Erkekler hakkında linç edileceğin bir fikrini söyle?
erkekler hakkında linc edilecegin bir fikrini söyle pic.twitter.com/KPPES2ZCAP
— kaan (@bariskaanercan) August 15, 2024
Erkekler hakkında linç edileceğin bir fikrini söyle?
erkekler hakkında linc edilecegin bir fikrini söyle pic.twitter.com/KPPES2ZCAP
— kaan (@bariskaanercan) August 15, 2024
1- Erkeklerin çoğu doğru değil işine geldiği gibi davranır
2- Hatalı davrandıklarında özür dilemeyi eziklik olarak görür özür dilemek yerine zor yoldan hatayı unutturmaya çalışılır
bu kada linç yeter gayrı😁
(Aynı sorunun kız versiyonu gelsin oraya da yazalım haksızlık olmasın😅😂)
Erkeklerin çoğu aşağılık bir yalancıdır. İstediklerini elde edebilmek için sadık beyaz atlı prens rolü yaparlar. Birlikteyken yanınızdan fıstık gibi bir kız geçtiğinde “güzel mi bu kız” diye sorsanız kıvırmak için binbir türlü yalan söylerler. Ben direkt cevabını duymak istemeyeceğin sorular sorma diyorum.
Erkeklerin yalancı olmasının nedeni de siz kadınların gerçeklerden kopuk hayal dünyasında yaşayan varlıklar olmanızdır. Size ulaşabilmenin tek yolunun yalan olduğunu düşünüyorlar.
Ben dürüstlüğü tercih edenlerdenim. Evet güzel bir kız görünce fizyolojik olarak uyarılıyorum, evet instagramda güzel kızların kıçına bakıyorum, imkan olsa hepsiyle de yatmak isterim. Bu fizyolojik bir şey. Seninle ise ruhsal anlamda bir şeyler paylaşmak için sevgili oldum. Birlikteyken dürtülerime hakim olabilirim. Ancak bu bir ömür boyu sürmez haberin olsun. O yüzden gittiği yere kadar yaşayalım ne varsa. Bittiği yerde medenice ayrılabilmemiz lazım yoksa aldatmak zorunda kalırım. Bir ömür boyu süren aşk takıntıdır, psikolojik rahatsızlıktır. Ama bir ömür boyu süren dostluk gerçektir. Sen benim dostum olacaksan elimde olmayan nedenlerle diğer kadınlara yükseldiğimi anlayabilmelisin. Bunları açıkça ifade etmek zor değil.
Seni kullanicaktim baktım ki bir kuzum uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım
Böyle demişti bana yüzlük yapmak ne demek
Ben sizin kuşağın dilinden anlamıyorum yüzsüzlük diyecekti belki de
Hayir öyle demedi
Bi de yüzlük yapmasını hakediyormusum olumsuz anlamda
@Dilanınız ne demek yüzlük yapmak
Senin sevgilininde diğer erkeklerle yatma hakkı vardır
@esmanurjkb istiyosa yatsın önemli olan mutlu olmak
Grupuda kabul eder misin
@esmanurjkb ffm olur
@esmanurjkb ikinci hatun olmak ister misin?
Erkeği kızı geç komple insanın yapısı bozuldu kimsenin kimseni güveni kalmadı çok saçmaladı herkes 22 yaşına gireceğim hiç ilişki yaşamadım sevgilim olmadım istemedim çünkü maalesef biraz korkuyoruz herkes öyle oldu çok utanç verici durum çok az var iyi erkek ya da iyi kız
Cevap
20Cevap
erkeklerin çoğu gerçekten sevmez amaçları farklıdır
Erkeklerin aşk dedikleri şey cinsellikten ibarettir
En az bir kere kendi penislerine ağızlarıyla erişmeye çalışmışlardır. E tabii başaramamışlardır. Bunu da inkar ederler ama biraz zorlarsanız itiraf edeceklerdir.
Sığ beyinli olmaları ))
Erkeklerin kadınların canım olduğunu düşünürler
Ama aslında kadın o kadar zekidir ki
Erkek kadının Zeki olduğunu bir türlü anlayamaz
Neden biliyormusun?
Erkek şeyden başka bir şey düşünmez o yüzden.
Kadınları anlamak bir sanattır
Onları anlamak yorumlamak bir sanattır.
Şimdi gelip leş kargası gibi çökecekler sende erkeksin felan diye
Evet erkeğim
Ama kadının erkekten daha zeki olduğunu bilen bir erkeğim.
