Selamlarrr,
Her şey üst üste gelirken size destek olan, sizi ayakta tutan dostlarınız var mı?
Depremler oluyor beynimde,Dışarda siren sesi var...
Selamlarrr,
Her şey üst üste gelirken size destek olan, sizi ayakta tutan dostlarınız var mı?
Depremler oluyor beynimde,Evet var. Hayatımın en zor günlerini geçiriyorum ve ailem dostlarım yanımda.
Tek bir kişi bana sarilsa her şey yoluna girer dediğim zamanlarda o kişi bana sarilmadi ve iyi olmadı aksine o da tuz bastı yaralarıma. İyi ki yanımda olmadi iyi ki bana sarılmadi diyorum... Ben böyle çok iyiyim.
Salla değmez keyfine bak hayatını yaşa kimse için üzülme giden pişman olacaktır
Neyse ne biten olmayan işte 🤣🤣
Evet var, iyi ki varlar.
🙂
Evet var
Cevap
10Cevap
Çok şükür var ama ben mutsuzlugumu kendi içimde yaşayıp çözmeyi severim. Birisine ihtiyaç duymam
Hayır maalesef hayatımda hiç dostum yok tek iyiyim ben
Ben genelde o an yalnız kalıyorum kimsenin haberi olmaz
Annem var. Annemle konuşuyorum ama gerçek derdimi bilmiyor. Nasıl anlatırım ona gerçek sıkıntılarımı dertlerimi.
Bir çirkefe battığımı ve sonra çıkarken nasıl çamur içinde kaldığımı. Her gün saatlerce havadan sudan konuşuyorum güya annemle. Oysaki içimdeki dert beni yiyip bitiriyor. Kurtulacağım inşallah. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak diye avunuyorum. Kimseye anlatamam anlatamıyorum.
Değişebiliyor duruma göre. Bazen yalnız kalmak daha iyi geliyor hem
dünyada yalnızsın, yalnız dogdun ve yalnız öleceksin dünyada kimseye ihtiyacın yok belki yol arkadaşı bulabilirsin.
😱🥺🤬💩Maalesef yok. . 😭😭😭😭😭
Sorunlarımla yalnız mücadele etmeyi daha çok seviyorum.
Ne depremler
Ne yanardağlar oldu içimde
Yine de kimse beni kurtarmak istemedi
Hımm hayır yok ben o depremleri dışarı pek göstermemmm
Kimsem yok nasıl bu zor zamanlarda yanında kimse olmadıysa bundan sonra da kimseyi hayatıma almam
Öyle bir dostumla aramiza soğukluk girdi yaklasir 1 aydir. O yuzden evet biraz yalnizim 😔
Allah'ım ve kendim varım şükürler olsun 😃
depremlerden haberi yok
Evet var. Sağolsunlar🙏🏻
Evet var
Varlar. Eksik olmasınlar 🌸
İçimde deprem olurken bundan kimsenin haberi olmaz
Hayır her daim yalnızım
anlatırsak olurlar, başka türlü yoklar
Var ama bazen onada anlatamıyorum duygularımı
Maalesef yok
Evet var
Yokk