"Kendini sevmek"
"Kendine iyi geleni sevmek"
Harika cümleler değil mi‽ 💚🌼
Sen kendini sana hatırlatacak neler yapar ve benliğini en üst seviyede hissettirirsin?

"Kendini sevmek"
"Kendine iyi geleni sevmek"
Harika cümleler değil mi‽ 💚🌼
Sen kendini sana hatırlatacak neler yapar ve benliğini en üst seviyede hissettirirsin?

Şarkı da çok güzel geçmişin şarkısı. Kendime bir şeyler alarak sevdiğimi gösteririm. En çok da abur cubur. O poşeti öyle bir doldurdum ki belki 60 tane kek 50 tane gofret çikolatalı tabii ki meyve suları filan. Bunlar benim kendime aşkımın en büyük itirafı 😂
Ne güzel ödüller.☺️
Evet bende cok severim bu şarkıyı🌼
Kendimi üzmemeye çalışırım, en kötü anda bile kendimi motive ederim, sevdiğim şeylere vakit ayırır kendimi negatif insanlardan uzak tutmaya çalışırım.
Bunların dışında sağlıklı beslenmek, spor yapmak, bakım yapmak gibi şeyler de var tabii🌸
🩵🌸🌸
Kendimi anlayarak, neye ihtiyacım var ve iyi gelecek ise ona yönelerek. Önceliğimi kendim yaparak. Temelde bunlar birçok yaklaşımı etkiliyor zaten.
Negatif şeylerden kendimi uzak tutarım bana iyi gelen şeyler yaparım
En başta olması gerekenler tebrik ederim tatlı senii🌸
Rica ederim💖
Cevap
14Cevap
Kendime özenli sofra kurarak birde dışarda mutlaka çay ya da kahve ismarlayarak diyebilirim
Mükemmel💚🍀💫
👍👍🥰🥰❤️❤️
Negatif olan her şeyden uzak durarak, kendimi şımartarak, sevdiğim şeyleri yaparak...
Ben kendimi severim bunun için de her şeyi yaparım tabi
Aynada hooaay maşallah boyuna posuna yavrum derim
😄😄😄
Ben beni seviyor muyum ki 🤔
Bir çok yolu var.
Giyimine beslenmene ve sağlığına dikkat edersen,
Gereksiz insanları hayatından çıkarırsan,
Boş beleş sosyal medya yerine kendine katkı sağlayacak eserleri okursan,
Ruhun gıdası müziği her zaman yanında bulundurursan,
Ruhun arınması için dua veya meditasyon yaparsan...
Motivasyon notlari tadında cümleler👌🏻✨
Rica ederimm☺️☺️
Hayatta ne olursa olsun en çok değer verdiğim ve önceliğim kendim, elbette ailemi ve dostlarımı çok sever, elimden geleni yaparım. Ama önce kendim, bencil olduğumu da söylerler. Kendimi motive etmek için sevdiğim ve keyif aldığım aktiviteleri yapıyorum. Daima sosyal ve bir hareket halinde olmaya çalışıyorum. Hayatı en iyi kendimle yaşıyorum diyebilirim.
Çevremde beni tanıyan herkes kendime nasıl sırılsıklam aşık olduğumu bilir kendimi seviyorum değer veriyorum canım ben 😍
Vayy helal olsun💚💚
Tabi ki şekerim ❤️
🤣🤣🤣👍🏻
Aynada kendimi severim canim sedefim yanaklarimi sıkarım off cok guzelmişim derim canim kendimmmmm benim gibisisii yok bu dunyada 😂
Aaa harikasın çok sevdim yöntemini👍🏻🌼🩵
Negatiflikten uzak durarak yapıyorum bunu ve evet " Kendine iyi geleni sev" çok doğru ☺️
✨☺️☺️
Kendime iyi gelmeyen. Onun yanındayken üzüldüğüm kötü duygular hissettiren insanın olayların durumların yanında bulunmayarak.😑 canım kendim çok kiymetlisiin💕
Kendime değer vererek tabi ki bakımıma dikkat eder ve sporumu yaparak, kendimi mutlu eden şeyleri yaparak
Kendime bakım yaparım kişisel gelişimime özen gösterir ve kaliteli arkadaşlıklar kırarım bunlar kendime duyduğum saygı ve sevginin ürünü ♥️
Bakımıma, giyimime, kendime güzel sözler söylemeye dikkat ederek.
Kendim için en iyi şeyleri yapmaya çalışarak, yaparak
Sevgilim/eşim her kimse onun bana olan sevgisinin ve onun değerini her zaman bilerek 😃
Berbere giderken fener maçı izlerken
Ve yaşamak için mücadele ettigimi
Kendimi affediyorum kendimi bağışlıyorum kendime kızmıyorum ve hep anlamaya çalışıyorum
🌸👌🏻👌🏻
Her konuda iyi davranarak
Sevdiğim insanlarla vakit geçirerek ya da tam tersini yapıp olabildiğince yalnız kalıp istediğim her şeyi özgürce, kısıtlanmadan yaparak.
İçi boş bir kavram.
Değişir herkese göre. İçini boş yapan da dolu yapanda kendimize bakış açımız ve yaptıklarımız sevgili @lostthrones😌
Herkes kendini seviyor, kendine iyi geleni yapıyor zaten.
Kendime dondurma ısmarlayabilirim.
Pek göstermiyorum
Göstermem belli ederim..
Aynada bakışmalarımız yetiyor bazen
Dinlenerek bakım yaparak olabilir
Bakım💄👌🏻👍🏻
Bool bol alısveris yaparaakk
Güzel bir ödül bende yaparım zaman zaman bu şekilde🩵
Gözlerime bakınca
Kitap okuyarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?