Kişilik & Karakter Kendinizi kaybettiğiniz anlar oluyor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hayatın şifresini çözen adam.Bana ara ara geliyorlar dedin mi hiç? Krkrk Kendinizi kaybettiğiniz anlar oluyor mu? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır kendimi kaybettiğim olmuyor. 1 0 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl yok ben beni hiçbir zaman terk etmem sağ elim sol elimin destekcisidir sjsjsjs buradan teşekkürü borç bilirim uzvuma sjsjsjs 2 13 Yorumla Soran 1 yıl Parmak, el derken kola doğru gidiyoz ssdf Yorumla pembedonlushakira 1 yıl yok onun fiziki mumkunluğu olduğunu düşünmüyorum Yorumla Soran 1 yıl Dünyanın yükü omuzlarımda dersin en azından, uzuvları konuşuyorsak.😅 Yorumla pembedonlushakira 1 yıl eee ne bu ağırlığı paylaşmak mi 😂 dertlere omuz atmak mı djsjd Yorumla Soran 1 yıl Omuz omuza verdik he sdfg Yorumla pembedonlushakira 1 yıl ayna destekliyor herhal sjsj Yorumla Soran 1 yıl Anlayamadığım bir şey çıktı sonunda dftgg Yorumla pembedonlushakira 1 yıl yansıma deyim, zorlansin biraz motor çalışır o zaman belki ajajs Yorumla Soran 1 yıl Ayna deyince profiline gitti aklım asfg Alttan destekleyen bir uzuv mu var dedimdi. Dfh Yorumla pembedonlushakira 1 yıl çok uzağa gitmeyip kendi profiline baksaydin sırtını dayandığının yine kendin olduğunu anlardin ya neyse sjsj Yorumla Soran 1 yıl Kıçımı başka yöne dönemiyorum öyle yerlerde sdghu Yorumla pembedonlushakira 1 yıl ne tarafa dönersen dön arkanda kalır yapacak bir şey yok sjsj Yorumla Soran 1 yıl Taam sensin ağam ddf Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kendi içimde evet ama bunu kimse anlayamaz kontrol bende aynı zamanda.Ayrıca o arkadaş gibi benimde dünya yansa umrumda değil. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Helal gıı Yorumla u lotus-patra 1 yıl gıı mı 😀 Yorumla Soran 1 yıl Yoksa sen 🤔 Yorumla u lotus-patra 1 yıl Saçmalama 😀 Yorumla Soran 1 yıl Bilemedim inan😕 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Tabi ki ara ara geliyorlar bana sonuçta insanız her anımız bir olmuyor. 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Ruh halimizi kontrol eden mekanizma nasıl çalışıyor hiç merak ettin mi?😅 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Nasıl 😃 Yorumla Soran 1 yıl Sen biliyorsundur diye sordum.😂 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Yok bilmiyorum 😃 Yorumla Soran 1 yıl Sen sorsaydın ben araştırırdım sdfgy Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yaa sinir ediyorlar beni ya her şey Bursadan çıkıyor 😂😂 rezil ediyorlar insanı 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Bursa canım ciğerimdir. Asdf merakettimmişte 1 yıl benim de canım ciğerimdir 😂 Soran 1 yıl Anlamışam sdg merakettimmişte 1 yıl senin neden canın ciğerin be 😂 Soran 1 yıl Kızları gözel oluyor asfgj merakettimmişte 1 yıl kafa yapısına bak 😂😂😂 Soran 1 yıl Öyle şehirleri bağrıma basarım. Asgh merakettimmişte 1 yıl göçmen ağırlıklı şehir ya 😂 Soran 1 yıl Her yer mülteci artık 😂
Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Oluyor bazen çok öfkeleniyieum gözüm bir şey görmüyor 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kendimi kaybetmiyorum her şeyin bilincinde olarak çıldırdığım durumlar oluyor evet. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Oluyor bazen saçmalıyorum 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Cıks, iyisin iyi. Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Yok arada gidiyo kafa Yorumla Soran 1 yıl Hım, öyle diyorsan Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bursa yine dünya basınında 😂 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bursa'nın umrunda değil ama.😅 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kaybetme demeyelim de kafayi siyirma falan olur 1 3 Yorumla Soran 1 yıl O kadar değildir di mi Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl biriktirip ani parlamalarim var Yorumla Soran 1 yıl İçine atıyon, atma.😕 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Otokontrolüm hardcore seviyede daima. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yakışır 😅 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Dayı tam benşm kafa dünya umrunda değil 😀😀👍⚡️ 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kendini aramaya çıkıyor kendini arayanlarla zddf Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Dünyadan haberi yok hala şekil peşinde mk 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Cem Yılmaz'ın dayısını anlatıyordu böyle; kaza yapmış kafa güzel, polisle beraber araç şoförünü arıyor.😂 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Bak o da iyiymiş :) Yorumla Soran 1 yıl Yaşlarımız ne iletlemiş be reiz😕 Yorumla erkeksihayvan 1 yıl Susarsan farkına varmazlar :) Yorumla Soran 1 yıl 😅 Haklısın Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. haksızlığa uğradığımda 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Çok oldu ama artık daha sakinim bence 🤔🤔 1 0 Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Aakhssjhah haber çok komikti ya 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen oyunda ama cok degil amasyada 1 0 Yorumla
Linalinaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bu ara Kayibim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Noldu ki😕 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. olmadı henüz 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oluyor tabi 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır kendimi kaybettiğim olmuyor.
