. Elime benzin bidonu alıp çakmakla koşuşturmadığıma göre sağlam herhalde psikolojim djfja
Canım sıkkın olur uzun süre gadası
Ellerim ve ayaklarım istemsiz titriyor, ayaklarım buz gibi ama alnım boncuk boncuk terliyor. Karnım ağrıyor ama öyle normal ağrı değil sızlama gibi. Bütün vücudum sanki dayak yemişim gibi sızlıyor midem bulanıyor ve baş ağrısı çekiyorum. Tabi tek belirtiler bunlar olmuyor bunlar giriş evresi...
Yersiz tepkiler verdiğimde ya da yaşadığım herhangi bi olayın olması gerekenden daha fazla beni etkilediğini farkettiğimde anlıyorum.
Kendimi her zamankinden farklı hissediyorsam
Birilerine saldırıyorsam rahat değilsem geceleri uyuyamıyorsam anlıyorum o zaman.
Beklenmeyen şekilde bazı şeylere yüksek tepkiler verirken, bazı büyük durumlarda duyarsız bir hal alabilmemden anlıyorum...((-_-))
Ağlama krizleri
Bir şey yapmak istememe
Sürekli mod düşüklüğü
Ama bunlar depresyon nedenleri. Onun dışında psikolojim bozulmadı çok şükür
İştahım kesiliyor, midem bulanıyor, sürekli aynı şeyleri düşünmeye başlıyorum, el ayak uyuşması başlıyor, hâlim kalmıyor mal gibi bütün gün uzanıyorum, işte ki verimim tamamen düşüyor.
Vallaha anlamıyorum 😂😂yaşayıp gidiyorum ama işte bazen birşeyler te kitleniyor yine intihara meyilli olduğumu hissetiğim an bi durup geri giderim
Uyku modum hep açık oluyor, kim ararsa arasın telefonu açmıyorum ve youtube da en saçma uzun videoları soluksuz izliyorum 😂
Kimse ile konuşmak istemiyorsam moralim bozuktur. Psikolojimi bilmiyorum. Daha o kadar ilerlemedim.
insanları katletmek istediğimden anlıyorum psikolojimin bozuk olduğunu aslında bozukda değil he psikopatim sadece o kadar
Neşesiz, keyifsiz, yorgun oluyorum. İştahım kaçıyor, uyku problemim oluyor. Daha önce yaşadığım için bu belirtiler oldu.
Ruh halimden , yaşananlara verdiğim tepkilerden.
Psikaytrisye gidiyorum anlatıyorum antidepresan yazıyor psikoloğa gidiyorum anlatıyorum
Üzgünsem, çabuk sinirleniyorsam, ağlama krizleri geliyorsa... Vs. q
Psikolojimi bozuk olmadığı için anlamam gerekmiyor 👌🏻
Benden bozuk olanları görünce hıhh tamam ben normal mişim diyorum😊
Vücudum titriyor
Baş ağrısı
Ağlama krizleri
Kimseyle görüşmek istememe
Depresyonda msn ne süredir boylesn
Odamda kapı ve pencereler kapalı. Babaannemle yaşadığım için sürekli bazen günlerce insanlar oturmaya geliyorlar, sinir oluyorum. Komşularla da pek samimi. Onun samimiliğinden dolayı benle de samimi olmak istiyorlar. Ama ben samimi olmayı sevmiyorum. Yaşıtlarım hariç kimseyle samimi olmam.
Kaç yasndasn
Yemek yiyemiyorum, sinirli oluyorum. bir şey yapasım gelmiyor
Ben kolayına psikoloji yakmam bende sadece öfke olur o da hakkım yani
Ruh halim tavrım ve hissettiklerim
Mantık dışı düşüncelerim var çünkü
Ani sinirlenme ve kontrol kaybından
Mutsuz olmamdan
Uykusuzluk, çabuk sinirleniyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?