Bugün bir iş arkadaşım, malum kişi ve ben beraber yemek yedik. Iş arkadaşım yeni evlendi ve düğününe gelemedim kusura bakma falan dedim, ama hediyesini göndermiştim zaten. O da olsun malum kişinin düğününe gideriz beraber dedi ve sus pus oldum. Zaten biraz heyecanlıydım ama masadaki sohbete katılınca biraz rahatladım. Bu arada erkekler masaya daha yeni oturmusken hemen otomobil muhabbeti açmayı nasıl başarıyorsunuz? 🤣 Sohbet de bir garipti, ya iş arkadaşımla ben konuşuyoruz ya da malum kişiyle iş arkadaşım konuşuyor. Asla benimle malum kişi konuşmuyoruz. 😆 Zaten göz göze bile gelmedik, duvar örüyor bana.
Iş arkadaşım acaba onun ağzını aramak için mi öyle demiştir? O da bir şey demedi zaten, bir şey demiş olsa gerçekten bir plan vardır anlamına gelecekti belki de, o da sustuğu için ağız arama çabasına cevap vermemiş olabilir. Yani biraz üzüldüm tabi, 40 yılın başında bir adamı beğeniyorum, onun da hayatında birisi var. Bunları nasıl geride bırakabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bende de oluyor öyle şeyler biraz zaman ver fırsat tanı. ustune dusmeyip umurunda olmadıgini anladiginda muhakkak karşı taraftan bir hareket adım etkileşim gelicek buna inan
sen bi evlen komşi iyi olur
Iyi olmaz komşi ya
Nasipte ne varsa O olur
Belki Aradığın buradadır 🤗
Güler geçerim 🤣🤣
Oda Aynısını Sana Yaptı
Bu hayatta istediklerimiz bizi bulmaz istemediklerimiz dibimizden ayrılmaz 😂😂😂
Evet yani bu işler nasip kısmet. Kısmetim o değilmiş demek ki. Belki de paralel evrende bir yerde beraberizdir, belki de o yüzden o kadar ilgimi çekmiştir.. Paralel evrende berabersek burada beraber olamayız, o olasılık hakkımızı kullanmış oluyoruz çünkü 😂
Bence Boşa gitme Gel bana 😍😍😍
Kaç yaşındasın
O istediğini bulmuş gibi görünüyor 😄 ahahh bana öyle güler geçerim dememiştir sanmıyorum. Ayrıca da istemesen bile karşına çıkmaması gereken birinin çıkmadığına inanıyorum.. eğer birisi çıkıyorsa istemesen bile ona ihtiyacın oluyor veya onun sana ihtiyacı oluyor. Ve düşünceler hisler değişiyor. bugün beğenmediğin birini ileride beğenebilir isteyebilirsin. Yani bu işler aceleye gelmiyor zaman istiyor bence..
Hayırlısı olsun
Senin gibi bir Partnerim olmasını çok isterdim ❤️❤️❤️
Bana böyle bir Fırsat veriisin
Ahahhaha sağol teselli için
Rica ederim
Sende Bana Bi Fırsat versen Ne olurdu ki Sanki
Bana Karşı Ön yargılı davranma lütfen 🤗
Bana bi şans verecekmisin
@scorpiongirl429
sen git bir duş al gel sonra konuşalım :)
Sadece duşa mı ihtiyacım var yani 😅
aradaki boşlukları sen doldurursun dedim işte :D
Ya bi git Allah aşkına ya 😆
zaten uykum da gelmişti.. hadi bye :)
Bilemiyorum
Kendimizi