Kadın istesin erkeği kukla yapar ruhu duymaz erkeklerin🤣🤣
Çok linç gelicek 🤣🤣🤣🤣
Yorumlarn altına dadanan bi leş kargasi var gelir biradan sanada
Eminim gelir
Ve derki sen erkek değilsin erkek olsan böyle söylemezsin felan bakalım kesin gelen olur🤣
Linç etmek değil de, genellemeleri sevmiyorum. Bir insanın kendini geliştirmesine göre zekilik değişkenlik gösterir. Bir kız sabahtan akşama kadar boş boş videolar izleyip, hiçbir vasfı olmadan yaşarsa o kız, kendini geliştiren, kitaplar okuyan, eğitimine önem verip sonuna kadar giden vb. Bu türk bir erkekten daha zeki olamaz... Erkeklerin hepsi şeylerine düşkün değildir...
Aa bak bu konuda sonuna kadar sana katılıyorum
Genellediğim için özür dilerim beni uyardığın içinde ayrıca teşekkür ederim.
Erkeklerin tamamı aynı değildir ama bir çoğu bu dediğim sınıflandırmaya giriyor.
Yok, estağfurullah. Her ne kadar tanımıyor olsak da, sözler insana dokunabiliyor. Altta bir kız da yazmış erkekler aşık olmaz gibisinden bir şey, 9 yıldır deli gibi sevdiğim birisi var, bu kadar da genelleme yapmak saçma bence.
Evet onu bende gördüm genellemek çok yanlış kesinlikle hemfikiriz.
Kendi hemcinslerinin yazdgndan habern yk sanrm apooo
Hepsini okudum ama bir kişinin yorum yazması, benim öyle olduğum anlamına gelmez! Sonuçta milyar tane karakter var. Sizin kafa yapınızdan hesaba çıkacak olursak, ben de ”bütün kadınlar kaldırım köşesi...” derim, bunu dedim diye bütün kadınlar böyle mi olmuş oldu şimdi? Biraz mantık, lütfen!
Kadınlar sinsi davranmasını biliyor
Yorumumun sonunda bi kaç tane gerçekten seven var dıe eklemisim biraz mantk cidden apoo
Senin yorumunu okumadım, sadece bana yazdığın yanıta cevap verdim.
Bnden başka sevmeyle ilgili yazan yorum gormedim bnde beni diosun sandm pardn
Muaahahahahahahaha
Erkekler aşık olduğu ya da karşısındaki kadınla hayatını geçirmek istediği için evlenmiyor, yemeğimi yapan biri olsun, çamaşırım yıkansın, evim temiz düzenli olsun, düzenli ve sağlıklı cinsel ilişki, bi de çocuğum da olur, onun bakımını tüm çilesini kadın çekecek nasıl olsa, yaşlandıklarında kendi anne babasına da karısı bakar, kadınlar da karşısındaki erkek bana aşık beni seviyor da evleniyor sanıyor. Kadın bir de çalışıyorsa hem çalışıp işten gelip bi de ev işleriyle cebelleşiyor, erkek de g. tünü devirip yatıyor. Erkek olsam ben de kesin evlenirdim
Ben erkekler hakkındaki fikrimi söyledim cinsellik ne alaka şimdi? Bundan rahatsız olmadığımı kim söyledi?
G*tünü devirip yatıyor muyuz çok güldüm hahaha
Sen yapmıyorsan neden üstüne alındın, geneli böyle
Cümleye güldüm yani benle alakası yok komik geldi sadece
İçinden gül o zaman, böyle salça olmayın her şeye
Kadınların tipe bakınmasından yakınırlar ama yakışıklıların yanında bir tane çirkin kız yoktur. Kadının adeta kusursuz olmasını isterler, kendilerine bakmadan. En ufak çirkin veya kilolu veya başka bir fiziksel "kötü" bir yanı olan bir kadını gördüklerinde hemen içlerindeki nefreti kusarlar, bu tarz "kötü" kadınların paylaşımlarının altına bakın %95i erkeklerin nefret kusması ve mükemmelik arayışı. Bakir olmayıp bakire isteyenler tip erkekler ezik ve aşağılık komplekslilerdir, kıyaslanacağım diye ödü kopar :d
O kıyaslama işini biz de yapabiliriz haberin olsun hani bizde insanız ya o yüzden sürekli kıyaslama var diye zırlayıp durmayın senin kocan da senden öncekileri senle kıyaslayacak
@_elsevier_ yap, ne yapayım?
Sen de mi bakir olmayip bakire isteyenlerdensin :d
Hayır ağzınıza sakız gibi yapışmış kıyaslanmak istemiyorlar diye sanki kıyas yapma yeteneği sadece kadına aitmiş gibi. Bizde yattığımız kızları hangisi daha iyiydi daha seksiydi diye kıyaslayabiliriz
@_elsevier_ kıyaslama demiyorum banane senden. Bakir olmayip bakire isteyen ezk kıyaslanmaktan korkan erkeklere diyorum
zaten o bakir olmayan erkek kendisi kıyaslıyor kız da bunu yapar diye korkuyor kendisi yaptığı halde yapmayan istiyor ez*k çünkü :d
Dur fazla linçlenmeyeyim gizli cevaplayayım 😂 Erkekler (herkes değil) cinsellik odaklısınız ve kendi aranızda bunu marifet sayıyor, övünüyorsunuz ama birisi ile ciddi düşündüğünüzde el değmemiş insan arıyorsunuz. Ayrıca lütfen ciddi değilseniz kimseyi oyalamayın ve bunu baştan söyleyin. Kimse ümitlenmek zorunda değil.
