Güncellemeler
1 yıl
Kızlara caniloşko erkeklere comolokko 😂😂
Güncellemeler
1 yıl
Işığı kapatana kadar çok zordu yaa ama ışığı kapattıktan sonra çok kolaydı 😂😂 İ a.. m karanlık's woman 😂😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalnız kalmamak için evlenmek de doğru değil, ancak bir düşünce olabilir evlilik, birini tanıdıkça onunla olup olmayacağına karar verebileceğin
yok be yalnizlik rahat. insan fitratina ters ama bu devirde evlilikten iyi
Yoo bende tam tersi yalnız olunca evde çok mutlu oluyorum. Kaç aydır yalnızım gayet güzel 😂
Korktuğun için evlenmek mantıksız.
evlendiğin güvenebilceğin biri değilse o yalnızlıktan daha korkunç
Çok felsefik ama çok doğru bir yaklaşım olmuş
keşke felsefik olsa.
maalesef Tecrübefik 😌
Ya aslında şöyle ki yalnız kalmak her zaman sevdiğim bir şey oldu ama şu 3 gecedir Evde hiç kimse yok Yalnız kalmam gerekiyor ailem şehir dışında O yüzden biraz yalnızlık sıkıntı yarattı düşüncelere gark etti beni hani evliliğe çok sıcak biri değilim ama acaba olmalı mı diye düşündürdü
Evlilik doğru insanla efsane güzel bir şey bir kere iki kişi değil bir kişi gibi oluyorsun her zaman o güven duygusu o paylaşma duygusu öyle güzel bir şey ki hasta da olsan yanında güvendiğim biri mutlu da olsan mutluluğunu paylaşacağın birini gezip dolaştığında paylaştığın biri beraber güldüğün beraber oyunlar oynadığın beraber ağladığın beraber düşündüğün ya çok Efsane bir şey
Evli misin evlilik çok güzel bir şey diye düşünüyorum Ben de hiçbir zaman kötü bir şey olduğunu düşünmedim ancak doğru kişiyle
Evliy DİM çoook yanlış biriyle...
o yüzden doğru kişiyle güzeldir tavsiyem 🙂
Ha bir tecrüben oldu ama olumsuz bir tecrübe anladım Ben de evli birisin diye düşündüm bu kadar yaşamış bir şekilde anlatınca yani her zaman yaptıklarımızın sonucu istediğimiz gibi bitmiyor ya da bitmiş şekli belki de en güzeli oluyor bilemiyoruz
Evlilik öyle kutsal bir şeydir ki doğru insanların yapması gereken mükemmel bir Hayat bağıdır hatta bence günümüz sevgilileri bile bunun küçük provasıyken. nerde ergen ergenler var nerde bilmem neler var. aha diyor biz sevgiliyiz 🤦♂️
Sorsan aşk ne?
Cevap yok 😂
Zamane ilişkileri o kadar full paket ki her şeyi yaşıyorlar zamanla tüketecek bir şeyleri kalmıyor tükeniyor her şey onları evliliğe taşıdıklarında da paylaşacak şeyleri kalmıyor Dolayısıyla başarısız evlilikler oluyor aslında yaptıkları en büyük hata evlenmeden önce çok fazla şey paylaşıp evlilikten sonrasına çok fazla bir şey bırakmamak
hay ağzına sağlık.
İşin özeti tamda bu.
buna biraz dikkat etseler kümse mağdur olmazdı
ama daha sevgililiği başaramıyorken konu evliliğe gelene kadar eheey 😊
işte bazende bu şeylere ne kadar dikkat etsende hesap edemediğin şeylerde başına gelebiliyor
Benim etrafımda evliliği düzgün gitmeyen başarısızlıkla sonuçlanan çok fazla örnek var o yüzden de sıcak yaklaşmıyordum aslında
Evlilik ne kadar tabii ise boşanmak da o kadar tabii ta ki arada çocuk yoksa
Aslında birazcık dikkatli bir seçimle mükemmel bir evliliğin olabilir.
mükemmelden kastımsa normal bir evlilik yani. yoksa kimse dört dörtlük değil fakat 4/-4 bbulmayada ggerek yoktur
birazda insanlar yolun başında çoğu anlayabiliyor aslında kimle evlendiğinin farkında.
işte belkilerle sürdüre sürdüre mahfoluyor.
Emin ol günümüz çocukları özellikle hiç de mağdur olmuyor çünkü o çocuğu dünyaya getiren Allah onları rızkını Kısmetini vermez mi Unutur mu onu
Siz biraz duygusal birisiniz sanırım anlatım tarzınızdan anladığım kadarıyla
Öyle biri olmayı çok seviyorum. maneviyat aşığıyım.
maddi şeylere tutkumu köreltip öldürdüm.
