kahvemi yudumlarken böyle bir soru geldi aklıma 🤣 şuraya çılgın ruhlu, neşeli muzip iyimser sıcak kanlı başına buyruk kendine has bir tarzı olan kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan doğal, samimi sevgi dolu bir fenomen bırakıyorum @r_engarenk yollar 🌺 tanıyan tanımayana anlatsın 💃💃
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Afiyet olsun.. r_engarenkyollar eğlenmeyi seven. arada espri ve şakalar yapan. kahve içmeyi seven.. çiçekleri kitapları seven temiz kalpli birisidir :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
Rengarenk hayat yolumda yolları kesişen en tatlı hanimlardansin. Seni muzip espirili her olayda muzip bir yolculara insanları gülümseten doğru dürüst can arkadaşsın seni seviyor takdir ediyorum iyi ki varsın sevgiler 🥰🌹😅
Hiç tanımıyorum sadece sorularını gördüm enerjin çok hoşuma gitti takibe aldım. Ilk defa yorum yapıyorum belki uzun zamandır takip ediyorum 5 kişi falan takip ediyorum.
@DedektifMinnie Çatlasın valla çünkü beni okadar üzdü okadar yıprattı ki canım ama şu saaten sonra çatlasa nolucak bana bir faydası yok benim 10 yıllık yuvam yıkılmış okadar emeğim boşa gitmiş onun yüzünden bak tek başıma çalışıp iki çocukla ayakta durmaya çalışıyorum hayat mücadelesi veriyorum hayata tutunmaya çalışıyorum kolay değil İstanbul gibi bir yerde bunları yapabilmek ama yinede hayattan kopmuyorum herşeye rağmen gülüyorum mutlu olmaya çalışıyorum 😔😔 ... öyle işte
Bende üzüldüm canım ama yapicak bir şey yok nasipten öte yol yok demişler valla son duyumlarima göre benim eltim vardı yabancı Belçikalı idi onun hakkından geliyormuş bayağı birbirlerini yiyorlarmış eltim ben gibi değildi zaten çetin ve hayin bir kadındı onun ağzının payını verirdi ben hep susardim öyle saygısızlık yapmazdım çünkü öyle yetistirildik ama bunun da bir artısini görmedim işte bunları duydum ne kadar doğrudur yalandır bilmiyorum duyunca daha çok üzüldüm aslında ben bunlari yapmadığım için mi kiymetim olmadı diyorum neyse işte doğruysa dinsizin hakkından imansız gelirmiş derler o bana eziyet etti eltim de ona ediyormuş aman benden uzak Allah'a yakın olsunlar çok şükür benim rahatım huzurum yerinde kimseye muhtaç değilim çok şükür çocuklarim yanımda bundan iyisi can sağlığı diyelim
@Sweetdreams1950 Aaa öylemi niye acaba? Bunu bilmiyordum doğrudur canım hepimiz bazen ön yargılı olabiliyoruz saygı duyarım 🙋 bazen bir insanı tanımak için yol almak gerekiyor şimdi gıcık olmamana da ayrıca sevindim 🥰❤️ samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Bazı insanlar o kadar mutsuz ki başkalarının mutluluğunu da görmek istemiyorlar bundan rahatsız oluyorlar sürekli polemik yaratmak istiyorlar çünkü ruhlarını kaostan besliyorlar
Bu sitede 3 tane hesap kapattım bu 4. Hesabım burdan birileri ile ilişkim oldu ama sonra benim adımı çıkartmak adına konular açılıp linçlendim aslında davamda haklıydım