İnsanları kolay mı silersiniz yoksa zorlanır mısınız? Sınır aşıldığında tek kalem.
Gönlünün neresi neresi belli değil :D :D
İnsanları kolay mı silersiniz yoksa zorlanır mısınız? Sınır aşıldığında tek kalem.
Gönlünün neresi neresi belli değil :D :D
Maalesef, silemem. Gamsız birisi değilim. Ama bana yapılan hatalar olsun, o zaman daha farklı bakmaya başlıyorum. Değer veririm o ayrı, üzülürüm, çabalarım vesaire ama bir süre sonra aynı durum devam ederse, zaman algım devreye girer. Yorulduğumda anlıyorum. Bu yine geç olabiliyor. Ondan uzaklaşabilirim. İşte o zaman da duygularımla değil, mantığımla hareket etmeye başlarım.
Herhangi bir durumda hızlıca hayatımdan çıkarmam, telafisi olan bir durum mu tartarım önce. Sınırlarım dediğim noktalarda, bilinçli şekilde sonu kötü olacak bir adım atarak yanlış yaptı ise direkt silerim.
Birine çok kolay bağlanır ve çok zorlanırım hayatımdan çıkarırken. En kötü yanlarımdan biri, bana o insanın kötü etki ettiğini bilsemde hayatımdan çıkarmam yalnız kalmak istemiyorum.
İlişkiyi kestiğimiz olaya göre değişir bende yeri ayrı olan samimi olduğum biriyse unutmam çok zorlaşır hatta bilinç altıma kazınır aynısını şu an yaşıyorum 4 yıllık bir arkadaşım vardı 1 sene önce ağır tartıştık hayla aramız limoni yani hiç konuşmadık böyle devam ediyor nolur bilmiyorum unutamıyorum da
Cevap
5Cevap
Yok o konuda beceriksizim zaten hayatima zor alıyorum kolay kolay da çıkaramam
Delete tuşunu çıkardım yanımda gezdiriyorum moruk, her şeyi, herkesi silerim ksjsjs
Backspace de iş görürdü reis :D
Onu unutmuşum, onu da sökeyim ksksk
Biri geçmişi siler diğeri ileriyi. Eksik kalmasın :D
Kolay silmem. Silmem için ciddi ve büyük bir yanlış yapmış olması lâzım. Örneğin; hakkıma girmiş olması.
Kimseyi hemen kolay kolay silemem ama bana veya yaşantıma zarar veriyorsa da anında silerim birdaha hayatıma dahil etmem
Artık o kişiye tahammülüm kalmadıysa silerim kolayca, hemen değil tabi şans verdikçe yüz bulup hâlâ hata yapıyorsa silmek de zor olmaz sonrasında
Evet artık her şey çok kolay bir şekilde vazgeçilebilir benim için
Önemine göre değişiyor silerim tepem atarsa😀
Eskiden silemezdim artık rahatlıkla siliyorum
Bazılarının kredisi diğerlerine göre fazladır ama sonsuz değildir.
Benim için önemli ve değerli ise silmem zor oluyor. Ama gözümden düşerse bir kalemde silerim.
Bir kaç sene öncesine kadar zorlanıyordum da şimdi çekirdek yer gibi çıtlatıyorum
Baya kolay silerim bi yalanını yakalayım benim işin çokta önemli bir değilse görüşmüyorsam uzun zamandır anında
Artık zorlanmıyorum..
O anki sinirle enegllerim takipten çıkarım bi süre konuşmam falan ama sonra pişman olurum çünkü sosyal medyadan silsem bile kalbimden hemen silemem
Çok kolay, silememişim gibi duruyorsa silmek istememişimdir.
Işık hızında silerim hiç acımam hiç üzülmem soğuk biriyim çünkü
gerçekten bana çok kötü bi şey yapması lazım.
evet öyle silerim. ve bir daha asla affetmem
Yapabilirliğim yüksek..😂
Bu huyumu hiç sevmiyorum siliyorum 🙄
Sildim mi tam silerim ama biraz sürer
Çok güzel siliyorum hiç hayatıma girmemiş gibi.
Zor alırım hayatıma cikmasida zor olur.
Artık Silmek için bahane bile arıyorum.
Cok kolay
Zorlanırım
Eğer değer verdiğim birisyse kolayca silemem :(
Yüksek yapabilirliğim var.. 😂
Zorlanırım
İvit silerim.
tek onu silemem
Silerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?