Güncellemeler
1 yıl
Ayrılmama rağmen hala ulasmaya çalışıyor. Ona dönünce gene aynı olduğunu farkediyorum
1.5 yıldır beraberdik. Sürekli tüm hatalarını affederdim. okadar ağlayıp ısrar ederdi ki dayanamayıp şans verirdim. şu an onların hepsinin yalan olduğunu biliyorum. Cok üzgünüm. onunla çok gelecek hayali kurmuştum. Nasıl toparlanabilirim. Zamanında herşeyi kisitladi. şu an hicbirsey yapasim yok. ben ilişki baslamadan kesinlikle böyle biriyle olmayı istemezdim. O kadar nefret doluyum ki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
muhammet akgülün videoları var bununla ilgili bir sürü onları izle öğrenirsin adam doktor burdaki insanlar nası yardımcı olabilir sana
İzliyorum onu ama olmuyor.
demek ki uygulayamıyorsun askim psikolojik desteğe ihtiyacın olabilir bu çok zor bir durum zaten
Evet öyle
umarım ayağa kalkarsın yanında olmak isterdim hemcinsin olarak hiç sevmiyorum şöyle kızların yıkılmasını ya lütfen kalk cidden zaten farkına varmışsın bu da çok güzel değerli olduğunu hatırla sadece ihtiyacın olan bu ve o adamla iletişimini tamamen kes kimseyle onun hakkında konuşma ortak arkadaşınız varsa da onlara da hatta bir tık mesafe koy benden naçizane tavsiye öpüyorum seni
Duygulandırdın beni çok teşekkür ederim bana cevap vererek yardım ettin. kendimi toparlamaya çalışıyorum. Umarm senin hayatında her sey yolundadir. Hep mutlu ol. Çok düzgün ve iyi bir insansin
çok teşekkür ederim bir tanem ne zaman istersen yardımcı olmak isterim fikir almak istersen yazman yeterli yardımcı olabilirsem asıl ben çok mutlu olurum
narsistik kişilik bozukluğu hakkında farkındalık kazanmak için youtubeda o söylediğim adamın videolarını izlemeye başladım izledim izledim nerdeyse hepsini düşündüm öyle biriyle tanıştım mı diye sonra bi fark ettim ki benim babam asıl narsistmiş ve kendisiyle 5 senedir görüşmüyorum vicdan azabı çekiyordum ama narsistliğin nasıl bir hastalık olduğunu anlayıp babamın da narsist olduğunu fark ettiğim anda içimde inanılmaz bir rahatlama oldu ve bu farkındalığı daha üç dört ay önce kazandım o yüzden seni çok iyi anlıyorum ama söylediğim adamın videolarını lütfen izle çok iyi anlatıyor ve gerçekten sana yardımcı olacağına eminim
Vicdan azabı cekmeni gerektirecek hicbirsey yok. Çok iyi yapmışsın uzak durarak. Çok özeniyorum senin gibi sınırlarını koyanlara ben her seferinde canım gibi degiscegine inanıp şans vermiştim. Ben de videoları izlerken şöyle bir video görmüştüm evdeki narsist kimdi? Diye soruyordu. Benimde evdeki narsist annemdi ve ben erkek arkadaşımla ayrılmama sebebini bu olarak görüyorum hala annemleyim. Tam anlatamadım ama sen de dikkat et. Bu narsistlerin bizde bıraktığı travmaar yüzünden sevgilimizi seviyo zannedebilirmisiz. Mesela benim annem hep kavga edip benim sevmediğim şeyleri yaptıktan sonra hicbirsey olmamış gibi davranırdı. Aynı şeyi erkek arkadaşımda yapıyordu. Kendine dikkat et bir narsist daha girmesin hayatına. Unutma sen güçlü bir kızsın. her şey gönlünce olsun
Aynısını yaşadım
Nasıl atlattin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!