üç yıllık bi ilşkim var son zamanlarda hep tartışıyoruz. ben çok kıskancım en ufak şeyde yoksa aldatıyor musun beni diyorum sevgilim de çok kızıyor.. artık o soruya cevap bile vermez oldu o derece ben de takıntı yaptım her kavgada biri mi var diyorum. o da sus allah aşkına saçmalama diyo. son 4 aydır bu böyle. askere gidecek iki ay sonra ve biraz da borcu var. ben sıkıntıları buna bağladım ama değil gibi.. artık beni merak etmiyo aramıyo sormuyo günde bi defa mesaj atıyo o kadar. bişey mi var dedim yok çok kavga çıkarıyosun bıktım sadece dedi. en yakın arkadaşına sordum bana dedi ki hala seninle evlenmek istiyo hala seviyo hep sensin onun için dedi. e ben anlamıyorum seven insan kaçar mı arıyorum kısa kesip kapatıyo ne konuşacaiz o kadar diyo. sorunlarımız var diyorum bıktım hep sorun diyo. ama bende tek çözemem ki susup oturayım mı yani. kırıyo arayınca bazen açmıyo sonra da ben kırmadım sen herşeyden nem kapıyosun diyo. geçen ayrılalım dedim hayır seni seviyorum ayrılmam asker dönüşü evleneceğiz diyor.. ama ben mutlu değilim ve bunu onunla paylaşamıyorum bile.. ne yapmam lazım çok bunaldım lütfen özellikle erkek arkadaşlar yorum yapın.. tam 3 yıl oldu seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.. onu geri istiyorum..
Cevabın nedir?
Merhabalar öncelikle cağımızın sorunlarından sadece biri ikilik ilişkilerde cok görünen bir sorun sorun ne diyeceksiniz sorun ilişkiden soğumak tabi bunun bazı sebebleri var iyi bir teshisle tedavi olmıyacak birsey değil
Evet sebebleri var dedik nedir bu sebebler
öncelikle erkeklerin beyinlerinin anatomisini bilmek nedir bu derseniz erkekleri erkek yapsn bir kac ana unsur vardır
1: erkekler hürdür
özgürlüklerine düşkündürler ve kıskanc bir kadın onları hapiste gibi hissettirir
üzerine cok düşerseniz sıkılırlar
hayatlarında ve hayatlarındaki insanlara liderlik etmek isterler (kıskanc bir kadın bu özelliklerini kısıtlar ve SOGUMAYA baslarlarve uzaklasmaya baslarlar sizinkisi bu olmuş sanırım
2:Ataeerkil bir varlıktır
baskıyı sevmesler baskı kurmak isterlersürekli sorun cıkaranlardan kacar sorunun bir parcası olmayı kabul etmesler sorunun cözümü olmak isterler ama sorunu cözerkenbaskın kişiliklerini ortaya koyarlar hayata hep bu BASKIN gözle bakarlar sizden kacması sizin devamlı olarak ona baskı kurmanızdır seklinde yorumlanabilir
3: sorunsuz yasam tarzı isterler
erkeklerin bu tarafı genellikle bir ilişkiden ne aradıklarını bilen kadınları bulunca ortaya cıkar hani bir söz vardır huyu huyuma suyu suyuma boyu boyuma denk olsun güzelliğe cirkinliğe pirim vermem ilk baslarda nasıl basladığını sizden baskası bilemes bu duruma nasıl geldik sorusunu aynanın karsısında kendi gözlerinizin içine bakarak sorduğunuzda gözlerinizi kacırmadan cevab verebiliyorsanız sorun yok demektir
simdi gelelim sizin sorununuza
bu saydığımız sadece 3 özelliklerden hangisini ezmiş olabilirsiniz
yani demek istediğim su
iğneyi kendinize batırdınızmı cuvaldızla gezmeyi bırakın sorun sadece sizde dir demiyorum ama önce kendinize bir sorun ben bu ilişki için ben ne kadar özveride bulundum kavgaların nedenini sizden baskası bilemez amabirde hayata onun gözlerinden bakın ve ne sitediğiini ne aradığınıve nekadar isteğini bulun ve o sekilde davranın02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim çok şey kattı bana...
En İyi Cevaplar
+1 yılMaddi sorunları varsa birisinin bazı şeylerden eskisi kadar zevk almaması normal. Biraz daha sıkmamaya çalış onu. Hayat herkes için güllük gülistanlık olmayabilir.
Kendine de güvenin olsun neden aldatsın seni hiçbir neden yokken ortada? Durmadan beni aldatıyor musun dersen birine o kişi masum bile olsa hem aklına sokarsın hem madem bu kadar suçlamalar var aldatayım bari de nasıl olsa suçlanmaya devam ediyoruz der.02 Yorumla
Soran+1 yılyorum için saol öncelikle.. ama şu da var ki. hayatındaki herşey normal gibi yine geziyo arkadaşlarıyla görüşüyo falan.. yani tavrı bi tek bana . ben onu anlamıyorum.. sıkıntı olsa hep mutsuz olur bunun afrası hep bana sanki
- +1 yıl
Çünkü arkadaşları ona mutluluk verirken, kafasını dağıtmasını sağlarken sen onu bunaltıyorsun.
canım benm bende senin gibiydim..öle bi konuma gelmiştimki her seyi takıodum..en ufak bişeyden bile kıl kapıodum..hep sorun hep sorun cıkarıodum..aslıda niyetim sorun cıkarmak değildi,bozulduum noktaları ona sölemekti.ama ben söleince o yine bu kız sorun cıkarıo diodu..ve aramıs bozuluodu..artık bana dioduki bana güvenmiosun..ama öyle değildi..derdime derman olmasını bekliodum sadece ..ama anlamıodu..beni sorun makinası olarak görüodu..oysa ben bişeleri düzeltmeye calısmak için ugrasıodum..ama anlamıodu işte..hatta demişti bıktım artık..sen görcen artık sana cok zıt davrancam falan..ama sevmemek meselesi değildi..hiç ayrılııı dile getirmedi..sennkiside seni sevio..ama sen biras üstüne düşme cocuun..anlamıolar cunku..bende benimkinden bişeler bahane ederk özür diledim..özür dilememin sebebi onu haklı gördüümden değildi..sadece bişeleri düzeltemk için,varsın suclu ben olayım..şimdide öyle herseyi sorun etmicem ..kafamı daıtcam...baktımki onla aram bozuk olunca cok üzülüorum..o zmn bende sorunları ortadan kaldırırım..kendime hakim olurum..yani sorun sendee canım..kendine hakim ol ..yoksa cocukla biter..bitmesi sevgisizlikten değil.sadece bunaltmandann...
