Kişilik & Karakter Kendinizi mutlu eder misiniz? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Kimse almazsa ben kendime yaparımKekikler de çok güzel kokuyo hem 💐 Kendinizi mutlu eder misiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Kendimi mutlu edemem maalesef.. sevilirsem mutlu olurum sadece 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Her zaman hemde gadası 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kimseciklere hazırlamadığım kahvaltıyı kendime hazırlarım.. 1 3 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Bu çok iyi Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Evet. Özellikle domatesleri kalp şeklinde dizmek en sevdiklerimden biridir. Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl 😄 Bu daha da iyiymiş Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl B n kendimi genelde çikolata ile mutlu ediyorum 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl O da vardı canınız çekmesin diye göstermedim☺️ Yorumla Yaban00 1 yıl 🤭🤭yaa nasilda dusuncelisin Yorumla
lavinya08 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Ederim. Çicek almıyorum ama kendime kahve ısmarlarım. Sohbet ederim. Kutlu olacağım şeyleri yaparım. Yanında mutlu olmadığım insanlarla görüşmem 😂 1 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı. Kendini mutlu edemeyen başkasını nasıl mutlu edecek ki? 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Nefes alamıyorum valla artık 1 4 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Neden Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Çok boğuldum herşeyden Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Oluyor bazen haklısın sana da yolluyim bu çiçeklwrden Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Olur çok ihtiyacım var inan ki Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. kiyamam. en guzel cicekler senin olsun 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Bunlar da güzel Teşekkür ederim 💐 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl bencede cok guzeller. Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. :) sbaah sabah nerden buldun 1 4 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Yoldan Yorumla Emrhttr 1 yıl Nerenin yolu bu Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Söylemem sonra hepsini toplarsınız bana kalmaz😋 Yorumla Emrhttr 1 yıl tamam senin olsunlar Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. nasıl mutlu edicez kendimizi 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Onu da sen bul Yorumla MawiTech 1 yıl çok iyi saklamışlar bulamıyorum Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. evett ediyorum ara sira 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kitap alarak kendimi mutlu ediyorum genelde. 1 0 Yorumla
Sultan344 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mutlu olmayı hissedemiyorum 1 3 Yorumla alican3433 1 yıl @Sultan344 . niye Yorumla Sultan344 1 yıl @alican3433 sen de her yerden çıkıyorsun ha de git lo saane Yorumla alican3433 1 yıl 😊😊 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok güzel 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Teşekkürler 💐 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Pek değil 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet arada yapıyorum 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ederiiim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kendimi mutlu edemem maalesef.. sevilirsem mutlu olurum sadece
Her zaman hemde gadası
Kimseciklere hazırlamadığım kahvaltıyı kendime hazırlarım..
Bu çok iyi
Evet. Özellikle domatesleri kalp şeklinde dizmek en sevdiklerimden biridir.
😄 Bu daha da iyiymiş
B n kendimi genelde çikolata ile mutlu ediyorum
O da vardı canınız çekmesin diye göstermedim☺️
🤭🤭yaa nasilda dusuncelisin
Ederim. Çicek almıyorum ama kendime kahve ısmarlarım. Sohbet ederim. Kutlu olacağım şeyleri yaparım. Yanında mutlu olmadığım insanlarla görüşmem 😂
Kendini mutlu edemeyen başkasını nasıl mutlu edecek ki?
Nefes alamıyorum valla artık
Neden
Çok boğuldum herşeyden
Oluyor bazen haklısın sana da yolluyim bu çiçeklwrden
Olur çok ihtiyacım var inan ki
kiyamam. en guzel cicekler senin olsun
Bunlar da güzel
Teşekkür ederim 💐
bencede cok guzeller.
:) sbaah sabah nerden buldun
Yoldan
Nerenin yolu bu
Söylemem sonra hepsini toplarsınız bana kalmaz😋
tamam senin olsunlar
nasıl mutlu edicez kendimizi
Onu da sen bul
çok iyi saklamışlar bulamıyorum
evett ediyorum ara sira
Kitap alarak kendimi mutlu ediyorum genelde.
Mutlu olmayı hissedemiyorum
@Sultan344 . niye
@alican3433 sen de her yerden çıkıyorsun ha de git lo saane
😊😊
Tabiki
Evet kendimi mutlu ederim
Ettiğim oluyo arada aklıma gelirsem
Çok güzel
Teşekkürler 💐
Pek değil
evet ederim
Ederim