Çok kıskancım, en ufak şeyde aldatıyorsun diyorum. Seven insan kaçar mı?

üç yıllık bi ilşkim var son zamanlarda hep tartışıyoruz. ben çok kıskancım en ufak şeyde yoksa aldatıyor musun beni diyorum sevgilim de çok kızıyor.. artık o soruya cevap bile vermez oldu o derece ben de takıntı yaptım her kavgada biri mi var diyorum. o da sus allah aşkına saçmalama diyo. son 4 aydır bu böyle. askere gidecek iki ay sonra ve biraz da borcu var. ben sıkıntıları buna bağladım ama değil gibi.. artık beni merak etmiyo aramıyo sormuyo günde bi defa mesaj atıyo o kadar. bişey mi var dedim yok çok kavga çıkarıyosun bıktım sadece dedi. en yakın arkadaşına sordum bana dedi ki hala seninle evlenmek istiyo hala seviyo hep sensin onun için dedi. e ben anlamıyorum seven insan kaçar mı arıyorum kısa kesip kapatıyo ne konuşacaiz o kadar diyo. sorunlarımız var diyorum bıktım hep sorun diyo. ama bende tek çözemem ki susup oturayım mı yani. kırıyo arayınca bazen açmıyo sonra da ben kırmadım sen herşeyden nem kapıyosun diyo. geçen ayrılalım dedim hayır seni seviyorum ayrılmam asker dönüşü evleneceğiz diyor.. ama ben mutlu değilim ve bunu onunla paylaşamıyorum bile.. ne yapmam lazım çok bunaldım lütfen özellikle erkek arkadaşlar yorum yapın.. tam 3 yıl oldu seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.. onu geri istiyorum..
Çok kıskancım, en ufak şeyde aldatıyorsun diyorum. Seven insan kaçar mı?