Kişilik & Karakter Sahip olmayı istemeyeceğiniz bir süper güç var mı? HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sanırım kapanmayan kanatlarım olan bir gücüm olsa çok zorlanırdım. Ne giyeceğim, nasıl uyunur bunlarla diye😂 #Pisicik Sahip olmayı istemeyeceğiniz bir süper güç var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Görünmez olmayı istemezdim ya 😂 1 5 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Rahat olmaz mıydı😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hayır çünkü kötü niyetli olarak kullanırdım 😂😂 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl 😒😒 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ne var yahu milletin ensesine şamarı yapıştırmak istiyorsam Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Tamam öyle olsun😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır yok. süper güç severim. 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Birilerinin zihinlerini okumayı asla istemezdim 1 4 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Kız o benim en çok istediklerimden niye istemedin😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Ben delirirdim ya. Üzülür agkardim. Kendimi kandiramazdim. Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Üzüldüğüm şeyler benim de olurdu ama merak işte Yorumla Yaban00 1 yıl Sürekli aptal yerine konuldugum için. Bilmemek daha iyi olurdu Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sahip olmak isteyeceğiniz diye sorsaydın daha iyiydi 1 3 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Tamam kızma ya onu da sorarım bir sonrakine😂😂 Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Tamam bi daha olmasın Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl 🔪😬 Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Geleceği görmek istemezdim.. Her şeyi biliyor olmak ağır bir yük.. 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Bir şeylere dönüşüp öyle kalmayı istemezdim 1 1 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl O da zor ya eski halini özlersin Yorumla
quality13 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl insanların ölüm tarihini bilmek. 1 2 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl O da çok kötü🥹 Yorumla quality13 1 yıl Aynen ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Görünmez olmayı istemezdim ya 😂
Rahat olmaz mıydı😂
Hayır çünkü kötü niyetli olarak kullanırdım 😂😂
😒😒
Ne var yahu milletin ensesine şamarı yapıştırmak istiyorsam
Tamam öyle olsun😂
Hayır yok. süper güç severim.
Birilerinin zihinlerini okumayı asla istemezdim
Kız o benim en çok istediklerimden niye istemedin😂
Ben delirirdim ya. Üzülür agkardim. Kendimi kandiramazdim.
Üzüldüğüm şeyler benim de olurdu ama merak işte
Sürekli aptal yerine konuldugum için. Bilmemek daha iyi olurdu
Sahip olmak isteyeceğiniz diye sorsaydın daha iyiydi
Tamam kızma ya onu da sorarım bir sonrakine😂😂
Tamam bi daha olmasın
🔪😬
Geleceği görmek istemezdim.. Her şeyi biliyor olmak ağır bir yük..
Bir şeylere dönüşüp öyle kalmayı istemezdim
O da zor ya eski halini özlersin
insanların ölüm tarihini bilmek.
O da çok kötü🥹
Aynen ya
Akıl okumayı istemezdim ya. Üzülürdüm 🥲