Kaliteli insanlarla tanışılabileceğim ve eğlenebileceğim kurslardan önerir misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılen çok kendini hangi alanda geliştirmek istiyorsun onu dene derim mesela ben doğa sporlarında çok iyi kaliteli insanlar la danıştım ya da dans kurslarında kişisel gelişimini hangi alanda yapmak istiyorsan onu dene derim hep zevk alırsın hemde kaliteli insanlar la tanışırsın
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Maksat kaliteli insanlarla tanışmaksa sivil toplum kuruluşları, halka açık seminerler eğitimler bazı toplulukların buluşmaları da çok güzel alternatifler olabilir. Kurs dersen ben okçuluğa başladım spor veya hobi amaçlı keyif aldığın birşey bulabilirsin
11 Yorumla
Dil kurslari en iyisidir bana gore. Eger genelde robotik mesleki egitime agirlik verilen Ingilizce gibi bir dil yerine insanlarin hobi ve kisisel gelisim amacli ogrendikleri bir dilin kursuna gidersen cok keyifli olabilir, dogu asya dilleri ya da isaret dili gibi.
10 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 458 cevap paylaştı. İngilizce el sanatları
08 Yorumla- +1 yıl
ingilizce el sanatları derken D:DD
- +1 yıl
İngilizce el sanatı nedir ya bide eic secmis ssddfghjk
@juliapastrana ne diyor bunlar? Ahahah ^_^ - +1 yıl
Eski Türkçe'de, "aralık, ara, kesinti" anlamlarına gelen fasıla sözcüğü bu noktalama işareti için, virgül anlamında kullanılırdı.
a) Yazıda sıralanan eş görevli sözcükler ya da söz gruplarını ayırmada kullanılır:
*O kitabı aradım , buldum.
*Fırat, Dicle önemli nehirlerimizdendir.
*Çalıkuşu’nu , Huzur’u , İntibah’ı okudun mu?
*Kitabı açtı , birkaç sayfa çevirdi , yüksek sesle okumaya başladı.
*Yakında yine bahar gelecek, ağaçlar çiçek açacak , kediler damlara çıkacak. - +1 yıl
boşluk koymuş daha ne yapsın @hanoglubugra
- +1 yıl
Biz oraya baglac ya da . oktalama isareti koyuyoruz genelse o yuzden bir kargasa cikmiyor eic secilmeside aptalca
- +1 yıl
Boşlukbıraksadavirgülünolmasılazımçünküvirgülveboşlukaynıgörevigörmezler.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
75Cevap
+1 yıldans kursu..
felsefe kulübleri..
yazilim kurslari vs..22 Yorumla- +1 yıl
he aynn.. severim felsefeyi
- Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılmünazara ve kitap klupleri var, düzgün insan ise şans artık birazda
16 Yorumla- +1 yıl
sen geçen günde buna benzer bir soru sormuştun, İzmir de isen senin için kafa yoracağım biraz, gidilicek arkdaş edinilecek kaliteli yerler ile ilgili...
- +1 yıl
nerede yaşıyorsun peki
- +1 yıl
afyon hakkında hiç bilgim yok valla şnsına küs :(
+1 yıluskudar musiki cemiyeti
tolgahan in dans kursu
Haldun Taner sahnesi oyunculuk dersi
BKM mutfak yavastan tiyatroya girersin16 Yorumla- +1 yıl
nerede yasiyorsunuz ona gore soyleyim
- +1 yıl
Afyon ile ilgili bildigim 3 sey var ikbal oruçoglu termal ve aftaş ilk ozel otogar :)) orada ne kursu olabilir. bence ingilizce kursu iyi secim olacaktir. gitar kursunu bilir orada pek kalite arama :)) akdeniz aksamlarini calacak kadar ogreneyim diyen erkek doludur.