02 Yorumla- +1 yıl
ayyyyy ayni bennnn! tam benim durumu anlattin simdi... tartismalara gireriz, halbuki aciklama yapmadigi icin uzuyor, belki buyutecek bir konu degil, ama konuyu konusarak kapatmak istiyorum, ama o bunu bile beceremiyor. ve bana kiziyor, hep negatifmissim, surekli sorun konusuyormussum, beyfendi bunalmis, halbuki sorun ben bile degilim o sadece tartismalara gelemiyor. bende o hoslanmadigi icin artik hic olmusuz konusmuyorum. kendimi az cektim artik o hep yaziyor ariyor benim isime geliyor boyle
bütün kızlar aynı :) yorumlara baktımda yani kızlar Allah aşkına ne bu kıskanma ne bu takıntılar bırakın ya rahat davransın yani siz bişe yakalama derdindesinz sanki isteyen başka şekilde yapamazda yani sizi kesinlikle aldatmadığını gösteren şifrelerini verip numraları meşgul olmayan biri vardır ama ne malum başka hat kullanmadığı ve başka kişilerle ayrı vakitlerde olmadığı önemli olan güvenmek. bunu beceremiyosanız bi ilşkiye başlamıcaksınz çünkü insan her şekilde herşeyi yapabilr ozaman birde bu gözle bakmak lazm demi ben kıskançlıkları çok gereksiz buluyorm abartılı olmamalı vede kuruntu kızların olmazsa olmazı sadece yıpratır benden söylemesi:) önce güvenmeyi bilmelisiniz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
7Cevap
kendime benzettim seni, bende cook kiskancim, beni aramasa mesajima cevap vermese, hemen aklima, acaba baska bir kizla mi beraber diyorum. cunku kendisi cok yakisikli ve pesinde malesef kizlar var. bende ister istemez oyle dusunuyorum. oda bana kiziyor, eger bana guvenmiyorsan yurumez boyle diyor.. simdi ben degistim, o beni kiskansin! kendime gayet cok guvencim var, o dusunsun ici icini yesin. ve benimle arasira yine ilgilenmez, ama onuda anlamaya calisiyorum, cunku isi gucu var sitress yapiyor, bende agirdan satiyorum kendimi bazen, o dolaniyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yıltatlım saol yorum için. şimdi senden ricam. bana birde kendimi düzelttim derken neden bahsettiğini biraz anlatman. mesela ne yaptın ani kıskançlık krizlerinde nasıl davrandın? şimdiden saol
- +1 yıl
Rica ederim canim.. duzeldim derken aslinda daha coook yeni, bundan iki hafta once bile kiskanclik krizine giriyordum. eski sevgilisiyle face'de arkadasti, felaket patladim ona, o bana gittikce yazmamaya basladi, nedeni cok sIkiyormussum. hic hoslanmazlar. benim sinir oldugum, o beni hic kiskanmiyor, yani belli etmiyor, cunku gereksiz sorun cikiyormus. ben birkere abarttigimi dusundum, kiskaniyorum evet, ama neden belli edeyim? cunku havaya giriyor, onun gozunde dusuyorsun. kendini birsey saniyo
Soran+1 yılaynen ya kendini bişey sanıyo hemde nasıl. halbuki eskiden o koşardı peşimden.. of nasıl o günlere döneceim çok zor geliyo
- +1 yıl
kiskansanda belli etme. ben aynen oyle yapiyorum. onu herseyden coook kiskaniyorum, ama onun haberi yok :D boyle olmaya bak canim. zaten aldatirsa aldatir, seviyorki ayrilmiyor, sadece onu rahatlatmani istiyor, sende nasil yapacaksin bunu, uzerine varma onun, sana yazdikca yaz, ondan bir gun haber almadiysan birak o yazana kadar arama ben boyle denedim gercekten ise yaradi, simdi o yaziyor, halindende cok memnun gibi eskisi gibi sorun yok. halbuki konusmayi deneseler cozulmeyecek gibi degil
+1 yılsenin bu kıskançlığın benim eski bi kız arkadaşımda da vardı... annemden bile kıskanırdı...
bak kıskanılmak güzel bişey... hani sevginin göstergesidir... ama fazlası şu soruyu akla getirir "acaba bana güvenmiyor mu?" e zaten sevginin temeli güvendir... güven yoksa sevgi değil kuru bi bağlılıktır... sen biri mi var biri mi var dersen alimallah ayrılır bile senden haberin olsun... yanlış olan sensin... düzeltmelisin... mutsuzluğun sebebi de sensin...14 Yorumla
Soran+1 yılama bir kez oturup da düzgünce konuşsa belki benle ilgilenmesi herşeyi çözecek ama ilgilenmiyor kaçıyor. bende acaba başkası mı var diyoru. elimde değil.ki.. seven adam kaçmaz özler.. ama bu sevmiyorum da demiyo.. kafam çok karışık..
