Bir kadinda olmasi gereken özellik mantikmi yoksa duygusallık mi. Her ikisi de bir kadinda olamaz mı? Hem beyni olan bir kadin olsun istiyorum. Hem de duyguyu aski romantizmi ve tutkuyu yasamak istiyorum. Acaba çok mu şey istiyorum. Neden her ikisi de bir bedende olmuyor? var mı böyle bir kadin. Siz hiç denk geldiniz mi öylesine?
Bir kadin hem mantıklı ve zeki; hemde duygusal olabilir mi?
evet olabilir hatta bende öyleyim Dehbli bir adam olduğumdan preforantol korteksler biraz küçük ve limbik sistemde aktif bende sürekli yani duyguları iki kat yaşıyorum kaygılı bir adamım yani hem duygusal hem rasyonel bir adamım kaos gibi kadınlarda da böyle olabilir ama istisnaları saymazsak kadınlar daha duygusaldır tabiat gereği limbik sistem daha aktiftir sağ beyin baskındır
Kadınlar çoğu zaman zeki değildir mantıklı hiç değildir ama istisnalar vardır İstisnalar kaideyi bozmaz, duygusal kadın, toplam kadın nüfusunun yaklaşık yüzde 58 u
Aaaa öyleyse sende de var çift karakter yapısı. Aslında verdiğin cevabi kendinden biliyorsun. Çünkü yengeç in duygusallığı ve korkulari. Yayin zekasi ve kararlılığı. 2 zıt karakter bir arada. Zor olmalı..
Bende kendimden bilirim. Balık üstü ikizlerim. Su ve hava karışımı. %80 İkizler %20 balık. Her iki karakteri de yerine göre kullanmayi öğrendim. Kendimi çözmem biraz zaman aldi 😂
Yay özelliğin her geçen zaman artarak devam edecek. Böylelikle yengecin seni dibe cekme etkisi zamanla azalacak. Bu iyi bişey. Ama şu ara yengeç seni biraz zorlar