Tip ve karakter olarak tam istediğim birisin fakat bir şeyler eksik diyen kızın kafasını karıştıran nedir?

Merhabalar, bu hanımefendi ile yaklaşık üç ay görüştük. Görüştük dediğim uzak mesafeydi (2 saat) bu süreçte iki defa yüz yüze görüştük. Neyse kendisi doktor ben ise mühendisim. İkimizde 29 yaşındayız. Daha ilişkiye başlamadan ikimizde ciddi ilişki arayışında olduğumuzu birbirimize belirtmiştik. Karakter olarakta birbirimize çok benziyoruz. En son üç hafta önce görüştük. Görüşmenin akabinde bir şeylerin eksik olduğunu ve bu durumda görüşmenin ne kadar doğru olabileceğini bilmiyorum gibi şeyler söyledi. Mesafe problem dedi. Dediğin gibi mesafeyse problem görev süren dolana kadar ben oraya yerleşebilirim orada yaşarız dedim. Düşünmem lazım bana birkaç gün müsade et dedi. Akabinde de böyle bir konuşma geçti. Üstelemedim tabi ben de. Ama kafası çok karışıktı. Bilmiyorum doğru mu yoksa yanlış mı yapıyorum. Günlerdir bunun muhakemesini yapıyorum kafamda dedi. Allah pişman etmesin dedim. Görüşürüz dedik kaldı öylece. Sizce sorun neydi?

Tip ve karakter olarak tam istediğim birisin fakat bir şeyler eksik diyen kızın kafasını karıştıran nedir?