- +1 yıl
bulursun bir kurs merak etme simdi belki havalar cok uygun degil ben bir gez dolas derim :D
+1 yılenstürüman kursunun birine git bence :D sanatçı kişilik elde et. daha sonra dil kurslarına gidebilirsin :D fakat fransızca filan seç
124 Yorumla- +1 yıl
sen zordan başlamışsın D: keman zordur :D kolay bir enstürüman seç. klarnet veya gitar filan
- +1 yıl
yok ya :D enstürümanın cinsiyeti olmaz olmamalı :D bak https://www.youtube.com/watch?v=p0A6LRD5YMo :D kız çok iyi çalıyor ve yakışıyorda :D hem bende gitar çalıyorum fakat şarkı söylemiyorum zorunda değiliz bazı şeylerin
- +1 yıl
ooo işimiz var seninle :D bizim var mıydı sanki D:
- +1 yıl
o zman karakalem le filan uğraş :D
- +1 yıl
neyse koca bul evlen bari :D
- +1 yıl
oo maşaallh :D işte hep beraber gül gibi geçinir gidersiniz
- +1 yıl
tamam :D özellikle despo ya dersin :d
- +1 yıl
tamam :D şöyle eli yüzü düzgün olsun kankm :D
- +1 yıl
hallet o işi rafık :D
- +1 yıl
uff :D işi bozma işte aramızdaki ilişkiyi ilerletiyorum :D
- +1 yıl
neden ya :d
- +1 yıl
tamam benim kankiciğim :D özür dilerim :D
hobi bahçe kurma kursları var, sonra takı tasarım kursları, çini kursları, çocuk ve günlük anne kursları, hasta ve yaşlı bakma kursları na katılabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılİzci ol Survivalist badge için çabala ne bileyim okçuluk yap Skeet & Trap kursuna katıl stres atarsın hem :D
20 Yorumla
+1 yılİngilizce kursu , ebru kursu , origami kursu , gitar kursu , tiyatro kursu değerlendir birilerini
11 Yorumla
+1 yıl"kaybedenler klübü" ne git, en düzgün insanlar orada...
42 Yorumla- +1 yıl
:) :)
+1 yılKaliteli insanlarla tanışmak istiyorsan ilk önce kendi kaliteni (kişiliğini) arttırmalısın. Karşında ki kaliteli olsa da sen adam akıllı iletişim kuramadıktan sonra olmaz.. Eğlenebileceğin bir kurs yoktur. Kursun amacı bilgilenmektir. Eğlenmek istiyorsan kurs değil etkinlikleri takip etmeni tavsiye ederim.
Örneğin atv turları beni çok eğlendirir, araştırır ayda bir kere giderim. Falan filan... uzar bu30 YorumlaMerak ediyorum amaç kursa gidip kendini geliştirmekmi yoksa birileriyle tanısmakmı.
ya da bunun cevabı çok belli zatende acaba kurslar sizin kullandıgınız amaca hizmet etmek için mi varlar. Çok garipp20 Yorumla
+1 yılingilizce-ispanyolca. gitar kursları elektro bass falan takıl işte ya
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDil kursları... Tercihen :İngilizce, İspanyolca ve İtalyanca
Resim ve Heykelcilik kursları...
Müzik aletleri kursları. Tercihen: Keman, Piyano, Gitar00 Yorumla Yabanci dil kurslari her zaman zevkli gecer ozelikle rusca ve almanca yi oneririm ingilizce bana hic cazip gelmiyo. hem biseyler ogrenir hem de eglenirsin.
00 Yorumlauzun osurma , sırıkla osurma , yüksek osurma ve bilimum çeşitler
11 Yorumlaingilizce olabilir mi, kaliteli insanlar ücretli ücretsiz e bakmıyordur sanırım çok önemli değildir onlar için
10 YorumlaKurs değil ama bahsettiğin gibi kaliteli insanlarla tanışacağın, eğleneceğin, kendini fazlasıyla geliştireceğin ve para kazanacağın bir işi tavsiye edebilirim
10 Yorumla
+1 yılBeden dili, diksyon, yabanci dil (ruscayi tavsiye ediyorum) dans olabilir, modelistlik kursuda faydali olur hem
00 Yorumla
+1 yılTek basina gdince zor ortam yapiliyo bir arkadasinida al yanina ozaman diksiyon ingilizce yardırın ;)) ben kick boxa gitmistim tam aile gbiydk cok gzl onuda onerirm
00 Yorumlaaikido tekvando
Voleybol
Gitar tiyatro
Yabancı diller10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhalkeğitim de falan açılıyor arada kalirifercilik, kapıcılık falan.
kolay değildir o kadar insanın ağzının kokusunu çekebilmek, çok engin bir anlayışları olabiliyor.10 YorumlaKursa taniama amaciyla giden insan modeli. Kursa bir şeyler ogrenmeye gitsen?
10 Yorumla
+1 yılİnsan kış günü useniyor yaaaa
Gerçi yazinda useniyorum sicak diyeee:D10 YorumlaKaliteli insanı kurs ile bulacağını sanmıyorum çünkü bu dediğin tecrübe ile olur
00 YorumlaÖzel İstanbul Güzel Sanatlara gidebilirsin. Metin Özülkünün dersanesi. Elit kişiler vardır orada.
00 Yorumladil kurslarına gidebilirsin ya da eskrim tarzı sporlara
00 Yorumlavarsa oralarda camcılık bakırcılık gibi el sanatlarına git oda olmadı kil le eşya yapan yerlere git
00 Yorumla
+1 yılbence italyan mutfagına bir bak derim =) ya da mutfakla alakalı culinary şeflik için falan oluyor
00 Yorumla
+1 yılKaliteli İnsanlarla Değil de, Kaliteli Olmaya Çalışan Zavallılar İle Görgü Vb. Kurslarda Tanışabilirsiniz.