Ayrıca bu yorumuma kızlardan rekor beğeni istiyorum 😂
Öncelikle bir erkek ile bir kadının seks yapması aynı zorlukta değildir. Çoğu erkek seks yapmak istiyor ama yapamıyor. Kadınlar istese rahat rahat yaparlar en fazla o. Derler ama erkekler yapamaz en fazla esc ile yapar o da manita ile yapılanın yerini tutmaz. Ayrıca siz bir değerle dünyaya geliyorsunuz kişisel bakımınızı yaparsanız rahat seks yapabilir ve erkek arkadaş bulursunuz bizim ise kendimizi geliştirmemiz kas ya da para yapmamış ya da vs uzatmayayım anladın.
@Nolove1wq kesinlikle öyle
@Nolove1wq 10 tane evet
O kadar çok kadın düşmanı var ki kadının başına bir şey gelince kadını suçluyorlar Bir erkekle seks yapmak istemiyordum zorla dokundu zorla tuttu falan zorla üzerime boşaldı şimdi onunla seks yapmş sayılıyor muyum? buradaki gibi
ama bazıları iyi ve normal insanlar adamlar destekçiler yine aynı soruda farklı yorumlarda
Bunun sebebi kadınların cinsellik istememesi ama erkeklerin istemesi. Yani iş yine sizde bitiyor bizim bir suçumuz yok. Tabi burdaki yine oevlatlığı
Nedense çoğu erkeğin gerçek manada sevdiğine inanmıyorum. Seven insan seviyorum üstü kapalı seni seviyorum diyerek geçmez, gösterir. Seven insan sadece ciddi düşünüyorum diye geçiştirmez. Seven insan her daim yanında durur.
Herhalde sevene denk gelmedik. Çünkü öyle bir zamana denk geldik bir günde seni seviyorum oldu..
İşin komiği kızlar erkekler için sevseler bile bir kahve bile ısmarlamazlar ve ilk fırsatta terk ederler.
erkekler kadını elde edebilmek için her kılığa girebilirler. Kadınları aptal sanıyorlar ve kadınların birçoğu da maalesef duygu ve hayal seli içerisinde kaybolmuş durumdalar bunların ekmeklerine yağ sürüyorlar. Bir erkekle konuşmaya tahammülüm yok açıkçası benimle flört etmeye başladığında aklındakileri okuyorum resmen ve o bunu anlamadığımı falan sanıyor. Dünyaları çok küçük sadece seksten ibaret ve bunun için her şeyi yaparlar. Kısaca erkekler birini masumca sevip ona aşık olmaz istese de yapamaz fiziksel olarak çok zor. kadınlar daha duygusal ve empatikken erkekler daha sonuç odaklı. Erkekler bizi anlamıyor evet ama bizde onları parmağımızda oynatacak zeka varken kullanmıyoruz. Bizim de fiziksel olarak kusurumuz bu.
Tek tek sıralıcam
Çoğu ş.. erefsiz çakal p.. uşttur
Evlenmeden cinsellik yaşamak isterler
Sevgilisi olduğu halde sosyal medyadan kız takip ederler
Aşıkmış seviyormuş ilgiliymiş gibi görünürler ama duygularıyla değil içgüdüleriyle hareket ederler bu yüzden her konuşmanın sonu cinselliğe gelir
Çoğu cimridir para harcamak istemez sevgilisinden ayrıldıktan sonra da harcadığı paranın hesabını yapar pişman olur
İlgisiz umursamaz bencil olunca alfa olduklarını sanarlar (unutmayın ilgisiz kalan kadın aldatır)
Birlikte oldukları kızları ortamlarda anlatıp arkadaşlarına gösterirler ve daha da kötüsü o kız hakkında pis konuşmalar yaparlar övünüp böbürlenirler
Temizlikten bakımdan uzaktırlar
Bir çoğu korumacı değil hatta kavgadan kaçan korkak tipler sırtınızı bir erkeğe yaslamayın kızlar
İlgi sevgi değer görmeyi haketmediklerini düşünüyorum çünkü sonunda deccale dönüşüp acayip derecede üzüyorlar
Aldatan kadına acımayız haberin olsun
Tek tek cevap verelim bakalım.
Siz öyle erkekleri seviyorsunuz mesela ümitcan Uygun.
Çünkü bizim içgüdümüz bir an önce cinsellik sizinki değil.
Erkekler çok eşlidir özellikle insan erkekleri.
Eee yani ne olacak bizim içgüdümüz mümkün olduğunca fazla kadınla beraber olmak.
