- u27 gü
Sevgisiz olduğum için hayat bana anlamsız geliyor maalesef :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- s27 gü
- Anlamsız yapan:Gereksiz rekabetler.
- Anlamlı yapan:Yaşama dair amaçlarım olması.
20 Yorumla - m27 gü
Anlamlı : Meleklerim ve sevdiğim adam.. ❤️
Anlamsız : Savaşlar..
10 Yorumla - 27 gü
Anlamlı yapan şey ; evlatlarım ve evcil hayvanlarım 🥰
Anlamsız yapan şey : insanlar
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 24,4b cevap paylaştı. Cahil insanlar fazlasıyla gereksiz
11 Yorumla- u27 gü
Anlamlı: hayallerim
Anlamsız: savaşlar10 Yorumla - 27 gü
Bu soruya felsefe yapmak isterdim uzun uzun.. Ailem, tüm sevdiklerimle geçirdiğim her an anlamlı benim için. Anlamsız bulduğum şeylerin hepsi soyut. Hırslar, egolar, rekabetler, savaşlar, kin ve nefret barındıran tüm duygular. Hepsi anlamsız. “Düşün anlamlı bir ölüme, anlamsız kaç yaşam sığar..”
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Savaş ve depremler
O afetlerden yaralı kurtulan çocuklar ve hayvanlar10 Yorumla- m27 gü
Hobilerim dersem daha iyi çünki moduma gore değişiyot o an mesela üzgünsem resim çizerek mutlu olurum, başka bir gün sporla anlamlı kılarım, sonra yemek pişirmekle böyle devam ederek gider bi liste sabit kalmaz
10 Yorumla - m27 gü
Anlamlı: Sevdiklerim
Anlamsız: boş gereksiz insanlar20 Yorumla - 27 gü
Annemin inadı kapı kırık takmış gidicem evime anlamlı kılan abim demez mi? orada ne var gidecek demesi benim için çok hoşuma gitti ama bilemem değişir mi? fikri
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anlamlı yapan; Kendini tanıyanı kendin olmaktır..📌
Anlamsız yapan; Kendini tanımayanı beklentisi yüksektir..10 Yorumla- 27 gü
Kızımın varlığı daha anlamlı yapıyor
Merhametsiz insanlar anlamsızlaştırıyor10 Yorumla - 27 gü
Daha anlamlı yapan şey kızım
Daha anlamsız yapan şey de kocam 😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayatı benim için daha anlamlı ve yaşanılır kılan tek şey "İnancım"..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlamsız geliyor ki. Hayatımı anlamlı kılacak şeyleri teker teker kaybediyorum.
10 Yorumla- 27 gü
Anlamlı kılan:Amaçlarım ve hedeflerim
Anlamsız kılan:Çıkar ilişkileri
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Hayatı anlamsız kılan haset insanlar, anlamlı kılan ise gayelerim.
10 Yorumla- 27 gü
Anlamlı kılan şey 20 günlük tatliş bir kardeşim var anlamsız olan ise erkekler iste
10 Yorumla Bizim apatmandaki otomatik lamba afrikanın yerel dansını yaptırdığı için sevmem ama lamba yansın diye duvarda düğmeyi aradığım günleride unutmam
10 YorumlaHerşeyin tüm yaşadıklarımın ve yasayacaklarimin bir gün bitecek olmasi
20 Yorumla- 25 gü
Sağlıklı olduğum için anlamlı geriye kalan her şey için anlamsız diyebilirim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ailem
10 Yorumla- 27 gü
İngiliz anahtarı
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)26 gü
Aşkkkkkk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar