Kaba, kötü fakat aynı ortamı da paylaşmak zorunda olduğun birisine hemen dersini verir misin?
Yoksa kendin için uygun zamanı mı beklersin?

Kaba, kötü fakat aynı ortamı da paylaşmak zorunda olduğun birisine hemen dersini verir misin?
Yoksa kendin için uygun zamanı mı beklersin?

Ben genelde umursamıyorum ama bazen de evet derslerini ve hak ettikleri cevabı vermek gerekiyor ki bir daha yapmasınlar ve akıllansınlar.. bu yüzden de bazen zevkle derslerini veririm.. bana da eğlence olur :D
Mutlaka veririm kaçınılmaz sonu benim elimden olur. Ya söylediğine yaptığına pişman ederim, ya da olmadık yerde rezil kepaze ederim.
Rica ederimm:)
Çok sabırlı bir insanım kolay kolay tartışmaya girmem zaten ama unutmam da o gün için umarsamam fakat uygun zaman gelince mutlaka bunun karşılığı olur 👍😂 hiç acımam duvara yaslarım 😂
Güçlü hafıza asla silmiyor kendimden biliyorum🤣
Doğru zamanı kollarız bizler👍🏻💜💜
Ben yengeç burcuyum 🦀 canımın içi benimde hafızam çok kuvvetlidir biz canımızı yakanın canını yakarız ve bunun içinde hep bir fırsat kollariz intikam hırsı vardır bizde birde bu akrep burçlarinda vardır yaşadığımızı yaşatmadan bırakmayız peşini bu beş yıl olur on yıl olur ama bu intikam alınır bizim bu huyumuz çok pistir. Bizim bu sempatik iyimser yardım sever neşeli melek gibi görüntümüzün altında birde psikopatlik yatar astroloji bile bunu onaylıyor en iyi dedektif en iyi piskopatlar yengeç ve Akrep burcundan çıkıyor diyor 😂 öylemiyiz dir sence canımın içi ❤️ @SwordOfDemocles
Hahaha bende akrebim ve hepsi doğru gerçekten🤣🤣
Yaa Süpersin 👍😂 niye seni bu kadar sevdiğim şimdi anlaşıldı birşeyler çekti bizi 👍👍❤️🥰🌺
Evet maviş bebek karşılıklı🩵🩵🩵🩵🌸🌸🌸
@biscolatagirl aynen öyle gülüm her şey karşılıklı olur sevgide saygıda 🙋 elimizde kalp yoktu sana yüreğimi yolladım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Aaa çok tesekkürler bitanem aldım kabul ettimm çokça💖💖💖❤️❤️❤️❤️
@r_engarenkyollar benim ayrıca yükselenim de yengeç. Çifte bela gibi bişeyim ben. Yürüyen saatli bomba 😉😎
@SwordOfDemocles abovvvv rengarenk yollar kaç kaç 😂😂🥰
Sabır sabır bir yere kadar eşeğin hakkı kötektir diyip şiddet bile uygulayabilirim 😶😶
Hahahah patladım ya son dediğine🤣🤣🤣
Cevap
22Cevap
Uygun zamanı beklerim mutlaka. Uygun zaman gelene kadar ufak tefek fiziksel temaslar da yaşanabilir. Pek güvenemem o konuda kendime. 😌
Kendimi kaba saba insanlar için bozmam
Kavga etmem ama. laf çarparım. Kavga en son ki işim olur.
Bende kavga etmem kelimelerimin gücü yetiyor hahhaha🤣🤣
Yine hanımefendi çizginden çıktığın anlar desene 😄
Küfür hakaret harici bendeki ama mesele ve tılsım orada efendim🤣🤣🤣
Merhaba,
Kaba kötü insanları sevmiyorum. Özellikle zorba insanları sevmiyorum. Bana göre onlar insan değil. Nerede görsem müdahale ederim!
Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin eğer buna gücü yetmiyorsa diliyle düzeltsin buna da gücü yetmezse kalben karşı koysun bu da imanın en zayıf derecesidir, hadisi şerif...
Her zaman kendimden daha iyileri ile beraber olurum. Bu yüzden zaman ayiramam yani... ego değil bu ya vaktim yok ki dersini vereyim 😂🤣 birde ya zaman önemli ya beni sevene harcamak dururken bunlara ayirmak beni sevene hakaret
Zaman önemli 👍🏻✨
Yaşım gereği en az yaşıtlarımla muhatap olurum. 30'lu yaşlara gelene kadar hayattan ders almamış biri benden de alamaz. Güzel zamanımı ona harcayamam. Onu orada bırakır yoluma devam ederim.
Daha genç olan biri yaptı diyelim. Usulünce ufaktan bi ön gösterim yaparım. Umut ışığı varsa ordan devam ederim 😄
Evet bana veya bir başkasına toplu taşımada bile sözle münakaşa etmesemde öyle davranılan kişiye daha nazik ve iyi davranarak. Utandırıyorum ve rezil ediyorum😅 en sevdiğim huyum haha
Evet evet bende gülerek tatlı sert derim hep ne diyeceksem bir de farklı kelimeler kullanınca anlamıyorlar daha komik oluyor.🤣🤣
Potansiyel yetmiyor tabi ne anlasın:DDD
Başkasını savunma duyarın da var muhtemelen bazen bende birinin avukatlığını yaparım dili yok gibi🤣🤣
🤣🤣🤣🌸🩵
Zamanım benim için değerli. O tarz insanlarla zaman kaybetmiyorum, ders vermeye çalışmakta hem yorucu hem boş bir eylem oluyor. Etrafımı beni geliştiren, beni anlayabilen ve mutlu hissettiğim insanlarla çevreleme ve o insanların içinde bulunma taraftarıyım. (Eğer yoksa yalnız olup zamanımı kendimi geliştirmeye harcarım) Bir noktada o tarz insanların içinde bulunmak bizim seçimimiz. Bu yüzden eğer öyle insanlar varsa kendi içime bakarım..