Para gökten yağmıyor tek gelirim 2 bin lira kyk bursu sahi siz bizimle aynı maaşı alıyorsunuz ama sizin bizim için bir harcamanız olmuyor.
Siz bile cool takılın umursamaz olun dikkat çekersiniz diyorsunuz ayrıca sizin peşinde köpek olduğunuz tipler de belli.
Seks kolay yapılan bir şey değil ben yapamadım birçok arkadaşım da yapamadı hatta sevgilileri bile olmadı daha.
Hayır aksine sabah yüzümüzü yıkayınca yeterli bakımı yapmış oluyoruz.
Bunu sokakta yürümekten korkan kızlar mı söylüyor😂😂😂 siz en fazla tcvüze uğrarsınız biz öldürülürüz ve tekrar doğmayacağız oyun değil gerçek hayat.
İlgi gösterdiğiniz erkekler zaten deccal normal erkekler yalnız.
Ümitcan uygundan mı bahsettim ben o bambaşka bir boyut cahil k.. eko aynı zamanda katil ona erkek bile denmez
Kızlarda da libido var ama iradeliler sizin gibi yarım akıllı değiller ötesini berisini düşünüyorlar
O çok eşli erkeklere g.. avat o.. çocuğu diyoruz biz hoşunuza gidiyorsa ne ala
Fazla kadınla beraber olup hastalık kapıp ölmeniz çok sevindirici olurdu doğada böyle erkeklerin elenmesi lazım aslanlar bile eşleriyle çiftleşiyor sadece
Erkek kadından para istiyorsa yarım erkektir o kadının parası anca ona yeter zaten napcan kadın parasını erkeğim adamım diye geziyorsunuz kadınları eziyorsunuz sonra da parasını mı yiyeceksiniz adamlık nerede o zaman?
Siz de bize diyorsunuz hemen vermeyin bakire kalın kendinizi kocanıza saklayın diye
Evlendikten sonra yaparsın kızların hayatını mahvetmeyin
Duş almayı da unutma bari
En fazla tecavüz mü? Sana arkadan girsinler bakalım zorla ne diyeceksin ayrıca bir sürü kadın cinayeti var biz de her an böyle bir şeyle karşılaşmaktan korktuğumuz için doğru erkekleri seçmeye çalışıyoruz
Normal erkekler de anca söylenip duruyor şikayet ediyor ve bu rahatsız edici
Öff hiç anlamamışsın neyse boş ver tamam haklısın.
Çok eşli erkekleri seversiniz asıl bakir el değmemiş erkekler itici gelir kadınlara
Dediklerine katılsam anlamış olacaktım ama dimi?
Kullanılmış erkeği napim gitsin eskortlarla takılsın
Bilim öyle demiyor ama bilime güveniyorum kadınların ne söylediği umrumda değil
Tamam
Evet boşuna palavra kasma iki erkek seçme hakkın olsa bakir ve hiç sevgilisi olmamışın yüzüne bakmazsın
Bakir ve hiç sevgilisi olmamış daha iyi değil mi neden geçmişinde nefsine yenik düşüp sevgilisiyle ya da eskortla bir şeyler yaşamış iradesiz bir erkeği tercih edeyim ki? Hem sevgilisini bırakıp benimle sevgili olan beni bırakıp bir başkasıyla da sevgili olmaz mı? Her şeyin ilki güzel ilk aşk ilk sevgili ilk seks
Ben öyleyim ama memnun değilim öyle olmakdan hemde hiç ama hiç
Erkek bakir olmayınca oo paşam kral ne kızlar üzmüşsündür sen şimdi kız bakire olmayınca k.. aşar o.. rospu e.. skort namussuz deniliyor
Biliyorum ben sevgilisiz ve bakir olmakdan memnun olan biri değilim işte özgüvenim yok
Sevgilin olunca ve onunla bir şeyler yaşayınca bırakıp bakire kız aramada sonra
Çünkü cinsiyetlerimiz farklı. Erkekler kolay kolay seks yapamıyor ama senin çirkin diyeceğin kızlar bile seks yapıyor.
@_elsevier_ kral aynıyız dinime kitabıma. Bakir erkek başarısız olduğu için bakirdir anlamıyorlar şunu.
Doğa böyle demek ki erkek başarılı olacak kadının kadın olması yeterli
Burada gelip şikayet etmek yerine erkekliğinizin tadını çıkarın sevin kendinizi ben kız olduğum için çok mutluyum kendimi seviyorum
Bakire kız kalmadı
He he belli oluyor erkek düşmanı
Evet yani?
1.65 olunca insanı kendisi bile sevmiyor.
1.65 mi 😂 kusura bakma ama ben 1.68 im zaten kucağımda taşırım seni
Evet maalesef asla sevgilim olmadı bu yüzden.
