Bütün dengeleri alt üst eden "Aşk" belki de hayattaki en büyük sarmaldır. O büyülü girdabın içine girdiğin zaman bazen mutluluk bazen hüzünlerden çıkış yolu dahi bulamazsınız.
Kalbinizi ve sağlığınızı korumak için aşktan kaçar mısınız?
Bence aşk kalk sağlığı ve seratonin düzeyini üst sınırlara çıkararak daha çok sağlıklı kılar insanı aşk heyecandir kalp pır pır atar vücutta değişik güzel duygulara sebebiyet verir🦋🦋🦋
Evet ettim kan akışı yavaşlıyor hayattan zevk almamaya basliyorsun kendini temizliğe veriyorsun ama aşık oldufumda sanki bütün hücrelerin yenileniyor kendime daha iyi bakıyorum spor yapıyorum mutlu hissediyorum müzik dinliyorum her şey bana keyif ve mutluluk veriyor
Ben aşkın her zaman varolduğuna inanmışımdır çünkü aşka aşık bir kadınım ❤️ aşka saygım herzaman sonsuz oyuzden aşktan kaçmam kahrıda hoş gelir lütfuda gelirse başımın üstüne
Aşk diye bir şeye inanmıyorum. Ama ilişkilerden kaçarım. Flört etmek sevdiğim bir şey, ilişki de herkesle yaşanamayacak bir şey. O yüzden iş ciddiye binecek gibi olursa koşarak uzaklaş kızım Mryty 💃🏻
yok kaçmam amaa aşk her ne kadar başlarda güzel olsada sonu berbat oluyor, fakat zaten bir kere geliyoruz dünyaya😹 ama aşık olurken kendimizi kaptırmamak gerekiyor sonra hasarı bize kalıyor malum.