Gözümde yaş görseler. Erkek ağlar mı derler. Gökler ağlıyor dostlar. Ben ağlamışım çok mu?

Gözümde yaş görseler. Erkek ağlar mı derler. Gökler ağlıyor dostlar. Ben ağlamışım çok mu?

Ağlarlar neden ağlamasınlar.. bir insanın ağlaması demek hala bir yerlerde hisleri olduğunu acı çektiğini üzüldüğünü gösterir.. erkek adam ağlamaz diye diye gidip zaten nerede katil serseri maço var onun peşine takıldılar.. ama her şeye de ağlanmaz tabi ki de.. insanın ağırlığı olmalı.. sevdiği biri ölür ya da çok istediği bir şey olmaz.. veya acı çeker ağlar normaldir her insan için.
Aynen öyle kardeşim
Teşekkür ederim abim 🙏
Erkekler genelde içine içine ağlar çünkü bunu zayıflık olarak görür en kötüsü de budur zaten bu insanı içten içe çökertir oyuzden de erken göçüyorlar bu dünyadan oysaki aglamakta gülmekte çok doğal bir eylemdir bunu öğrenmeleri gerekiyor insanız sonuçta ve insanın ruh hali hergün aynı olmaz
@bynarcos Bundan ötürü işte 😂 olsun bee o beyaz saçlar hep bir yaşanmışlıkların , tecrübelerin göstergesidir sende benim gibi siyaha boya geç 😂
Cevap
34Cevap
Ali yazar icardi bozar sjdjd
Yüklenmemiş bize o ne yapalım. Ağlasak bile üzülsek bile kimseye göstermemek zorundayız. İçimizde fırtınalar kopsa, depremler olsa dahi biz bu hayatta böyle yaşıcaz.
Ağlarda sıkıntı ağlayamamaları, halbuki ağlayın dökün içinizi...
Ağlarlarlar onlarında duyguları var
Rahmetli Barış Manço nun muhteşem sözleri.
Ağlar be reis , ama öyle ağlar ki yılların gamı kederi hüznü ne varsa dökülür gelir. Dikkat edin erkek ağlarsa kadından çok daha uzun ağlar. Yüreğini yakan acısı saman alevi gibi değil, orman yangını gibidir. Uzun süre içine atar atar, o dertler kor olur ve sonunda erkek de volkan gibi patlar.
Hayır tabii ki canım erkeklerde ağlar erkeklerle duygusal yönleri var yani Ama erkekler bunu toplum içinde çok belli edemiyor ya biz erkekler biraz belli ettiğimiz zaman sanki bir güçsüzlük göstergesi gibi algılanıyor yani erkek hani evi geçindirmek zorunda erkek her türlü sorumluluğu almak zorunda ya da nasıl söyleyeyim böyle ağır bir durumda erkek güçlü durmak durumunda olduğu için toplumda böyle bir durum söz konusu ondan kaynaklı
Evet
Evet, erkekler de ağlayabilir. Duygularını paylaşmak, insan olmanın bir parçasıdır ve duygusal derinliklerini gösterir. Ağlamak, sadece bir zayıflık değil, gerçek duyguları yaşamanın ve insan olmanın doğal bir ifadesidir. Erkeklerin de duygularını açıkça gösterebilmesi, onların duygusal zenginliğini ve insanlığını daha iyi yansıtır.
Ben sevgilimin/eşimin ağlamasının ve gözyaşlarının en büyük destekçisi ve hayranı olurum çünkü bu çok derin ve değerli bir konu. Kendim meselâ bi kadın olarak kolay ağlayamıyorum.. Diğer erkekler de isterlerse ağlasınlar ağlamak her insanın hakkıdır. Yine de insanlara tavsiyem yalnızken veya çok sevdikleri ve güvendikleri o özel insanla birlikteyken ağlasınlar.. Değersiz insanlar ağlayan insan görünce ya inanmazlar, hakaret ederler veya sevinirler..
Erkekler ağlamaz diye diye duygularını ve sevgisini göstermekten yoksun erkekler türedi. "Beni sevmiyor mu?" diye düşünen travmatik çocuklar oldu. Erkekler de ağlamalı. Göstermekten kaçınmamalı. Insani olan bu.
İnsani.
İnsanlar ağlar. Etkileyici bir duygudur ağlamak kimi ağlarken görsem bende ağlarım.
Kesinlikle
Günün sonunda bende ağladım. Komedi gibi hayatın içinde gel ağla bide
Tabi ki ağlayabilir, ağlamalı da. Duygularını dışarı çıkarmaya çekinip içinde biriktiren insan asıl duygudan sapıp günün sonunda belki kendine, belki çevresine zarar verecek şekilde yansıtır. Eğer kendimizi rahat hissetmiyor isek bunu insanların yanında yapmamız gerekmez, güvendiklerimizin yanında ya da yalnızken de yapabiliriz. Yeter ki birikmesin.
