3senedir çok acayip organik takıntısı geliştirdim, saçmamı?

Bu salatalıkların kabakların karpuzların 1gece de büyüdüğünü duyduktan sonra pazardan hiçbir şey alamaz oldum tropikal olanlar hariç, bende ilerde evlenicem çocuklarım iyi beslensin bari dedim gittim şehire yakın tarla aldım içine ev de yaptırdım, a dan z ye herşeyi ektim, çok şükür sebzelerimi artık oradan topluyorum meyvelerde tek tük vermeye başladı meyve suyunuda dışardan almayı bıraktım onu da kendim yapıyorum hem toprakla uğraşırken şehir stresini de atıyorum, çevremdekiler söyleniyor artık bana abartma diye falan, ben bugünü düşünmüyorum ki, yarın çocuklarım olduğunda onlarda toprağa dokunsun, canım saçma avm manyağı olmasınlar, sağlıklı beslensinler diye uğraşıyorum, hemde yatırım, örneğin bugünlerde içine havuz yaptırıp kaz almak istiyorum da haftada 2gün kalıyorum orada çakallar yer diye alamıyorum, neyse tamam abartıyorum biraz ama bana herşeyi unutturuyor orası, yaşıtlarım avm de orada burada sürtüyor gerek yok, zaten üni zamanlarında yaşadım yaşayacağımı mesela bugünlerde çok fena fikir var aklımda, 10dönüm yer aldım baya dağın başında, içine full çam diksem hesaplarıma göre 50sene sonra bugünün parasıyla 2-3milyon para yapıcak tarla da o kadar değerlenecek çocuklarıma kalır mantığıyla hareket ediyorum

3senedir çok acayip organik takıntısı geliştirdim, saçmamı?