00 YorumlaDans kursları, ingilizce kursları, müzik-gitar kursları vs
10 Yorumla
+1 yılkaliteli olmadan kaliteli insanlarla olamazsın onun için ilk etapta kendini geliştirmek için diksiyon kursuna git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kuran kursu hem dünya için olmamiş olur hemde ahirette inş cennet için çalişirsin
23 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı :))
Cevap sahibi+1 yılÇok kolay bundan basit birşey var mı birsuru arkadaşı olur hemde has arkadaş
Ispanyolca kursu, dans, fitness ve yüzme 😍
13 Yorumla- +1 yıl
Fitness dan bişi olmaz. Herkes sporunu yapmakla meşgul öyle tanışma ortamı olmaz.
İspanyolcayı bende öğrenmek istiyorum ist önereceginiz yer var mı? - +1 yıl
Galatasaray Üniversitesi'nin dil kursları var. Cok kaliteli egitim veriyorlar. Yanilmiyorsam dil kurslari basvuru tarihi basladi. Internetten bir bakin isterseniz. @torrential
+1 yılBence işaret dili kursu çünkü çok kaliteliler kendinden utanıcak kadat hem de
00 YorumlaDil kursları, dans kursları, aşçılık kursları, yazarlık-senaristlik kursları
00 Yorumla
+1 yılBak dövüşcüsün de, ben kick boks a gidiyorm ve kaliteli insanlarla muhatap oluyosun seviyesizlerin gidebilecegi bir yer değil zaten :)
00 YorumlaKaliteli insan arama onlar bir şekilde çıkar karşına bu şekilde yanlış kisilere guvenirsin
00 YorumlaDans, gitar, fotoğrafcılık, bilgisayar, halk oyunları, taekwando-boks..
00 Yorumlaonlarda parali be gulum ayda 5bin tl harcaman lazim
00 Yorumla
+1 yılFitness salonuna git diyeceğim ama gitme yam yam dolu :)
15 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istediğimi anlamıssındır o zaman sorun yok
- +1 yıl
Ne güzel benim salonda da herkesin işi başka :D
+1 yılMüslümansan kuran kursu olaiblir.
24 Yorumla- +1 yıl
tamam işte (: gidip kız çocuklarına ders verebilirsin.
- +1 yıl
kursda gitsen mutlaka 1, 2 saat ayırman gerek ama sen bilirsin, bak kafana göre (: hangisi seni çekiyorsa onu yap.
resim kursu tavsiyemdir
15 Yorumla
+1 yılgitar kursunu tek geçerim insanın kafası dağılıyor en azından
00 YorumlaKonuyu hortlatmak gibi olacak ama Afyon'da tavsiye edebileceğiniz kurs var mi? Ya resim ya halk eğitim başka bir alternatif yok bu şehirde..
00 Yorumla
+1 yılingilizce kurslarına git bilmiyorsan
11 YorumlaDrama kurslari, korolar, dil kurslari
10 Yorumlasalsa kursuna git , istediklerin orda emin ol. çok kaliteli kızlar var veya zumba dansı
00 YorumlaDans kursları halk oyunları kursları ve müzi kurslarinda ortam süper oluyor tavsiye ederim
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,5b cevap paylaştı. resim kursları , yemek kursları , dik kursları
00 Yorumla
+1 yılFotoğrafçılık ve gitar. Kaliteli arkadslar oluo
00 Yorumlatabiki gitar ve fotoğrafçılık :)
00 Yorumladans ve briç geliyor ilk olarak aklıma
00 Yorumla
+1 yılkara ambar kamyoncular kursu :)
00 Yorumla
+1 yılTiyatro kursuna git zannımca :)
00 YorumlaDil öğrenebilirsin :) .
00 Yorumla
+1 yılYabancı dil kurslarıı
00 YorumlaDovus kurslarina git sen :D
00 Yorumla
+1 yılTiyatro
112 Yorumla- +1 yıl
Çok güzeldir, tavsiye ederim.
- +1 yıl
Adrenalin seversen başka şeyler de önerebilirim.
- +1 yıl
Yamaç paraşütü.
- +1 yıl
Yaşadığın yer nere?
- +1 yıl
Tiyatro iyidir.
- +1 yıl
20 yıllık afyonluyum daha normal paraşütle atlayan bile görmedim :D
İşaret dili.
11 YorumlaGitar ve resim kursudur √
10 YorumlaDans kursuna gidebilirsiniz.
00 Yorumla- Devamını Gör (52)