Yalancı olduklarını düşünüyorum. Hatta zaman zaman yalandan ilgi gösterdiklerini , yalandan birisini seviyor gibi yaptıklarını da. Çabuk akıllarının çekindiğini biliyorum. Birde asla iyi düzgün davranan kızları tercih etmez nerde saçma sapan insanlar var onun için iyiden vazgeçerler. Sonra da jeton düşünce saçma sapan içer içer saçma sapan şeyler paylaşırlar. En son içinde yine seni suçlayıp kendini haklı çıkartırlar.
Yalan söylüyoruz çünkü seks yapmak istiyoruz ama siz yapmıyorsunuz şart koyuyorsunuz aşk sevgi istiyorsunuz biz nefret ettiğimiz kadınla bile yaparız ama siz sevdiğiniz adam olmadan yapamıyoszunuz.
Hepsi birbirinin aynısı. Sadece bazıları gerçek yüzünü iyi saklıyor belli bir zamana kadar.🫱🏻🫲🏼
Zoru görünce kacıyolar gözleri hep daha fazla kızda
Dogru
Evet çünkü doğamız böyle.
Kızların da gözü dışarda artık sadece biz değil
4 yıl öncesine kadar erkekleri gerçekten seven insanlar olarak biliyordum. Ama sevgilisi olmasına rağmen bana umut vermesi erkekler hakkındaki düşüncemi değiştirdi. İlk iliskimde bunu yaşadıktan sonra artık hiçbir erkeğe guvenmedim ve hiç ilişkim olmadı bugüne kadar
Hiç bir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez.
oha cok dogru bir tespit benim kqnkamda bana halleniodu
@nazliiii51 kanka ne ya
vqlla
Seni kullanicaktim baktım ki bir kuzum uzmansin kendini kullandirmadin ben de kendini kullandirmayinca sana böyle yüzlük yaptım
100 kere cekmia
@nazliiii51 bunu hakediyodun falan dedi ama
tamam iste
@nazliiii51 benim için 31 mi çekmiş
Bu bana dokunmaz ki niye hakettigim olumsuz bir şey olsun
erkek zihniyrti
@nazliiii51 açık konuş ya harbi ne demiş bu lavuk bana
yemin ederim iste kendini kullandirmadin fqlan demis bari ordan yola cik
@nazliiii51 açıkla lutfen
bana takintili sorunlu biride boyle demisti sonradan ogrendim
@nazliiii51 ne demişti kendini kullandirmadin mi demişti
Ya bak, o erkek seni kullanmak istemiş, sen de kendini kullandırmamışsın, o da 31 değil, sana yüzlük çekmiş yani, anladın mı? Bu. Normalde kızlar acır yani, o kadar giricik giricik yani, değil mi? Ama bu sana yüzlük yapmış yani, oradan yola çık yani, seni demek ki ağırta ağırta, inlete inlete yapmış yani, bunu sana hayali olarak. Anladın mı? Kendini kullandırsan, sana yapacakmış yani. Adam bir de besbelli söylemiş seni kullanmak istiyorum diye, yani buna hayır gelmez.
13 temmuzda konuşmayı bıraktık 23 ünde tekrra yazdı 25 inde konuşmayı bıraktık 11 ağustosta tekrar yazdi
ne yazdi
@nazliiii51 sne bunu nasıl öğrendin
sordum soyledi
bunu bilmeyenmi vsr ayrics
@nazliiii51 ne yazdığını boş ver de ben niye 100luk hakediyorum?
uf kes yazma
@nazliiii51 o kadar kişiye sordum bilemediler
tmmm
Erkekler ilk basta sizin koruyucu meleginiz olur zman gectikce azrailiniz olur... Dunyada kocalari tarafindan oldurulen binlerce kadina ithafen...
Kadınlar neden onlarla evlendi. Ümitcan Uygun Ümitcan Uygun Ümitcan Uygun
@Abazanyalı nike bak ciddiye alip cevap vermek bile hata iste erkekler bu kadar baska bisey demeye gerek yok
Yav ne alaka
erkekler sürekli bi şeylere bi şey sokma derdindedirler. akılları cüklerindedir. seks olmasa evlenmezler. ucana kacana sokasıları gelir. sana güldümü sana yardım mı etti yarın karsına cıkar sokcam der. hep sokuş. sabah sokma aksam sokma.
Öyle bir fikir yok ki bende
Erkekler düz basit varlıklar
Karmaşık olan bizleriz
Evet öyleyiz bununla da gurur duyuyoruz.
Teşekkürler beyler🌹
Psikolojik ve ruhsal hastalıklar kadınlarda çok daha yaygın evet o yüzden ne mutlu düz ve basit varlık oluşumuz
Erkeklerin hiçbiri gerçekten sevmiyor
Kendilerini değerli hissetmek için cinsel ihtiyaçlarını gidermek içn bir kadınla beraberdir. Bi iki tane erkek var gerçekten seven
Yanılıyorsun.