yok ben beni hiçbir zaman terk etmem sağ elim sol elimin destekcisidir sjsjsjs buradan teşekkürü borç bilirim uzvuma sjsjsjs
Parmak, el derken kola doğru gidiyoz ssdf
yok onun fiziki mumkunluğu olduğunu düşünmüyorum
Dünyanın yükü omuzlarımda dersin en azından, uzuvları konuşuyorsak.😅
eee ne bu ağırlığı paylaşmak mi 😂 dertlere omuz atmak mı djsjd
Omuz omuza verdik he sdfg
ayna destekliyor herhal sjsj
Anlayamadığım bir şey çıktı sonunda dftgg
yansıma deyim, zorlansin biraz motor çalışır o zaman belki ajajs
Ayna deyince profiline gitti aklım asfg Alttan destekleyen bir uzuv mu var dedimdi. Dfh
çok uzağa gitmeyip kendi profiline baksaydin sırtını dayandığının yine kendin olduğunu anlardin ya neyse sjsj
Kıçımı başka yöne dönemiyorum öyle yerlerde sdghu
ne tarafa dönersen dön arkanda kalır yapacak bir şey yok sjsj
Taam sensin ağam ddf
Kendi içimde evet ama bunu kimse anlayamaz kontrol bende aynı zamanda.
Ayrıca o arkadaş gibi benimde dünya yansa umrumda değil.
Helal gıı
gıı mı 😀
Yoksa sen 🤔
Saçmalama 😀
Bilemedim inan😕
Tabi ki ara ara geliyorlar bana sonuçta insanız her anımız bir olmuyor.
Ruh halimizi kontrol eden mekanizma nasıl çalışıyor hiç merak ettin mi?😅
Nasıl 😃
Sen biliyorsundur diye sordum.😂
Yok bilmiyorum 😃
Sen sorsaydın ben araştırırdım sdfgy
yaa sinir ediyorlar beni ya her şey Bursadan çıkıyor 😂😂 rezil ediyorlar insanı
Bursa canım ciğerimdir. Asdf
benim de canım ciğerimdir 😂
Anlamışam sdg
senin neden canın ciğerin be 😂
Kızları gözel oluyor asfgj
kafa yapısına bak 😂😂😂
Öyle şehirleri bağrıma basarım. Asgh
göçmen ağırlıklı şehir ya 😂
Her yer mülteci artık 😂
Oluyor bazen çok öfkeleniyieum gözüm bir şey görmüyor
Kendimi kaybetmiyorum her şeyin bilincinde olarak çıldırdığım durumlar oluyor evet.
Oluyor bazen saçmalıyorum
Cıks, iyisin iyi.
Yok arada gidiyo kafa
Hım, öyle diyorsan
Bursa yine dünya basınında 😂
Bursa'nın umrunda değil ama.😅
Kaybetme demeyelim de kafayi siyirma falan olur
O kadar değildir di mi
biriktirip ani parlamalarim var
İçine atıyon, atma.😕
Otokontrolüm hardcore seviyede daima.
Yakışır 😅
Dayı tam benşm kafa dünya umrunda değil 😀😀👍⚡️
Kendini aramaya çıkıyor kendini arayanlarla zddf
Dünyadan haberi yok hala şekil peşinde mk
Cem Yılmaz'ın dayısını anlatıyordu böyle; kaza yapmış kafa güzel, polisle beraber araç şoförünü arıyor.😂
Bak o da iyiymiş :)
Yaşlarımız ne iletlemiş be reiz😕
Susarsan farkına varmazlar :)
😅 Haklısın
haksızlığa uğradığımda
Bipolar bozukluğum var
Çok oldu ama artık daha sakinim bence 🤔🤔
Aakhssjhah haber çok komikti ya
Bazen oyunda ama cok degil amasyada
Bu ara Kayibim
Noldu ki😕
Evet oluyor