Sebebini bilmiyorum küçükkende hep boyleydim Soğuk ve mesafeli (en sevdiğim kişilerin yanında açılıyorum hatta baya eğlenceli oluyorum yanlarında) onun harici genel olarak böyleyim
Dıştan çok mu itici duruyordur?
Dıştan çok mu itici duruyordur?
Ben de öyleyim, itici olduğunu düşünmüyorum. Dışardan bakılınca buz gibi biriyim ama yakın olduğum herkesle çok samimiyim. Bunu sınır çizmek anlamında tercih ediyorum, bazen buz gibi olmama rağmen samimi olmaya çalışan insanlar olabiliyor çünkü. İki cümle konuşunca hemen samimiyet bekliyorlar ama arkadaş ortamında ve tanımadığım biri mesela, nasıl samimi olabilirim ki hemen 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Yalnız değilmişimm🥳🥳
Bence bu devirde çok doğru yapıyoruz
Bence de öyle. Çok laubali insanlar olduğu müddetçe ilk bakışta buz gibi olmaya devam edeceğim 😂 reelde böyle oluyorum yani 🤷🏼♀️
Cevap
8Cevap
Hayır ama aşırı çekingen bence kötü olur. tabi fırlama da olmasın. olgun ağır başlı komik olsun.
Olgun biriyim yaşıma göre
Aşırıya da kaçmıyorum bence
Kadın dedigin çekingen olur erkekle bir farkı olsun degilmi
Yo, ilgisi yok. Asıl iticilik herkese hoplayan zıplayan. Kadın dedin mi azıcık mesafeli olur.
Seni tanımayan bilemeyiz ki
Hiç te itici değil.
Ben de öyle
Bıktım. Hep batırıyorum
Hayır seksi
Yakın arkadaşlarım da genelde öyle diyor
ama fazla mı somurtkan kalıyorum diğer insanların yaninda diye düşunmeye basladim.
Soğuk ve ciddi biriyim o nedenle yuzumde pek gülmez artı çekingenlik te olunca sen dusun
Gevşeklik?
Ben öyle bir şey mi dedim
Basindan beri bunu desen olurdu zaten
Gevsekliğe birden nasıl geldin onu anlamadim ama neyse
Haa 👍🏼
Değildir
Evet öyle maalesef
Çok severim
Çok severim
İvit.
İtici değiller.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?