Evet çünkü bizim doğamızda skor önemli ne kadar kadınla beraber olursak o kadar başarılı oluruz içgüdüsü bu
Keşke başarı konusunda bu azmi zekana yansisa ya da kariyerine çok daha farklı olurdu bazi seyler
Erkekler seks için aşik olurlar.
Erkeklerin birçoğu narsistir.
Erkeklerin hepsi iğrenç bi yaratk kendilerini bişey sanmaları birşeyleri istemediği gibi gidince arkadan sallamak daha varda var merak eden devamını yazsın anlatayım burada anlatılmayacak şeyler var ahahaha
çoğu erkeğin amacı cinselliktir ve çoğu sapık abazadır
Evet öyle ama bu konu nedense sadece Türk kadınının zoruna gidiyor yabancı ülke kadınları bu konuda takıntılı değil
Onların çoğu, farklı bir organıyla düşünüyor
Aklıma bir şey gelmiyor... Erkeklerin çoğu şöyledir veya böyledir, şunu yapar ya da bunu yapar diye bir izlenimim yok...
Erkekten erkeye fark var, bu kişilikle, karakterle, terbiyeyle alakalıdır..
C*nsel hayatı olmayan çoğu erkek sevgilisini aldatır ama eşiyle sevgilisiyle c*insel hayatı 10/10 olan erkek de aldatır amaç farklı ten farklı haz. Erkekler doyumsuzdur ve kıymet bilmezler aldatmayı da aldatma olarak görmezler kısacası karaktersiz yaratıklar
kızlarin surekli ilgi bekledigini soylerler iki dakika ilgisiz kal kendilerini yere atar tepine tepine aglarlar o anlarda 5 yasindaki cocuk bazen daha olgundur 😀
kızlarin surekli ilgi bekledigini soylerler ama iki dakika ilgisiz kalsanız kendilerini yere atar tepine tepine aglarlar o anlarda 5 yasindaki cocuk bazen erkeklerden daha olgundur 😀
Yüksek ses müzik açıp BMW arabanla bizi etkilemiyorsun, asalak asalak bakma
Hadi canım niye o zaman zengin koca derdinde hemcinslerin
Bmwsi olan zengindir işte git bin arabasına tanış nolcak
Peki
Erkekler dünyanın en muhteşem varlıklarıdır bizler ise erkeğe köle olmak zorunda olan birer ucuz hayat kadını
Sen bir daha yorum yapma meltem
@NazYapmaSude 🤣🤣🤣😉🤣
Kadınları her anlamda feci derecede kıskanıyorlar ve her erkek bir kere bile olsa kadına dönüşmeyi hayal edip düşlemiştir.
Güvenilmezler, verdikleri sözleri tutmazlar!
Her türlü naneyi yiyip kendini mert gibi sunarlar
Erkeklerin %95 i mastürbasyon yapar %5 i de yalan söyler.
erkeler *m için kızları severler sonra giderler
Çoğunun aklında seksten başka bişi yok ne bi duygu ne bi sevgi, aşktan bahsetmiyorum bile
Bir kız başlık atmış ben 150 yim 180 altı boyu olan erkeğim demesin diye aklıma o geldi 😂
Erkekleri kadınlar yaratıyor kadınlar tanrıdır erkekler insandır.
@tgyayn Hoyven eti yiyen insansiz siz
@tgyayn Tanrılar toplanın insanın biri hakaret etti derhal cezalandırılsın
Kim kimin altında inliyor o çocuğu doğurmak için
@Abazanyalı anaon
Erkekler hiçbir zaman kadına değer vermezler. Üzgünüm kızlar ama onlar için et parçasından farksızız. Bunu bilin ona göre davranın onlara
Neredeyse hepsinin fırsat bulsa on tane kadınla yatıp hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam edip yanlarında onu gerçekten her şeyiyle seven kadını bir ömür boyu ayakta uyutacaklarını ve bundan hiç gocunmayacaklarını düşünüyorum.
Hem kadın çalışmasın işimi yapsın çocuğuma baksın diye çalıştırmazlar boşanınca 20 yıldır evde oturan kadına çalışsın derler
Hepimiz seks istiyoruz hayır ben istemiyorum kadınlar şöyledir böyledir diyen göz boyamak için yapıyor o da seks istiyor direk söyleyen de istiyor emin olun hepimiz istiyoruz
Ki kötü bir şey değil istediğimiz çok uğraştırmasınlar direk versinler kandırmadan vermiyorlar sonra ağlıyorlar
Olur sen de arkadaşlarına sırf cinselliği yasallaştırmaları adına gönülleri ferahlatmalarına adına ben namusluyum sevdim de verdim orozpi değilim artık ütopyasından vazgeçmelerini söyle cinsellik istiyorsanız yaşayın sevgilinize verince namuslu olmuyorsunuz:) Sen bunu bellet arkadaşlarına ben de arkadaşlarıma vericem söz
Kanka sırf cinsellik yaşamak için sevgili olunan bir yerde kızların sevgili olunca namuslu sanıp kendilerini kendi gönül ferahlatmaları girilen bir ortam da erkekler kandırır nesini anlamadım bunun? Aşşağıya bak biraz hepsi dert yanmış hepsi kandırılmış kızlarım hepsi nefret dolu? Sence neden?
