O narsist ruh hastası kavga etmek için beni dün gece 3 te uyandırdı sonra ise çok mutlu oluyor onu artık idare edemiyorum napicam bilemiyorum çok zorlanıyorum
Bir babası var oda onu tutuyor hatta senin yüzünden psikolojik diye beni suçluyor daha 1 yıllık evliyim hamile kalınca garanti görüp belirginlesti komşular o psikolojikti neden evlendin dedi kimse uyarmadı araştırdım kimse söylemedi herkes gizledi bilsem başımı yakarmiydim 2 canlı halim ile dün gece kavgaya uyandım ailem de ya böyle kabul edicen ya da ayrılcan birsey demeden kimseye diyor çocukta var diyorlar doğum Ekim de o kadar zor seçenek ki bir yandan çocuğun hayatı için devam ettirelim diyorum bir yandan ben eziyet çekmeye mi doğdum diyorum karar vermek o kadar zor ki o hasta ya aldirmican ona diyorlar aldırma ama bana bugün çarşı uzak götürdü öğlen yemeğe gelince gelirken eve gidiyordum ben alayım dedi sonra bana taksiye binip gitmedin 200 verseydin dedi bugün rahatsız lanmadim dışarıda işlerimi hallederken dedim hava serinliği vardı dedim ben gelip götürdüm seni dışarıdaki işlerin tabi yormaz seni dedi çok zor durumdayım napsam bilemiyorum cikmazdayim Allah'm diyorum sen görüyorsun yardım et
Beni araba ile götürüp getirince utanmadan para bile istiyor benden koca olmuşsun yapican diyince kocalik bitti dedi bugün 1 2 saat sonra da geldi seni seviyorum dedi dengesiz ruh hastası o kadar yoruluyorum ki ilerde çocuk ile mi onun la mi uğraşicam diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben yaktım. Ütü ile kolumu yaktım, resmen pişirmişim.
Geçmiş olsun..😣
Aman ya geçer. Teşekkür ederim 😃
Ahahahh.. umursamazlıkta sen..😂
👻
Kimse yakamaz canımı..
Canımızı yakanları ifşalarsak, yerine yenileri gelir yanan yerden devam eder. Yanan yerleri iyileştirecek kişi lazım.
Çok kişi mi var..
İyileştirecek bir kişi var.
Varsa ne mutlu sana o zaman.. :)
Teşekkür ederim :)
Rica ederim..:)
Yakmasına müsade ettiklerim😪 deyip dramatik cevap vericektim aklıma bacağımı masaya vurduğum geldi😂
Tortim bu senin için bi ritüel biliyoruz artık..🤦♀️
Kol bacak kafa göz bunlar senin olmazsa olmazın..😂😂
Niye sakar mıyım ben🥺 geçen çay yapayım dedim içtim bitti 2 saat geçti ocağı açık unutmuşum 🤭 şansa yaşıyorum😂
Sakarlık az kalır sen sakarlıkla unutkanlığın evrim geçirmiş yeni versiyonusun, henüz bi adın yok tortim 😂😂
ama sen böyle güzelsin..🥹
güzelmiyim gerçekten🥲 dur kız inanıcam🤭
Güzel demeyenin gözleri bozuktur net..😂
Düşecem sana tut beni 🤭
Geç bile kaldın be tortim kollarım ağrıdııııı..😂👻
Günlük yürüyüşümüzü de yaptık çok şükür💙🤭
Kilometreleri aştık be..😂
Şu yaktı diyemem ama arkadaşımı allahsız kitapsızlar bıcaklamıs o biraz koydu 😔
Ortalık pislik kaynıyor, çok geçmiş olsun..
Umarım iyidir.. :/
Biraz ağır durumu , akciğeri yırtılmış
Allah’ından bulsun o adiler..
Buldu 2 tanesi ya o konuda sıkıntı yok
Beter olsunlar..
Şiir yazarken gelmesini beklediğim lâkin bir türlü gelemeyen bir kelime canımı yaktı. Kim bilir belki gelir...
Hep kocam. yakiyor canımı hep uzuyor beni hamileyim de çok zorlanıyorum ugrasmaktan
Önceliği kendine ve bebeğine ver..
Onu kendi haline bırak..
O narsist ruh hastası kavga etmek için beni dün gece 3 te uyandırdı sonra ise çok mutlu oluyor onu artık idare edemiyorum napicam bilemiyorum çok zorlanıyorum
yok mu onunla konuşacak biri..
Senin şu an en hassas dönemin, bu yaptığı çok saçma..
Bir babası var oda onu tutuyor hatta senin yüzünden psikolojik diye beni suçluyor daha 1 yıllık evliyim hamile kalınca garanti görüp belirginlesti komşular o psikolojikti neden evlendin dedi kimse uyarmadı araştırdım kimse söylemedi herkes gizledi bilsem başımı yakarmiydim 2 canlı halim ile dün gece kavgaya uyandım ailem de ya böyle kabul edicen ya da ayrılcan birsey demeden kimseye diyor çocukta var diyorlar doğum Ekim de o kadar zor seçenek ki bir yandan çocuğun hayatı için devam ettirelim diyorum bir yandan ben eziyet çekmeye mi doğdum diyorum karar vermek o kadar zor ki o hasta ya aldirmican ona diyorlar aldırma ama bana bugün çarşı uzak götürdü öğlen yemeğe gelince gelirken eve gidiyordum ben alayım dedi sonra bana taksiye binip gitmedin 200 verseydin dedi bugün rahatsız lanmadim dışarıda işlerimi hallederken dedim hava serinliği vardı dedim ben gelip götürdüm seni dışarıdaki işlerin tabi yormaz seni dedi çok zor durumdayım napsam bilemiyorum cikmazdayim Allah'm diyorum sen görüyorsun yardım et
Beni araba ile götürüp getirince utanmadan para bile istiyor benden koca olmuşsun yapican diyince kocalik bitti dedi bugün 1 2 saat sonra da geldi seni seviyorum dedi dengesiz ruh hastası o kadar yoruluyorum ki ilerde çocuk ile mi onun la mi uğraşicam diye düşünüyorum
Çok sevdigim biri canı sağolsun isteyerek yapmadı tabiki ben kaşındım😅
Sürüm sürüm sürünsün aminn dualarınızı bekliyorum 🥹
Ad soyad mi yazmak gerekiyor
Yok, hayır tabi ki..😂
O kadin diyelim. o zaman
Peki..
Senin canini kim yakti
Kimse..
Iyisin yani hersey yolunda
Evet..
Bu noktalar ne oluyo
Anlamı yok..
tamam..
Mola arasında çay içen birisi.
Hay o çay döküleydi de paylaşamayaydıııı..🤦♀️
Bazen sadece bakarsın fotoğrafa...
Sorumu kaldırtacak bana az kaldı..🤦♀️
Bir çay uğruna kahvenin namusuna leke sürdüler.
Töbeler olsun..🤦♀️
Artık kahvenin de bekareti sorgulanacak, çayın ihanetinden sonra.
🙄🙄
Benim arkamdan iş çeviren k. aşar kız vardı Allah’a havale ediyorum onu sevdiğimden ayırdı
Yakabilen yok sorun orada 😀
En yakın bildiklerim
Merhaba,
Eski kız arkadaşım! 😅
Kimse
Benden başka kimse yakamaz xanimi
Ben yakıyorum hep
İsmi lazım değil ki
Öyle olsun..
Tabiki..🥶
herkes yakıyor aile dahil
Herkes yakabiliyor canımı herkes...