Maddeye çok Sevgi duymadım ben de hayatım boyunca ama benim için etkisi sıfırdı da diyemem maneviyattan daha mı kıymetli Hayır
Mesela karşındaki kişiyi görüp hoşlanman beğenmen Bu bir maddedir
Ve şu an karşımdakini görmeden sadece yazdıklarıyla Onun gerçek suretine görmekse maneviyattır Ve bu çok güzel bence
Gerçeğini öremezsin ki mümkün değil bir kalıbı oturtamazsın sadece yazdıklarıyla
Eğer çok tecrübe etmişsen artık güzel sözlerin güzel düşüncelerin Sadece güzel insanların dilinden dökülebileceğini ne kadar kötü olsa da. Kötü ve Çirkin sözlerinse sadece Kötü insanların dilinden döküleceğini görebilirsin ne kadar iyi olsalar da
Ama hiç tanımadığın birinden bahsediyorsan çok güzel rol de yapabilir Bu düşünceyle Bence herkese yaklaşma
Eğer ki dersin iyi çalıştıysan hiçbir rolcü seni kandıramaz
Hislerle yaklaşmanın Çok doğru olmadığını tecrübe ettim yani tavsiye etmem aklının bir köşesinde bulunsun hani
Mesela Öyle hissediyorum ki bu iyi biridir Bu sadece bir his
Söylediklerine katılıyorum hak veriyorum Mesela şunu demek istiyorum diyelim ki karşımızda rolcü bir x kişi var
Yani sen descartes değilsin :)
Düşünüyorum öyleyse iyi biri falan
Haşa söyleyeyim böyleyim demekten Allah'a sığınırım Ben de kendi tecrübelerimin deneyimlerimin sonucuna göre cevap verebilirim en fazla benim iradem ne ola ki ben de sıradan biriyim elbette fakat tecrübelerimi ve nasıl bir yol izlediğimi paylaşmak isterim
Yok o anlamda söylemedim espri mahiyetliydi
Güzel örnekti ve hoşuma gitti 😊
bak şimdi nasıl bir formül yapıyorum bahsediyim mi?
Bir laf var Lafla peynir gemisi yürümez diye kimsenin lafıyla yürütmeyeceksin icraat önemli
Ben hiçbir zaman sözlere öyle inanılmaz Güven duymadım hareketleri hep önemsedim Sen de öyle yap
Kesinlikle katılıyorum.
Bahsedin
ben farklı görüşte değilimkii 😊
dur önce bir detaylardan bahsediyim karışıklık olucak yoksa. şöyle yapmıyorum.
Karşımda X kişi var diyelim bir yola çıktık ve ben onu tanımadan direkt o güvenilir biri kötüde olsa kesin iyi biri gibi kapalı gözle yaklaşmam mecnunmuyum 😊
Ama hiç görmediğin birinin karakterini az biraz tanıyabileceğinden bahsettin Ben de bunun yanlış olduğunu söyledim
Formülün bir kısmını söyledin aslında demin. Bana sevdiğini söyleme sevdiğini göster.
formüllerden biri bu.
Şimdi bu X kişi rolcüyse eğer
ve hayatına birşeyleri çalmak için geldiyse bunu belli etmemesi İMKANSıZ
Kendi karekterin beklentilerin vardır.
karşınında makul beklentileri vardır ki bunlar karşılıklı. neler mi?
Sevgi Saygı Sadakat.
Mesela sana hitabı senin çevrene bakış açısı senin hayatına bakış açısı
bunları dinlersin ondan acaba küçümsüyormu benimsiyormu
vs.
SAYGI
Senin diğer insanlardan ayrı tutması çok önemli çünkü birlikte bir yola çıkıyorsunuz ve senin değerini sana hissettirmesi lazım tabi sözlerle diğil sadece. seni anlaması gerekiyor tabi buda sözde değil. gün 24 saat ve sen o 24 saatin boş anlarındamısın yoksa sabah onunla uyanıp onunlamı uyuyorsun gününün anlamımısın araması etmesinilgilenmesi vs
SEVGİ
İyi günde var kötü günde var hayatımızda biri olsada olmasada bu hep var.
bazen hayatımıza gelen kişi öyle biri oluyorki bu dost bile olsa ya iyi ki varsın diyoruz
Düştüğümüz anda birinin tutması nasıl güzel bir şey.
bakalım bu kişide tutuyormu yoksa kendi haline kös kös oturup kendi kendinemi iyileşiyorsun. bu hayat yolculuğunda sen yaya o keyf aleminde mi
GÜVEN
Evet 1 günde bu test netice vermez. fakst aylarca yıllarca sürdürmeyede gerek yoktur 🙂
Formulüm ve netice vermesi yüzde yüz 🙂
Çok işe yarar şeylerden bahsettin Aslında çok teşekkür ederim Hayatımda uygulayacağım bunları Ama bir şeyi fark ettim 35 yaşından büyük değilsin sanırım 35 yaşından önce gayet küçük bir yaşta boşanma yaşamış olman kötü olmuş
Ben de mesela bir yerlere bir şey yazmışım Geçen gün Dolabımda buldum ne ara yazmışım bilmiyorum ama çok doğru şeylerden yazmışım müsaade edersen onu sana atabilir miyim ama buradan olmaz mesaj kutusundan olur
hayır sistem 30-35 arası yazmış.
32 yaşındayım 28-29 yaşlarımda boşandım.
4 yıl evli kaldım.
çok mutlu olurum gizliliği açıyorum
Ama mesaj atılmıyor size
takip at
Yalnızlık çok rahat be evde sjsjsj
ben sana bi çomolokko yaparım...
Almayayım Sağ ol Meydan malı sahipli yiğit
Yok öyle değil hangi kız önce kaparsa onun malı jsjssj
Evlilik herşeyden daha korkunç bence 😂
Yerine göre ikisi de güzel
Yo gayet iyi
Seni engellemişim ama niye acaba 😂😂