Kardeş geri kalmış toplum özellikleri bunlar Avrupa ülkeleri latin ülkeler aşmış bunları küçük yaşlarda cinsellik yaşıyorlar özgürce onlar kendilerini orozpi gibi hissetmyor cinselliğe bir ihtiyaç zevk olarak bakıyor bizde tam tersi kadınlar da o kadar çok namus korkusu neyse artık namus onu da bilmiyorum da söz de orozpi olurum korkusundan dolayı o kadar tabu ki hala bizim ülke de cinsellik bizim kızlar cinsellik yaşama adı altında sevgilikle bunu cinselliği meşrululaştırma çabasında hala…Eee ben de sana diyorum ki ne bekliyorsunuz moruk? Erkekler kandıracak tabii neden sonuç ilişkisi bu kadar basit
Morrruuk kandırmayı da erkeğe özel yapmayın bir zahmet erkeklerde öyle bir kandırılıyor ki her gün farklı bir olay kandırılan tek kadınlar değil çünkü burayı Müslüman bir ülke yapmışlar anlamak bu kadar mı zor kıt mısın sen Türkiye’de yaşıyorsun ve bilmiyorsun % bilmem çoğunluğu Müslüman öyle olunca vermiyorlar sevgililiğe gelirsek arkadaşına kardeşine abisine verecek değil ya ya da yoldan geçen biriyle mi yapsın tanışıp sevdiği hoşlandığı kişiyle yapılmak isteniyor belki bu seni ne ilgilendirir sen yoldan geçen isteyen biriyle yap kime ne banane
Moruk bu kadınlar kadar kendiniz Zeki görüpte tam tersi beyinsiz olan varlık yok hepsi erkekler nonoş prenses olmuş demişte kadınlar yaptı böyle erkekleri
Ne akıl ne de kalp sadece dürtüleriyle hareket ederler, aksini iddia eden toptur😂
Erkeklere güvenilmez her erkek aldatır aldatmayan fırsat bulamamıştır
Tam doğru değil.
Erkek fiziksel kadın duygusal aldatır
@Abazanyalı kadında fiziksel aldatabilir
@_elsevier_ beni aldatsın dert etmem. Cinsel gücüm o kadar muazzam değil penisim pek uzun ya da kalın değil boyum 1.65 kaslı değilim.
@Abazanyalı ciddi misin sen evlenme o zaman
Normal değil çünkü aldatılmayı masum görmek
@_elsevier_ kral kadınlar fiziksel aldatmaz nasıl olsa.
@Abazanyalı sen öyle san
@_elsevier_ özele gelir misin kral?
@Abazanyalı niye
@_elsevier_ öyle. Birşeyler merka ediyorum.
@Abazanyalı burdan sor
@_elsevier_ boy kaç?
@Abazanyalı 169 170 falanım bende kısayım
@_elsevier_ vücut nasıl?
Rica ediyorum özelden görüşün arkadaşlar
@Abazanyalı normal
Tamam buz gibi karpuz abla
@_elsevier_ normal derken? Türkiyenin normali göbek zaten. Kas var mı biraz mesela
@Abazanyalı yok kral sende ne çok merak ettin ya sabır
Erkekler öyle ilginç canlılar ki, dünyayı fethedebileceklerine inanırlar ama evde kaybolmuş bir çorabı bulmak için annesini ararlar. Belki de bu yüzden Mars'a gitmek istiyorlar - orada en azından çorap aramak zorunda kalmazlar.
Eve bakmak bizim işimiz değil bizim işimiz evi korumak evi beslemek.
Erkeklerin şeyi olmasına rağmen %80 ni en hakiki prensestir
Ayak parmak kıllarını jiletle temizle lütfen bebeğim...
Nefislerine yenikler güçsüz gözüküyorlar itici oluyorlar böylece
Çocuk doğurabilme becerileri olmasa hiç bir erkek hiç bir kadının yüzüne bile bakmaz...
