Kişilik & Karakter Şu an ne yapmak istiyorsunuz? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Yarın pazartesi ama ben gözüm kapanana kadar dizi izlemek istiyorum. Şu an ne yapmak istiyorsunuz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hiç bir şey istemiyorum 1 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yarın pazartesi ve artık rutin monotonluktan sıkıldım. şu an arabaya atlayıp sahile gitmeyi ve şarkılar eşliğinde yıldızları seyretmeyi istiyorum. 1 0 Yorumla
sercandmr Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Yapmak istediğim şeyi gerçeklestirmis durumdayım denize karşı sandalye açtım dalga sesi dinliyorum huzur verici. 1 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yakışıklı kaslı bir adamın boynuna sarılıp öpmek istiyom. 2 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl tatile çıkmaz yüzmek dalmak ve güneşlenmek istiyorums adece 1 0 Yorumla
Aleminkraliii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kahve içmek, sabah olsun kahvaltı yapmak vs vs vs... Ama kahvaltı yapmam yine eminimmm 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Oyle oyalanmak istiyorum bende bir iki saat uyuyana kadar 1 0 Yorumla
Fırtınada_bir_tekne Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Hava kapalı olsa koyu bulutlar küçük bir ormanın içinde ortalama bir arabanın içinde camlar üstten biraz açık elimde bir sigara orada keyif çatmayı isterdim şu an mükemmel olurdu. 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Işınlanmak istiyorum.. 1 4 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Nereye ışınlanıyon aşko? Beni de götür 😅 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Dalga sesleri ile uyuyacağım bi yere, gell😊 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Çok iyi olur hem de bu sıcakta. Hemen geliyorum 🥰🌸 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl 🤗🌸 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Denize girip üzerinde yatmak istiyorum. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. eve gidip uyumak istiyorum 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tatilin tadını çıkartmak 1 0 Yorumla
Uhuaa Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Uzanıp ikisini de doldurarak titreyerek…. devamına gerek yok :) 1 6 Yorumla kaan-50 1 yıl İkisini de derken? Yorumla Uhuaa 1 yıl @kaan-50 delikler Yorumla Uhuaa 1 yıl @kaan-50 deliklerimi yani Yorumla kaan-50 1 yıl İkisinin dolmasına dayabilicek misin? Yorumla Uhuaa 1 yıl @kaan-50 dayanmaya çalışıyorum Yorumla kaan-50 1 yıl Hiç denemedin sanırım hı? Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Annemin gelmesini istiyorum 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Uyumak 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl İyi geceler bebişim 💖🌸💞🥰💋🌸 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. seni tutan ne yapıştır gitsin :D 0 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yürüyüş 1 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hiç bir şey istemiyorum
Yarın pazartesi ve artık rutin monotonluktan sıkıldım. şu an arabaya atlayıp sahile gitmeyi ve şarkılar eşliğinde yıldızları seyretmeyi istiyorum.
Yapmak istediğim şeyi gerçeklestirmis durumdayım denize karşı sandalye açtım dalga sesi dinliyorum huzur verici.
Yakışıklı kaslı bir adamın boynuna sarılıp öpmek istiyom.
tatile çıkmaz yüzmek dalmak ve güneşlenmek istiyorums adece
Kahve içmek, sabah olsun kahvaltı yapmak vs vs vs... Ama kahvaltı yapmam yine eminimmm 😂😂😂😂
Oyle oyalanmak istiyorum bende bir iki saat uyuyana kadar
Hava kapalı olsa koyu bulutlar küçük bir ormanın içinde ortalama bir arabanın içinde camlar üstten biraz açık elimde bir sigara orada keyif çatmayı isterdim şu an mükemmel olurdu.
Işınlanmak istiyorum..
Nereye ışınlanıyon aşko? Beni de götür 😅
Dalga sesleri ile uyuyacağım bi yere, gell😊
Çok iyi olur hem de bu sıcakta. Hemen geliyorum 🥰🌸
🤗🌸
Denize girip üzerinde yatmak istiyorum.
Uyumak
eve gidip uyumak istiyorum
Tatilin tadını çıkartmak
Sevgilime sarılıp uyumak istiyorum
Uzanıp ikisini de doldurarak titreyerek…. devamına gerek yok :)
İkisini de derken?
@kaan-50 delikler
@kaan-50 deliklerimi yani
İkisinin dolmasına dayabilicek misin?
@kaan-50 dayanmaya çalışıyorum
Hiç denemedin sanırım hı?
Annemin gelmesini istiyorum
Uyumak
İyi geceler bebişim 💖🌸💞🥰💋🌸
şu an keşke milli takımda olsaydım
seni tutan ne yapıştır gitsin :D
Uyumak ama 36 saat