Kişilik & Karakter Sıkılınca aradığınız biri var mı 😂? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Ablam beni arar açmaktan korkarım 🤣🤣Kapanınca ohh be dedirtiyor 😂bide aramamı bekler 🤣🤣🤣🤣 Sıkılınca aradığınız biri var mı 😂? Cevapla Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Telefonla konuşmayı çok sevmiyorum canım sıkılınca oyun dizi film burası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır arayacak birisi yok maalesef 1 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mümkün olduğunca aramam, aranmam. Xjfj 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Evet var.. @o-m var arayıp onunla uğraşmadan sinir etmeden rahat edemem.. 😂 Canımsın beyefendi.. ❤️ 2 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Gülü seven dikenine katlanır canım olacak o kadar naz niyaz. Canım sevgilim ❤️ Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @oɿƚꙅɘɒm kesinlikle bitanem benim.. 🥰🩷🩵 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Her durumda aradığım bir tek sevgilim var. O olmazsa hayat anlamını kaybediyor zaten @TatlıKızzzz34 ❤️💙 2 2 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl İyikim benim.. 🩷🩵 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl İyikim her şeyim ❤️💙 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Telefonumun çalması tüylerimi diken diken ediyor. Belki hep erkekler arıyor diyedir bilemiyorum 1 10 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bi kız yok yane 😂 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl 1 tane var internet aboneliğiniz bitmiş diye arıyo sürekli Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Aç aç 😂🤣🤣🤣 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Güvenemiyorum, konuşursam inanırım :/ Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 🤣🤣🤣🤣Söyle konum atsın bi ziyaret et belki gebertip dönersin 🤣🤣😂 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Niye geberteyim tövbe estf. Öberim biraz izin verirse Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bakiyeniz yetersizdir der 😂🤣🤣🤣 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl E sende atarsın 3-5 tl paket maket yükler öberim. Zor zamanımda destek olursun herhalde Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Tabiki de hayır 😂🤣 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Paket yüklemiyon bari öbücüğü sen ver Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kardeşim de beni arıyor bazen işten çıkıp eve gidene kadar 1 0 Yorumla
psychosarcas Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile bireylerimi bile gerekmediği sürece aramıyorum. 0 0 Yorumla
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sjjsjsjdjd ben konuşmayı pek sevmem sesli 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ben hiç sevmiyorum 😂 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Birini arasam daha çok sıkılırım ben 1 1 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bu ben 🤣 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet annem ve kardeşim var. 2 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. 4-5 kişi var 3 kişi de yedekte tutuyorum sjsjs 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Mesaj attığım dostum var bir de kız kardeşim 2 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok iyi ya 🤣🤣🤣açık sözlülüğün de bu kadarı 2 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Var ama bir türlü müsait olamıyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Var çok şükür 😂 1 2 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Senin herşeyin vardır 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Hahaha 😂 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tam bu eski sevgilim 😬 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kimse yok 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kimse yok 1 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Var evet 😃 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Yokk 😥 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. O bile yok. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok şükür diyem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Telefonla konuşmayı çok sevmiyorum canım sıkılınca oyun dizi film burası
Hayır arayacak birisi yok maalesef
Mümkün olduğunca aramam, aranmam. Xjfj
Evet var.. @o-m var arayıp onunla uğraşmadan sinir etmeden rahat edemem.. 😂 Canımsın beyefendi.. ❤️
Gülü seven dikenine katlanır canım olacak o kadar naz niyaz. Canım sevgilim ❤️
@oɿƚꙅɘɒm kesinlikle bitanem benim.. 🥰🩷🩵
Her durumda aradığım bir tek sevgilim var. O olmazsa hayat anlamını kaybediyor zaten @TatlıKızzzz34 ❤️💙
İyikim benim.. 🩷🩵
İyikim her şeyim ❤️💙
Telefonumun çalması tüylerimi diken diken ediyor. Belki hep erkekler arıyor diyedir bilemiyorum
Bi kız yok yane 😂
1 tane var internet aboneliğiniz bitmiş diye arıyo sürekli
Aç aç 😂🤣🤣🤣
Güvenemiyorum, konuşursam inanırım :/
🤣🤣🤣🤣
Söyle konum atsın bi ziyaret et belki gebertip dönersin 🤣🤣😂
Niye geberteyim tövbe estf. Öberim biraz izin verirse
Bakiyeniz yetersizdir der 😂🤣🤣🤣
E sende atarsın 3-5 tl paket maket yükler öberim. Zor zamanımda destek olursun herhalde
Tabiki de hayır 😂🤣
Paket yüklemiyon bari öbücüğü sen ver
kardeşim de beni arıyor bazen işten çıkıp eve gidene kadar
Varda açarsa telefonu. 😄
Aile bireylerimi bile gerekmediği sürece aramıyorum.
Sjjsjsjdjd ben konuşmayı pek sevmem sesli
Ben hiç sevmiyorum 😂
Birini arasam daha çok sıkılırım ben
Bu ben 🤣
Benimde ablam😂😂
Evet annem ve kardeşim var.
4-5 kişi var 3 kişi de yedekte tutuyorum sjsjs
Mesaj attığım dostum var bir de kız kardeşim
Çok iyi ya 🤣🤣🤣açık sözlülüğün de bu kadarı
Var ama bir türlü müsait olamıyorum
Yok olsa güzel olurdu cidden
Var çok şükür 😂