Kişilik & Karakter Yapmak istediğiniz ve yapamadığınız şey ne? Puye961 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl İsimden numara nasıl bulunur Yapmak istediğiniz ve yapamadığınız şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. çok şey var 0 1 Yorumla Puye961 1 yıl Ne gibi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İnsanları terslemek sırf kendimi savumamam diye susuyorum içime atıyorum 0 1 Yorumla Puye961 1 yıl Kendine yazık edersin yani bazı yerlerde hakkını savun Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arabada sevişmek 0 8 Yorumla Puye961 1 yıl Yap o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kimle Yorumla Puye961 1 yıl İstanbul'da bul birini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sinan_63 tesekkur ederim Sinan ama duygusuz ilişkiye karşıyım Yorumla sinan_63 1 yıl Nasıl istersen tercih senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @sinan_63 🙏🙏🙋 Yorumla Puye961 1 yıl Teklif geldi iste deherlendir da Yorumla alisiniss001 1 yıl Duyguda gelişir belki aranızda sinan romantik çocuga benziyor xd Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Yok oyle bisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok şey var
Ne gibi
İnsanları terslemek sırf kendimi savumamam diye susuyorum içime atıyorum
Kendine yazık edersin yani bazı yerlerde hakkını savun
Çok var say say bitmez.
Ne gibi
Arabada sevişmek
Yap o zaman
Kimle