- +1 yıl
bak sana şunu sölim bi erkek (eğer babacansa) sevgisi bittiyse direkt söyler sevmediğini... sen bıktırmışsın adamı... hala başkası mı var diyormuşsun... elinde olsa yine aynı şeyi söylersin... önce şu soruyu at kafandan sonra sen söz var bi daha aynı şeyi kullanmayacağına... ama önce kendine sonra erkek arkadaşına...
Soran+1 yılelimde değil ama çaba harcayacaım o sözü kullanmayacaım. kendime olan saygım da gidiyo o sözle biliyorum ama elde değil işte
- +1 yıl
ya arkadaşım %100 kimseye güvenilmez. ama güvendiğini hissedersen yapacağı şeye de engel olursun... düşünsene erkek arkadaşın sana durup durup birisi mi var kiminle konuşuyorsun kimi aradın o erkek kimdi beni mi aldatıyorsun falan dediğini...
Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. sana söyleyim mi sende sevgilne olan güvenin yok buda ona olan sevgini yitirmne nedn oluyr bu şeklde davranrk mutlu olman zor bunu aşmak istiyrsn onu anlamya çalış derdine derman ol üstelk borcuda varmış bu şeklde yaprk onu daha çok kenedenden uzaklştrysn.
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha açık konuşayım bende ki sorun şu. hastalık mı bilemem. kavga ettiğimiz gibi ik gün ayrılsak başkasıyla olur erkek işte onlarda kalp yok diye düşünmekten ötürü hemen kontak atıyo bende. üstüne gitmemezlik edemiyorum o durumda elimde değil. barıştık diyelim ki ben birden bire sen şimdi araya bi başkasını sokmuşsundur mutlu olamayınca dönmüşsündür diyorum. bi türlü inanmiyorum bi erkeğin sadık kalacaına. o yüzden ayrılsak da başkasıyla olsam yine yaparım galiba
Kişilik & Karakter konusunda 308 cevap paylaştı. Çok klasik bir sorun. Süre tam aşkın bitişi, son çırpınışların zamanı.
Adam askere gidecek, özgürlüğü gidecek, borcu var.
Sevgilisi kıskançlık yapıyor , ilgi diyor sürekli sorun çıkarıyor hiç anlayışlı değil
Evet hiç anlayışlı değilsin.
Böyle devam edersen bu adamı kaybedeceksin.01 Yorumla- +1 yıl
aynı fikirdeyim.Kendine çeki düzen vermen gerekiyor acilen hemde...! Ayrıca erkek arkadaşının aklında bu tarz düşünceler yokken sen onun beynine sokmaya çalışıyorsun eğer seni şimdiye kadar aldatmadıysa askere gidince kesin aldatır bunuda unutma sıkma o kadar çocuğu ve güven ona bu şekilde mutsuz olursun.
çocuk askere gidicek sen beni aldatıyormusun, sorunumuz z var diye kafasını yiyorsun.
bir kere askerlik psikolojisi denen bişe var. ! başka yer zor şartlar kolay değil. birde borcu var.
ardında bırakacağı insanlar var. sende bunlardan birisin. kendi ruh hali ona yeterken senin
kavgaların belliki baymış. bak çok yanlış yapıyorsun.. biraz sıkma rahat bırak ... en ufak şeyde
aldatıldığını düşünecek kadar vahimsen sen bu çocuğu delirtirsin. o da bir yere kadar çeker00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. bnde de var bu kadar ağır olmasa da aynı durumlar ama kendini frenlemek yerine bu davranışlarına devam etmeyi seçersen işte o zmn onu kaybedersin, onu kaybetmek istemiosan kendini düzeltmelisin
o aramadan arama, msj atmadan atma, erkek arkadaşının durumunun düzelmesi haftalarını alabilir ama eninde sonunda düzelecektir..05 Yorumla
Soran+1 yılmesele şu ki benim sorunum işte burda başlıyo. haftalar geçerken ya başkasıyla konuşursa görüşürse diye kafayı yiyorum. anlamıyosunuz kızlar ben zaten bu yüzden sorun yaşıyorum.. araya biri girerse peki ne olacak? ben sosyal arkadaşlarını bile kısıtlıyorum kıskanıyorum. ilgisini kendime çekeyim derken ya kaybedersem başkasıyla olursa ne olacak? yakışıklı biraz kızlar peşinde dolanıyo
- +1 yıl
inan bnde de birebir aynı durum, sni anlamıo değilim ama bu kıskançlık değil hastalık ve benim erkek arkadaşım da yakışıklı ve kızlar benim yanımdayken bile ona yazabiliolar ama önemli olan onun sna olan sevgisi, seven adam öyle birşey yapmaz, bn çok yaptım ama onu kaybedeceğimi anladığımda vazgeçtim snde bunu yapma ve yiyip bitirme kendini..
