Tetiklediyse… Değil bir insanın.. Binlerce insanın hayatını karartacak kadar deli bir ruha sahip olduğumu biliyorum. İçimde yaşayan manyakları tanıyorum. Hayatını karartmak ne kelime burnunu yerlerde sürtüp sürtüp o karanlıkların içine tekrar tekrar sokarım. Sade bir karanlıkta yaşayamaz.
Hiçbir zaman kötü olmadım. Fakat kötü olanlar kazanıyor ve daha çok mutlu oluyor. Fitratimda kötülük yok ve bir insan beni ne kadar uzerse üzsün ki beni sevdiklerim dışında kimse üzemez, yine de ona kötülük yapmam. Rabb'ime bırakırım neylerse O güzel eyler...
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki de ben kötü biri değilim.. ama eğer ki bir insan bana kötülük yaptıysa hatası çok büyükse ve her türlü kötülüğü hak ediyorsa o zaman geri adım atmam.. gerekirse o kişinin hayatını karartırım ben.. ve üzülmem de..
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Hayatım üzerinde olumsuz etkileri olan insanlar varsa eğer canlarını yakmaktan geri durmam ama bu benim için son aşamadır. Sabırlı biriyim ve ilahi adalete inanırım.
Karakterimin o sınıra gelmesine asla izin vermem. Kimseye zarar veremem, hayatını etkileyecek düzeyde eylemlerde bulunamam. Benim insanlık anlayışıma ters bunlar.
Buraya kayıt olduğumdan beri 🤦♀️🤦♀️biri benden hoşlanıyor gibi gibi ve tam 4 hesap değistirp aciyir sürekli de beni buluyor her defasında yazıyor her seferinde engelliyorum 💁♀️💁♀️yani öyle
Çok komik ama bana hayranlık duyan kişiler neye hayran oluyor analams değilim 😂😂yani nirmal bir sohbet işte 🙄🙄
Olabiliyor. Bazısı bilinçli, saf kötü bazısı da farkında olmadan yapıyor."Yetişkin çocuk " doğan cuceliğlu deyimiyle kötü insan değildir ama her türlü kötülüğü yapabilecek insandır..