Çok haklısın bizim gibi sizde insansınız herkes ağlıyor bilir 🥺
Babam aşırı duygusal benim tv izlerken falan filan ağlarken çok sık gördüğüm için ağlayan erkek görünce garipsemiyorum. Hatta tatlı bile buluyorum 😂😂 Sürekli ağlatmasın Allah da arada ağlasın ya
Öyle bi şey yok, ama şahsen evimde kendi köşemde ağlamayı tercih ederim. Dışarıda ağlıyorsam da harbi büyük bir şey olmuştur ki öyle de oldu, kaza yaptığımda acı ve ağrıdan ağlamıştım milletin önünde
Allah düşmanımın başına vermesin kaza olayını
En çok da erkekler ağlar aslında. Tek fark kadınlar gibi milletin içinde honkur honkur ağlayıp ilgi kasarligi yapmıyorlar.
Ağlamalı bence İnsan içinde Yaşadığı duygu durumlarını, hislerini dışa vurmalı. Neticede erkekler 🤖 değil ki.
Herzaman için değil Bazı durumlarda bir taraf güçlü durmalı, oda daha çok erkeğe yakışıyor bence.
Buna müsaade etmeyen, etmeyi reddeden ve saygı göstermeyenler aklı idrak etmeyen mahlukat gruplarıdır. Bu yorum şikayet edilebilir. Sorun değil...
ağlar babam ağlıyordu.. : )
abimleride ağlarken gördüm o yüzden ağlar yani öyle bir kural yok.
Bunu göre bilen çok az insan olduğu kanısındayım.
Erkek doğası gereği güçlü görünmek zorunda ya.
Ona biçilen giysi yaradılışından itibaren bu ya.
Belki de ondandır sürekli ciddi duruşu.
Gücünü aksi davrandiginda kaybetme korkusu.
Ağlar tabi onlarınki de can değil mi
Patlıcan mı sanki
Ağlar insani duygular bunlar kadına has değil kadınlar ağlamamalıydı oysa..
Üfff tamam be
Ağlar bee niye ağlamasın. Sen de ağla. Durduk yere ağlama ama sebebi olsun.
Ağlayın da bize sarmayın valla depresif halleriniz hiç çekilmiyor ajskdkdkfkfkgkf
Kalbi olan herkes ağlıyor
Allah ağlatmasın en azından üzüntüden ağlatmasın ama ben ağlarım. hem de ne ağlamışımdır var yaaa.
Erkekler ağlayabilir ve ağlamalı da bence. İnsani duyguları dışa vurmak küçük görünmek değildir.
Neden ağlamasın onların duyguları var taştan değiller
Erkekler duygusuz değiller sonuçta. Ağlayabilirler elbette.
Genelde duygularını bastırırlar. Ağlarlar ama çok değil
Ağlarlar, ağlayabilirler tabiki. Erkekler de insan. Onlarında duyguları var.
Erkek ağlarsa dünyası yıkılmış, büyük acı çekiyor demektir.
Biz erkekler genelde içimizde ağlarız belli etmeyiz
ağlar elbette sadece pek görünsün istemezler
Ağlayabilir. Keşke anlasalar kalplerindeki o katran biraz erise
erkekler ağlayabilir ama yanlarında onun ağlamasına üzülecek insanlar varken ağlayamazlar.
Neden ağlayamasın, aksine ağlayan erkek güçlüdür gözümde ve psikoloji "literatüründe"
Ağlayan erkek gördüğüm zaman ağzının ortasına elimin tersiyle vurasım geliyor. Git ötede ağla diye
Öyle öyle
Ağlar ağlasın da çünkü erkeklerin de yüreği ve duyguları var , toplum baskısı ile erkekler ağlamaz diye dayatılmış, erkekler gözyaşlarını içine attıkça kalp krizi riskiniz artıyormuş
Asıl erkekler ağlar...
Bir erkek olarak söylüyorum kesinlikle ağlarlar. Bu düşünceyi kuran kişi çook yalnış düşünüyor. Ben sosyal anksiyeteyim. Çok ağlarım hatta ağlamaktan her gün gözlerim şişer.
3 yılda bir belki ağlarlar.
Ağlarız elbette. Ama çoğu zaman içimize akar gözyaşlarımız.
Ağlayabilirim tabiki.. ağlayamaz diyen varsa sg olsun gitsin herkesin kalbi vardır aq erkek sert olck diye bisi yok ufak bir çocuk gibi olabilir
Ağlar... Biz de çok ağladık.
Ağlarlar. Erkekler ağlamaz magdur olmaz diye bir zırva var toplumumuzda niyeyse
Ağlar ama ağlamasınlar
Dizideki yakışıklı erkolar ağlıyor 😏
Ağlar ağlayan erkek severim taş duvarlar çok gordum önemli olan merhamet
Öyle bir kural yok ağlayabilirler tabi bundan doğal bir şey yok
Ağlaması normaldir. Bunun reklamını yapmak göstermek abesdir
Kalbi kararmayan herkes aglayabilir.
Ağlar onlarda insan onlarında duyguları var
Ağlarlar ama belli etmezler..
Yes kral erkeklerde ağlar.
ağlarlar tabi onlarında duyguları var