Eş dost arkadaş akraba herkes olabilir sadece işi düşünce yazan hal hatır soran kişiyi hayatınızın hangi noktasına koyarsınız?
İnanmış gibi yapmayı tercih ediyorum bir süre sonrası da Allah kerim;))
Eş dost arkadaş akraba herkes olabilir sadece işi düşünce yazan hal hatır soran kişiyi hayatınızın hangi noktasına koyarsınız?
İnanmış gibi yapmayı tercih ediyorum bir süre sonrası da Allah kerim;))
sadece işi düşünce yazsın ne var bunda sürekli mi yazsın sana ozamanda olmaz ki insan yüzlerce insan tanıyor sadece birilerine sürekli mesaj yazmaya kalksa saatlerini alır
insanların bazı insanlara ihtiyacı olması normal ve onlarada ihtiyacı olduğunda yazması normal
Cevap
4Cevap
Hayatımın bir noktasına koymam, tam üzerine nokta koyarım öyle insanın 🤣
Engellerim ne uğraşacağım.
Kanka tersime denk gelirse laf sokar engellerim. Tersime düsmezse de dalga geçerim o beni engeller 😂😂😂😂
Yani işi düşünce yazanlara bakınca yapmacık geliyorlar. Zor günümde yanımda durmayan dostlarıma bakınca yanlış olan ben miyim diyorum.
Ben zengin olunca kapımda köpek olduklarında çok gülücem😊
İstediğini vermem. Var öyle arkadaşım sadece gezmek için yalnız kaldığında yazıyordu bana gezelim diye ben de reddettim. Gerçi müsait olmadığım için reddetmiştim ama olsun istediği olmadı sonuçta.
İlişkim biter bitiremicek biriyse hep ertesi günü cevap ver o anında cevap verse bile ertesi günü bekle işi düşünce de söyle işte işin düşünce yazıyorsun hoşlanmıyorum falan
cevap vermiyorum
Aradıklarında açmıyorum bilerek
İşi düşünce ders verilir.
İşi düşünce yok derim
cevap vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?