Soran+1 yıltamam canım dediklerinizi dikkate alacaım teşekkür ederim.. umarım işe yarar. ama haftalar sürer lafı şimdiden korkuttu beni. haftalarca ilgilenmeyen dam seviyo mudur ya böyle sevgi olur nmu sizce
- +1 yıl
bn kendi başıma geldiği için biliyorum canım.. snin anlattığın kadar ağır olmasa da bnde buna benzer bir olay yaşadm snra erkek arkadaşım nefes almak istediğini söyledi bna ve bn lafta kendimi geri çektim.. ardından bna aynen snin gbi günde tek msj atmaya başladı ama bn o aramadan msj atmadan hiç aramadm ve 2 en fazla 3 hafta içerisinde o benim peşimde koşmaya başladı..
sn o sni aradğnda birtakım şeyler uydur, meşgulum şu an de, arkadaşlarla şurdayız burdayz de, doğru olmasa da bunu yap
Soran+1 yılyaptım çok yaptım .. meşgulum dedim daha çok kızdı daha çok çekti kendini..
o yuzden kiskanmayi biraktim.. kiskansamda icimde sakliyorum, bilmesine gerek yok. once ilgi beklerdim ondan surekli, ama beklemiyorum, artik o bekliyor benden. elini ayagini cek biraz. kiskandigini kesinlikle belli etme. seni kiskansin o, sen kendine guven, o seni kaybetmekten korksun. ben hep byole dusundum ve yendim o sorunumu canim.. birde birseylerle ugras, yani surekli onu dusunecegine, arkadaslarinla beraber ol, kitap oku filan... faydasi oluyor
00 Yorumla
+1 yılsizin sorunlarınız onndan değil senden kaynaklı ve tek başına çözebileceğin bir sorun. kıskanç olmaktan vazgeçmen gerekiyor. her zaman konuşmak zorunda değilsiniz, birbirinizden haberiniz olsun yeter. ve evet seven insan kaçar.
04 Yorumla
Soran+1 yılseven insan neden kaçar ya çok ilginç geldi bu bana
- +1 yıl
çekingenlik. kendini anlatamama korkusu. senin onu anlamaman. ve sanırım sonuncu ağır basıyor. onun senin kıskançlığından bıktığının farkındasın aslında ama anlamıyor gibi yapıyorsun, o da bunalıyor. herkes ilgi ister ama çok ilgiden de bunalır.
Soran+1 yılsence nasıl davranmalıyım? o telefonları kısa kesip kapadıkça ben daha çok arayıp konuşmak istiyorum daha beter oluyo. aramasam işte umursamıyo diyorum deliriyorum. çok kötüyüm itiraf edeyim.. dün gece intihar etmeyi bile düşündüm
- +1 yıl
ilk olarak başkası yüzünden intihar etmek kadar saçma bir düşünce yok. çıkar aklından. ne o hayatında karşılaşacağın tek ve mükemmel erkek ne de sen umutsuzsun. daha sakin olmalısın. istemediğini fark ettiğinde bırak, üsteleme. eğer bir süre sonra senden daha çok uzaklaşırsa niyeti buymuş dersin. ama bu sırada onunla konuşmak istediğini söyle, senden ne beklediğini sor, yine de aşırı ısrarcı olma.
