Liseyi bitireli 1 yıl oldu. Lisede bana platonik takılan bir çocuk vardı ben görmezlikten geliyordum. Geçen gün mesaj attım. ( Aynı bölümü okuyoruz işim düştü). Bana özledik bı ara buluşalım yazdı
Bir erkek özledim diyorsa önceden düşünmüş müdür bunu yoksa lafın gelişi mi yazdı. Aklından geçmiş miyimdir? Bir gün buluşur muyuz sizce yazar mi
Bir erkek özledim diyorsa önceden düşünmüş müdür bunu yoksa lafın gelişi mi yazdı. Aklından geçmiş miyimdir? Bir gün buluşur muyuz sizce yazar mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
öylesine yazmıştır
Muhtemelen bişeyler hissediyor. Senin tepkini ölçmek istemiş
Olur dedim ben de ama gün saat vs demedi
Aynı şehirde misiniz ki şu an
Evet
Hıı. Lisede platonikti dedin ya açılmış mıydı sana yoksa sen mi fark ettin öyle olduğunu
Tüm tuşlara bastı anlamam için ama yüzüme söylemediği için öyle kaldı. Tabi o zamanlar mesajlasma olduğunda okul için sınav için kalp atip durdu ama yüzüme demedi ama belliydi
Sen bi karşılık göremeyince diyememiştir o zaman. Şimdi de biraz sıcak davransan cesaretlenir belki. Yani sen de istiyosan tabi
Buluşma günü vs demedi ama özledik yazdı benim de özlediğimi fark etmiş sanırım hahaha. Durduk yere bir erkek bu lafı demez dimi
Senin tepkini denemek için demiş gibi geldi bana. Ama sen olur diyince devamını niye getirmedi anlamadım. Belki de uygun zamanı bekliyordur. Sen de bi bahaneyle yazsana Bi
Yazicam bakalim
Hani özlemiştin buluşacaktık duygularımla oynadın pü sana yaz ajsjdjjd
Püff ya. Yazsın iste hem yaz uniler başlamadan bulusalim
Niye bu kadar pasif ki ya
Lise aşkları unutulmaz
Eger seviyorsa öylesine değildir
Lisede vardı bir şeyleri. 1 yıl geçti duyguları var mı bilmiyorum simdi
Olabilir bilemem bende sana soru sorabilirmiyim
Tabi sor
Hoslandiğim Kız Ilgimi Çekmek Istiyor? ↗