Tamam mmsaci sen gay ol kiz arkadaşın üzmüş seni belliki çokta iyi yapmış gtunuz kalkinca böyle yorumlar yapiyorsunuz
Senin gibi bir erkeğin de bacak arandaki o şey olmasa hiçbir kadının sana bakmayacağını bildiğin için bu şekilde yorum yapman normal, karşındakine cinsiyetçi muamele yapmamanı bir ayağın çukurdayken hala öğrenememen üzücü olmuş. Erkek de kadın da bacak aralarındaki şeyleri ile bir bütünler ve iki farklı cinsiyetin de birbirine üstünlüğü yoktur. Kadınları bu şekilde küçük düşürmeye çalışan alçak düşüncen yüzünden hiçbir kadın senin yüzüne bakmadığı için kudurmuş ve buraya içindeki zehri kusmuşsun ama senin aksine pis zihniyetli olmayan erkeklerin de varlığını ve düşüncelerini kirletmeden hayatta sana senin düşüncelerinle muamele edecek insanlarla hayatına devam etmeni dilerim.
@öylesinebirseyiste sen de soruyu okumamış anlamamışsın. Tıpkı iddiamdaki standart kişiliğe dönüşmüş ve kuduz gibi saldırmışsın. Ayrıca benim kadınlarla hiç bir sorunum yok, onlar kadın olduklarının ben de sağlıklı bir erkek olduğumun farkındayım ve aramız gayet iyi ama sen gene hastalıklı fanteziler kurabilirsin bu benim değil senin sorunun. Soruyu soran kişinin bu cevabı En İyi Görüş seçmesini bekliyorum. Verdiğim cevap ve sonucu apaçık ortada. Basit bir soruyu dahi anlamaktan aciz feminist özentileri asla benim ile eşit olamazlar. Tartışabilecek zekanız olsa kuduz gibi saldırmak yerine neden böyle bir cevap verdiğimi anlamaya çalışırdınız. Ancak sizlerden daha fazlasını beklemek haksızlık olur, cinsiyetçilik ve eşitçilik ile manipüle edilmiş boş kafalarınız için bu kadarı gerçekten fazla biliyorum. Ama ne yapalım huyunuz bu siz kuduz gibi saldırmaya devam edin...
Cok benciller senden cinsel yönden nude veya farklı bişey isterler sen istemediğini söylediğinde surat asarlar saygı duyduğunu söylese bile içten içe sana asla saygı duymazlar
@cutygirls burdan birinden ne beklersin ciddi ilişki mi
Büyük çoğunluğu dişil enerjiye sahip prenses erkek olarak görüyorum
prenses oldunuz erkeklik diye bir şey kalmamış pehh
Hele şükür kız bolluğu olan bir soru itinayla herkese cevap vereceğim.
Güzel olmayan hiçbir kızla arkadaş dahi olmazlar
Evet siz de 1.65 erkekle (ben) sevgili dahi olmuyorsunuz kendinizi çok iyi sanmayın çirkin kızlara bile yürüyen oluyor ama çirkin erkeğe hiçbir kadın bakmaz hele bir de kısaysa.
Erkekler kadınları kullanmak için aşık rolü yaparlar. Plan dahilinde hayat sürerler.
Evet evet evet ulan. Cinsellik istiyoruz ve bunu söylersek alamayız. Rekabet var. Sorun sizde rahat rahat seks yapmıyorsunuz aşk meşk istiyorsunuz biz de bunu yapmak zorunda kalıyoruz.
@cutygirls valla ben kimseyi terk edemedim. Hiç kız arkadaşım da olmadı.
@cutygirls bak ben yalan söylemem. Aşık olur muyum onu da tam bilmiyorum boy problemim var bir kızın bana ilgi göstereceğini düşünmüyorum. Ama kızları kullanan erkeklere de laf etmem. Kızlar dikkat etsin bence.
@cutygirls çünkü adamlar cinsellik istiyor ve bu kolay olmuyor. Siz de bizi anlayın bir ihtiyacımız var ve elde etmek çok zor.
@cutygirls işte bununla alakalı bir laf var kadın her ihtiyacını karşılayacak tek bir erkek, erkek tek ihtiyacını karşılayacak tek bir kadın ister.
Bizim kulturumuzde de evlenmeden consellik yaşamak evlatlık reddi sebebi. Evden atılma sebebi. Aileden bı araba günü dayak yeme sebebi.. böyle bir şey isterken ne duruma soktuğunuzu da düşünün.. benim babam böyle birşeyi öğrense kalp krizi geçirir.. 1 gün daha yaşayamaz..
Evet ama ne yapalım bizim için de bu bir başarı yani.
En masum erkek bile seksi bulmadığı kızla muhattap bile olmaz biz arkadaş ve kanka seçerken bile kızı arzulayıp seçeriz kızların yhaaa o benim kankim aramızda asla bişey olamaz dedikleri erkek kankileri onları çatır çutur becermek istiyor
ohaa
@Cherryboom00 evet şaka yapmıyorum erkekler yatmak istemediği kızla arkadaş bile olmaz
Yanlarında erkek arkadaşları varken çok farklı karakter (sizlik) te oluyorlar%80 i arkadaşları olmadan pıss diye hava kaçırıyor
hepsi tanıdık tanımadık farketmeksizin karşı cinse ilgi duyar. kafalarından her türlü pislik geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?