Kişilik & Karakter 1 ay Gençlik Uyudunuz mu? s 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yatın sabah kakminiz 😒 Gençlik Uyudunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 138,2b cevap paylaştı. Hayır uyumadım muhtemelen yine sabahlarım diye düşünüyorum. yotube da video açarım biraz. biraz da bir şeyler atıştırırım 1 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 920 cevap paylaştı. Çok işim var... Uyumadım o yüzden 😖 1 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. 2001 yılında gençliğimi çaldılar benden 23 yıldır uyuyorum ben 1 2 Yorumla s 27esmerim 1 ay 😂 Yorumla Boğaalfa 1 ay Doğrular güldürüyor işte 😭 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Tatilde sabah kalkmamı gerektirecek bir sebep yoksa niye kalkayım 😅 1 2 Yorumla s 27esmerim 1 ay Uyu ozaman Yorumla Fofenkman 1 ay Sabah uyurum şimdi gecenin keyfini çıkarmam lazım 😅 Yorumla
psychosarcas Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Sabaha kadar otururum galiba bir işim yok yarın uyku düzenimi de bozdum. 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 58% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı. Yok uyumadım düdüklü ocakta can sıkıntısından yemek yapıyorum 😂🙂 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giii yoohhh ni yatması daha burada soru cevapliyohgg gormimisen 1 0 Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% 1 ay Nerde sabahçıyım yine Çay ve neşet baba eşliğinde 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 61% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sıcahtan uyunmiyy 😂😂😂 1 2 Yorumla s 27esmerim 1 ay 😂 Yorumla m ByBrawo 1 ay 😂😂 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Daha uyumadım abla 😅 peki uyicam 1 1 Yorumla s 27esmerim 1 ay İyi geceler sjd Yorumla
OğuzKALK Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 ay Daha yeni uyandim şimdi yerime geçip tekrardan yatacağım 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Neyseki yaşlandım😪 2 3 Yorumla s 27esmerim 1 ay Yok kız hala cıtırız Yorumla tortitotilla 1 ay Bize offf🤤🤭🤭 Yorumla s 27esmerim 1 ay 😘😎🥰 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 53 , eic 87% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sizin uyuduğunuz saatte biz ayaktayız 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır nöbetteyim uyku haram 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 51 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Uyku yok arkadaşım ne yapalım 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır daha uyumadim uykum yok kii🥺🙄😞😞😢 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok sabah erken kalkmam lazım hala buradayım 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Uyku sevmem uyumuyorum🙃 1 0 Yorumla
Meryem748274 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Ağrılarım varrr uyuyamıyorum 1 2 Yorumla s 27esmerim 1 ay Geçmiş olsun Yorumla Meryem748274 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
MagarsuS Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. hayır çalışıyorum 1 1 Yorumla s 27esmerim 1 ay Kolay gelsin Yorumla
J0KKeR Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% 1 ay Anteplimisiniz siz 1 4 Yorumla s 27esmerim 1 ay Evet Yorumla J0KKeR 1 ay Aaa ne güzel bende iş gereği sürekli geliyorum da , sevdim memleketini çok güzel 😄 Yorumla s 27esmerim 1 ay Teşekkür ederim güzeldir 😊 Yorumla J0KKeR 1 ay 🌹🌺❤️ Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bu saatte uyulur mu? 1 1 Yorumla s 27esmerim 1 ay Tam saati Yorumla
BÜYÜK_PATRON_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Tamam teyze 1 1 Yorumla s 27esmerim 1 ay Tamam dayı Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 536 cevap paylaştı. Antep şivesi ☺️ 1 2 Yorumla s 27esmerim 1 ay Bir harf yanlış olmuş kalkmıynız olacaktı Yorumla sakızkabugu 1 ay Anladımm Yorumla
kızılldeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Hayır uyumadım öğlene kadar yaticam ondan 2 5 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 ay Ev hanımı misin Yorumla kızılldeniz 1 ay Yok yıllık izin Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 ay İyi tatiller o halde keyfini çıkar izinin Yorumla kızılldeniz 1 ay Sağol Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 ay Sende sağol Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyumuşum 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Uyuduk 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Şimdi de uyandık 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 807 cevap paylaştı. Uyandım bile. 1 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 650 cevap paylaştı. Uyumadım 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. uyunadim 1 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 65% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 42 , eic 42% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Tatil bana 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyumadık 1 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. Daha uyumadım 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uyumadımm 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uyumadım 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 401 cevap paylaştı. Yok yaaa 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Uyumak lazım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Yok bea 1 0 Yorumla
mersinli_ali Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 ay Şimdi yatacağım 1 2 Yorumla s 27esmerim 1 ay İyi geceler Yorumla mersinli_ali 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Hayır uyumadım muhtemelen yine sabahlarım diye düşünüyorum. yotube da video açarım biraz. biraz da bir şeyler atıştırırım
Çok işim var... Uyumadım o yüzden 😖
2001 yılında gençliğimi çaldılar benden 23 yıldır uyuyorum ben
😂
Doğrular güldürüyor işte 😭
Tatilde sabah kalkmamı gerektirecek bir sebep yoksa niye kalkayım 😅
Uyu ozaman
Sabah uyurum şimdi gecenin keyfini çıkarmam lazım 😅
Sabaha kadar otururum galiba bir işim yok yarın uyku düzenimi de bozdum.
Yok uyumadım düdüklü ocakta can sıkıntısından yemek yapıyorum 😂🙂
Giii yoohhh ni yatması daha burada soru cevapliyohgg gormimisen
Nerde sabahçıyım yine
Çay ve neşet baba eşliğinde
Sıcahtan uyunmiyy 😂😂😂
😂
😂😂
Daha uyumadım abla 😅 peki uyicam
İyi geceler sjd
Daha yeni uyandim şimdi yerime geçip tekrardan yatacağım
Neyseki yaşlandım😪
Yok kız hala cıtırız
Bize offf🤤🤭🤭
😘😎🥰
Uyandım 8 saat sonra
Sizin uyuduğunuz saatte biz ayaktayız
Sabaha kadar burdayıhkk böğünnnn
Hayır nöbetteyim uyku haram
Uyku yok arkadaşım ne yapalım
Hayır daha uyumadim uykum yok kii🥺🙄😞😞😢
Erken kalkan yol alır. İyi geceler.
Yok sabah erken kalkmam lazım hala buradayım
Uyku sevmem uyumuyorum🙃
Ağrılarım varrr uyuyamıyorum
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
hayır çalışıyorum
Kolay gelsin
Anteplimisiniz siz
Evet
Aaa ne güzel bende iş gereği sürekli geliyorum da , sevdim memleketini çok güzel 😄
Teşekkür ederim güzeldir 😊
🌹🌺❤️
Bu saatte uyulur mu?
Tam saati
Tamam teyze
Tamam dayı
Antep şivesi ☺️
Bir harf yanlış olmuş kalkmıynız olacaktı
Anladımm
Nöbetteyim uyuyamadım
Hayır uyumadım öğlene kadar yaticam ondan
Ev hanımı misin