İnstagram yok Bungolava neresi?🤪 Dar paça adamı bozar Vatan candan öte 🇹🇷 Beni kimse tanımaz esnaf bir kenera Mangal yapmayan bilmeyen erke mi olur? Ayak topu Beşiktaş’tan ibaret Tarih az siyaset alanım ama ekmek partisindenim.. top oynamayalı 10 yıl oldu
Cumaya gidip sonra elalemin karısına düşenlerden kızların arkasından hayaller kuranlardan, içkiyi su niyetine içenlerden yalan serçe eti sananlardan, aldatıp, erkek adamım ne olacak diyenlerden, namazın anlamını bilmeyip, haftada 1 defa adet yerini bulsun diye camiye uğrayanlardan olmadığım içinse ben ben değilim
Bir şeyi yapmak diğerlerini yapmamaya engel değildir. Islam kusursuzdur Müslümanlar değil bu yüzden inanarak, layık olarak yapmak daha makbul🫠 tabi ki herkesin namazı kendine bu sizin için bir espriydi
Bakmıyoruz abi haklisin tüm maddelere uyan biri şöyle bir soru sormus. Kadinlarda kalca ne kadar onemli diye 😅 o sebeple cami imamıda olsalar guvenilmiyor
O zaman yapacak bir şey yok. Biz alıştık yalnız kimseye bulaşmadan yaşamaya, ben bu yazdıklarının fazlasını hayatıma uyguluyorum ve çok şükür bir Eksiğimde yok. Herkes alışacak bu gidişle 🙂
İnstam yok. Futbolla ilgilenmem. Esnaf beni niye tanisin aqq okul okuyom ben. Agalarla sürekli aktivite yapariz da halısaha sevmem fazla. Kalanlar var. İstanbuldan katılıyorum taliplerimi bekliyorum diyem de tam olsun.