Fzla uzun yoruma gerek yok psikolojik destek al yoksa cocugun sana tahammulu kalmicak ve sinirli bi aninda sen bu sekilde bi sacmalarsan tekmeyi yemen an meselesi gorunen o ki sen cozemiyosun o zaman destek al iliskini kurtar.
01 Yorumla
Soran+1 yılya hiç kırılmıyorum eleştirin tamam. gerçekten yardım istiyorum.. defalarca söyledim yine de terketmediyse seviyo mu demek oluyo bu.. yani sorun bende mi? bu ilk ilişkim hiç sağlıklı düşünemiyorum. aksi ayrılmak fikri de beni öldürüyoooooo..
aynı su an benım bırlıkte oldugum sevgılım gıbı bende ondan ayrılcaktım ama o eskisi gibi olmayı bıraktı :D düzeldi biraz. gec karsısına adam gibi konuş bende nıktım senın bu sekılde davranıslarına dee ne bu de bıktıysan neden hala benle berabersın de hep kavga ettıgın bı ınsanla evlenılırmı de evlense de sürermi de
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim ama bi sorun yok abartma ve kavga çıkarma dedi kastirip attı. adam akıllı dinlemedi bile. dayanamadım ya cidden bitirelim mi dedim yok dedi.. bende benden kaynaklı bilmeden anlamadan bitirip pişman olmamak için sustum..çok mutsuzum ya çok sevmişim meğer.. eski günleri çok özlüyorum..
+1 yılonu geri istiyorsan bu zor günlerinde destek ol köstek değil. Onun yanında ol çocuğu bunaltıyorsun sürekli. Bu şekilde davranırsan çok yıpranırsınız. O seni seviyor belli sadece sevginizi yaşayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgisinden artık emin değilim işte çok üzülüyorum. aklım da hep şu soru var.. o ne yapsada ben böyle kırmazdım neden o kırıyor beni. yoksa sevmiyor mu. ama sonra diyorum ki sevmese giderdi benim gibi sürekli o soruyu soran birine katlanmazdı.. o zaman duruyorum işte
dediyin gibi çok kıskanç sın ve sevgilin seninle konuşmayı kısa kesmesinin sebebi emin olki seni kırmamak için dir çünkü anladıgıma göre en küçük bi sorun da kıskanç lık yapıyorsun düzelmesini istiyorsan kıskançlıgı bırakaçaksın ama emin olki seni kırmamak için bide özler sen kıskanç lıgın gider diye düşünüyor ola bilir benim fikim bu
00 Yorumla
+1 yılBorçlu olmak zor iş. Hayattan sogutuyor insanı. Yapmak istediğin herşey etkileniyor. Birde askerlik gelince araya zor olacak senin için. Uzun süre onu düşüneceksin. Aklın daha da karışacak. Sevgi herşeyi değiştirir. Acele etme. zamana bırak.
00 Yorumla
+1 yılTipik ergenyus sorunlari yaptigin hareketler cocukca seyler bir kiz bana oyle davransa herhalde ayni anda noktayi koyarim agir basli olmayi dene ya da zamanla olgunlasirsiniz ikinizde cok gencsiniz daha askerligini bile yapmamis ne bekliyorsun ki ?
10 YorumlaAskere gidicek çocuk yakın zamanda..
tamam sende haklısın fakat şimdi o yeni bir yer yeni kişiler komutanlar..
ne kadar zor bir durum bilemezsın..
onu düşünüyor sevgilin..
biraz anlayış.00 Yorumla
+1 yılsıkboğaz etme valla kaçar..
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Çok kıskancım, en ufak şeyde aldatıyorsun diyorum. Seven insan kaçar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım