Tuhaftır, Hem sağ ile hem sol ile yazabiliyorum. Tabi sağ ağırlıklı. Top sektireceğim zaman sol ayakla sektiriyorum mesela. Ondan sonracığıma klavyede ağırlıklı olarak sol eli kullanıyorum.
Bazı işleri sağ bazı işleri solla yapıyorum Yazı yazarken yemek yerken sağ Topa ayakla vururken sol ayak tepsi taşırken bir şey durularken gitar tutarken sol el ama genel olarak sağlakım
Ahahah🤣 Gruplar değişebiliyor niteliklerine göre şeker. Mesela her burcun insanının aynı burc olsa bile aynı özelliklerde olmaması gibi. Akrep deyince (ben) herkes korkar ama ben 20 Kasım akrebiyim 20 den önceki akreplerle karakterimiz cok farklı örnek😄
Lise de felsefe hocası beyninin neresini kullanıyorsun testi yapmıştı. Kimi sol kimi sağ kimi de her ikisi. Ben her ikisini de kullanıyorum. Beynimde bile sol kullanrken bunu inkar mı edeyim şimdi 😂
Tamam ama belki sözel tarafı yani sağ kullanıyorsun 😂 ben hem sayısal hem sözel kullanıyorum 😂 yani sol taraf aktif kullanılıyor. Bence öyle deme beynini kullanmasını bilmeyen insanlar da tanıdım ben 🤣🤣
Benim sol beynim daha iyi ama senin dediğine göre sağ daha iyi olsa solak olmayacak mıyım 🤣 beyne göre karar vermek çok saçma geldi ki sende baskın olan taraf da yok
Yok ya takılıyorum 😂 ama solak denince neden el geliyor akla 🤣 o felsefe hocası bambaşka biriydi hep testler yapardı. Ben hangi taraf gerekliyse orayı kullanıyorum. Mesela hesap makinası olmadan hesaplama yapabiliyorum. Veya sözel olarak okuduğum kitabı film tadında anlatırım veya tarih severim edebiyat severim. Zaten söz şiir yazan birisiyim.
El de mi ayakta mı 😂 ama benim ki kesin çok test yapmıştı hocam bana. Hatta iyi hatırlıyorum. Kimş diyor ben solağım kimş diyor ben sağlağım , ben diyordum hocam bu testler bende hep eşit çıktı ben neyim canım mıyım demiştim 😂 oda sen her iki tarafı da kullanıyorsun demişti 😂
Evet bunu anlayabiliyorsun 😂 git test yaptır 🤣 ama sen sözelcisin yani sağ beyin. O değil de şimdi solaklar gününü kutlayanlardan biri miyim yoksa kutlamaları en arkadan izleyen sıradan biri mi oluyorum 😂😂
Nerden biliyorsun sol beyin olduğunu 🤣 ayakta da sol dersen 3-2 mağlup olur kabullenip giderim 😂 valla ben kutlamayı değil de bu günü kim çıkardı onu merak ettim😂 neden sol sağ değil 😂
Ya illa elde mi oluyor 😂 sol ayağımı kullanıyorum 😂 herkes bazı konular da zorluk yaşar. Ama önemli olan çözüm odaklı olmak. ya da bunu başaracağına inanmak.