Kavga etmem kolay kolay, gerektiği zaman cevabını veririm
Bazıları cidden laftan anlamıyor. Ama ben yine de ders veririm kendi yöntemlerim ile baktım olmadı sallıyorum valla :d
Evet anladı dilden:DD
@biscolatagirl Yani bu zamanda kimse anlamıyor ya laftan, en iyisi umursamamak:DD
Aynen umursamamak herkes gibi davranmak herkesi delirtir😁😁
@biscolatagirl Kesinlikle 👍🏻
Bana yapılmadığı sürece ciddiye almam. Çünkü başka birine yaptığında ve onu savunmak istediğinde sen suçlu olabiliyorsun ve gereksiz bir şey yapmış gibi tepki alabiliyorsun. Öyle gördüğüm için öyle söylüyorum.
Hemen değil önce kendimi yerim sonra beklerim onu 🤣🤣🤣
Sonrada olunca insana dert oluyor ya içinde🤣🤣🤣🤣
İntikam soğuk yenen bir yemektir zamanı gelince koyacan ki lafını unutmasinlar
Tabi zamanı gelince👍🏻
Bence verilmesi gereken cevabı salağa anlatır gibi anlatarak vermek mantıklı 🤔
Bak bu da iyi taktik😁
Maalesef en az iki günün birine böyle davranıyorum:(((
Kaç yaşında insan, ben mi ders vereceğim? : ) Bana değer veriyorsa, kötü davranmaz. Ha başkalarına iyidir ama bana kötüyse ne anlamı var ki zaten? Kendisini törpüler, eder. Kişiye kalır tamamen.
Böyle durumlarda bekleme taraftarı değilim, aşırı tepkilere gerek olmaksızın hak edilen tavrı görmeli kaba ya da kötü davranan kişi. Bekleme durumu benim psikolojimi olumsuz anlamda etkiler.
Hiç sevmem kaba insanları. Öyle olduğunu anladığım an koşarak uzaklaşırım. Ders vermekmiş, lafı uzatmakmis ugrasmam. Asla tahammül edemeyecegim insan tipi
Genelde kendimi tutamam cevabi veririm, eger surekli oyleyse baskalarindan ilgi tepki bekliyordur gormemis gibi yaparim onu
Dersini vermem başkası verirse arkama yaslanıp acı çekmesini izlerim..
Bana sataşırsa cevabını alır.
Diğer türlü dahil olmam.
Mnakorum net olay çıkartırım, hayırdır awq zkerim belasını
Ben kimimki ders vereyim. ipimle kuşağım skmle tasagm
Hemde cok fena ne gerekiyorsa yaparım yapmaya çalışırım
Hemen vermem. En savunmasız ve aciz oldugu bir zamanda , bana muhtaç olduğu an
Mutlaka veririm ama o an mı yoksa başka zaman mı değişir
Yooo bende kabayim kaba insan merhametli olur kibar erkekmi kacin ordan
Değişir onlar.
Kim degisir anlamadim
Kaba kibar erkek demişsin ya onu diyorum. Kişisine göre değişir. Her kaba insan merhametli değil demek istedim👍🏻
İstisnalar kaideyi bozmaz
👍🏻👍🏻
Önce izlerim sonra kenara çekerim 😂
🤣🤣👍🏻
Gel röportaj yapalım dersin konu kapanir🤣🤣
https://youtu.be/AFOkx-_Y2eA?si=zLCLGa6UxHLkrmNY bu tonda söylüyorum 😂
Elden gidiyor koş koş röportaja dersin🤣🤣
Evlere dağılana kadar onun üzerine oynarım, bundan da büyük keyif alırım..
Benim ne yapacagım belli olmaz, ben olsam bana güvenmezdim.
Allah'a havale ettiğim de oluyor lafımı esirgemediğimde..
İlk başlarda hayır ama sonrasında bunu tekrarlarsa mesafemi koyarım ve bir kez soğuduğum insan isterse evliyaullah olsun benim için çöplüktür.
Allahindan buluyolar zaten
İlahi adalet doğru👍🏻
dersini vermem ama ben de ona oyle davranirim
Nabza göre şerbet gerek iyi ediyorsun çiçek🌸🍫
🌸🌸
Benimkine küçük diyen sevgilimin ağzına verip bogmustum küçük değilmiş bu demişti
Allah veriyor benim yerime
Elbet bi gün ilahi adalet yerini bulur
Eninde sonunda 👍
vaktimi öyle birine daha fazla harcayamam
vermem versem seri katil olurum 😀
Valla umursamam onları
boğanın sabrı vardır
lakin patladık mı!
Aynı ortamı paylaşmak zorundayız demişsin ne tür bir ortam
Umrumda bile olmaz
Yani öyle birisi umrumda olmaz, kale almam öyle birisini.
Evet sonra uzaklaşırım
Veririm
Veririm
E herhalde
Bilmem duruma keyfime göre değişir
Tepkiyi anında gösteririm
Hayıe
Uzak dururum
Veririm tabii
Veririm evet
Veririm
Hayır