Kişilik & Karakter 1 ay Paranoyak mısın yoksa sağduyulu mu? lanetlivisneliilips Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Sağduyu: mantıklı, akılcı ve yerinde kararlar verebilmedir, olayları ve durumlarıduygusal tepkilerden uzak durarak akılcı çözümler bulmak.•Paranoyak: sürekli tehdit veya zarar görme korkusu Paranoyak mısın yoksa sağduyulu mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Paranoyak değil de bazen çok güzel senaryolar yazabiliyorum jsjs sağ duyuluyum galiba 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Ahahah aman aman Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 138b cevap paylaştı. Ben normalim.. paranoyak olmam 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 61% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/53uSxLq3vqMİkiside değil baliciyim 😂😂 2 4 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Ahahahahhahahaha Yorumla m ByBrawo 1 ay 😂😂😂 Yorumla Sonumuzgeldi 1 ay Gene yaptı şovunu abimiz🤣 Yorumla m ByBrawo 1 ay @Sonumuzgeldi farkımız 😂😂 Yorumla
BÜYÜK_PATRON_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Paranoyaklik ile sagduryluluk arasında hiçbir bağlantı yok 2 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Açıklamada anlamlar yazıyor bak Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ortaya karışık jdjd ama duruma göre de değişebilir belki 1 8 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Beelkiii Yorumla theastro 1 ay Beeelkiiiğğğ Yorumla theastro 1 ay İnternetim bitmiş 🥲🤧 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Tüüüühhğğ bana caps veya meme' atmaktan bitti bence Yorumla theastro 1 ay Nxkdjdldj sana internet yetiştiremiyoz Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Saoooolll sana internet alacağım🥰 Yorumla theastro 1 ay ÖDE (atakanın sesiyle) jdldhskshs Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Efekan yapma çocum Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sıcakkanlı ama sağ duyulu olanlardan 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay :D. Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Merhaba,Sağ duyuluyumdur! 😅Herkesin baktığı aynı olsada gördüğü farklı olabilir! 😅 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hayatımda paranoyalarımı aktif eden bir karakter olmadığı sürece gayet mantıklı bir insanım.. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,7b cevap paylaştı. Çok şükür delirmedim 1 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı. Paranoyak değilim 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay O zaman sağduyulu Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisinin ortası 🤣 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Ehuehuejdjs Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. İkisi de değil ben adaletli ve objektifim. 1 1 Yorumla lanetlivisneliilips Yeni 1 ay Sağduyu, adalet ve objektifliği destekler :D Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 36 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. solduyuluyum ben 1 3 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Vay canınaaayoutube.com/shorts/XPcqxEK5VXA?si=bRiHuhXLkLVavthS Yorumla u tenedos 1 ay sen karışma Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay https://youtu.be/OONoVidcf-Q?si=FxnBhvkfFbRZMY1K Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Tamirde evet ama dikişte hayır 😂 1 2 Yorumla lanetlivisneliilips 1 ay Hahduge Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bu buraya ait değildi ya bu cevap bu soruya nasıl gelmiş 😂 ben sağduyulu bir insanım 😁 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkisi de değilim. Soğukkanlıyım 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 98% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağduyulum tab ki. Herşeyde mantık ararım. 1 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Törpülemeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
s helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sağduyuluyum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. sağduyu ile hareket ediyorum 1 0 Yorumla
m MrConfused Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sağduyluyum ben ya fazlasıyla hem de 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sağduyuluyum 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. sagduyuluyum 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Paranoyak 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sağ duyulu 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Paranoyak değil de bazen çok güzel senaryolar yazabiliyorum jsjs sağ duyuluyum galiba
Ahahah aman aman
Ben normalim.. paranoyak olmam
İkiside değil baliciyim 😂😂
Ahahahahhahahaha
😂😂😂
Gene yaptı şovunu abimiz🤣
@Sonumuzgeldi farkımız 😂😂
Paranoyaklik ile sagduryluluk arasında hiçbir bağlantı yok
Açıklamada anlamlar yazıyor bak
Ortaya karışık jdjd ama duruma göre de değişebilir belki
Beelkiii
Beeelkiiiğğğ
İnternetim bitmiş 🥲🤧
Tüüüühhğğ bana caps veya meme' atmaktan bitti bence
Nxkdjdldj sana internet yetiştiremiyoz
Saoooolll sana internet alacağım🥰
ÖDE (atakanın sesiyle) jdldhskshs
Efekan yapma çocum
Sıcakkanlı ama sağ duyulu olanlardan
:D.
Merhaba,
Sağ duyuluyumdur! 😅
Herkesin baktığı aynı olsada gördüğü farklı olabilir! 😅
Hayatımda paranoyalarımı aktif eden bir karakter olmadığı sürece gayet mantıklı bir insanım..
Çok şükür delirmedim
Paranoyak değilim
O zaman sağduyulu
İkisinin ortası 🤣
Ehuehuejdjs
İkisi de değil ben adaletli ve objektifim.
Sağduyu, adalet ve objektifliği destekler :D
solduyuluyum ben
Vay canınaaa
youtube.com/shorts/XPcqxEK5VXA?si=bRiHuhXLkLVavthS
sen karışma
https://youtu.be/OONoVidcf-Q?si=FxnBhvkfFbRZMY1K
Tamirde evet ama dikişte hayır 😂
Hahduge
Bu buraya ait değildi ya bu cevap bu soruya nasıl gelmiş 😂 ben sağduyulu bir insanım 😁
İkisi de değilim. Soğukkanlıyım
Sağduyulum tab ki. Herşeyde mantık ararım.
Sağduyulu ve ileri görüşlü
Törpülemeye çalışıyorum.
Sağduyuluyum
sağduyu ile hareket ediyorum
Sağduyluyum ben ya fazlasıyla hem de
Sağduyulu, soğukkanlı
Aşırı sağduyuluyum :)
Sağduyuluyum
sagduyuluyum
Paranoyak
Paranoyak kesinlikle ikili ilişkilerde en çok
Sağ duyulu