Güncellemeler
1 yıl
Dayılar üzerine alındı sizin boyunuzla ilgilenmiyorum d 🧿çıtır yaşıtlar varken kimse size bakmaz ayrıca siteden birini ARAMIYORUM öylesine soru
Ben 174,5kum benden uzun erkek bir kaç kez denk gelmiştir (türkler için) 184 erkolar çoğalmalı 190+da çok uzun onuda sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kesinlikle katılıyorum yolda yürürken bakıyorum da erkoların geneli kısa ben nasıl evlenicem🥺 uzun boylu yakışıklıların acilen türemesi lazııııım,🫨
Ya bide kadınlar ortalama 163 civarıydı erkeklerde 173 gibi bir şeydi yani kısa kadınlar bile çoğu erkeğe uzun
Kısa bir erkek gelip bana boyum yüzünden kızlar bakmıyor dese sorun boy değil karakter zart zurt dersiniz ama
@pwproerjke kısa sarışın maviş çok çekici ten olarakta bir tanıdığım var her şey boy değil yanına farklı özelliklerde önemli hatta bence en önemlisi sohbet kapasitesi
@andromedadanbirkiz 180 üstü olmayanın diğer özellikleri önemli olmuyor o tanıdığının da hiç sevgilisi olmamıştır
🤣🤣🤣
@pwproerjke öyle bir şey demem tabiki karakterde çok önemli ama git Spor yap derim hep kızlarmı çabalıcak zayıf kalsın diye birazda erkekler çabalasın
@pwproerjke yoo öyle demem tabiki karakterde çok önemli ama git Spor yap derim hep kızlarmı çabalıcak formunu korusun diye birazda erkekler çabalasın
Haklısın ama boy pos da önemli uzunla huysuz gibi olunca da olmuyor pek yani
@pwproerjke
Ha bu arada biyolojiden haberi olmayan ablalarimiz hayatta bakın her şey piyango uzun bir adamla evlenip çok kısa bir çocuğunuz olabilir kısa biriyle evlenip çok uzun bir çocuğunuzda olabilir
@KolikOyuncu başka yerde ağla
Yunanistan olur mu en son oradaydım istersen fotoğraf atayım Yunan bayrağı altında çekilmiş foton var jsjsjsj
Ulan cahil geldiniz cahil gideceksiniz
@KolikOyuncu okumuş cahil terimine ne uyuyorsun d
@mina206 Spor ne alaka? Sen sporla boy mu uzuyor sanıyorsun?
@pwproerjke uzuyor tabiki kaç tane tanıdığım var ama vücut yapısıyla da alakası var
@mina206 tanıdıkların spor yaptı diye uzamadı genetiklerinde o boy oldukları için uzadı genetiğinde 175 olan biri istediği sporu yapsın 1.80 1.85 1.90 gibi boylarda olamaz genetik bilmiyorsun
@pwproerjke genetik biliyorum canım zaten yazmışım oraya vücut yapısıyla da alakası var diye
En son bir kızdan kısa olduğum için red yemiştim çocuklarımın kısa olmasini istemiyorum demişti kızın boyu 1.65 veya daha altı benim boy 1.70
Kız gayet ortalamadan uzun
Lan ben o kadar yurt dışına gittim bir Allah'ın kuluda senin boyunla başlamadı sizin kafanız mi güzel ortalama değer önemli değil peki şunu soruyorum boyu uzun aklı kısa biri olur muydu yani uzun çocuk isteyen kız aptal değil iyi bir üniversiteden benim gibi mezun ama böyle canım bir şeyi riske atıyor düşünsene uzun biriylesin ama mal çocuk IQ sunu düşünemiyorum kendi bacagina sikmakla eşdeğer bu
Genetik ve centilmenlik kıytırık diplomalardan daha önde 80 90 lar nesli kağıt parçasına bakar günümüz dünyasında okumak bir gelişim değil herkeste var neredeyse d
Kıytırık diploma ulan bunu yurdislarina gidip projeler yapıp yüksek lisan yapan birine söylemen iyi güldürdün ne eyvallah 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kız İngiliz Dili edebiyatı okuyor ben Matematik yani bilmiyorum kapasiten zorlanabilir ama kraliyet ailesi ortamı olurdu inşallah olur be ben şu an alman edebiyatı okuyan biriyle beraberim malum dil de var ya sjjssj sende yoktur şimdi 🤣🤣🤣hala gülüyorum kskskssjdj
7 dil biliyorum polyglotum başka yerde sidik yarıştırabilirsin uzun zeki erkekler tercihim kısa aptallar değil
Tamam sen patologlug yap bende matematikçi olarak Nasanin çözmeye çalıştığı problemlere yazılım geliştirelim biz aya çıkarken sende kum havuzunda oynarsın beybi
Ay götüm
Bu arada dediklerine inanmana da gerek yok yök teze nasa yaz çıkar muhakak bir şeyler sıkma canını beybisu
İlgimi çekmiyor hiç bir zaman uzun bir erkeğin zevkini veremeyeceksin aşağılık kompleksi yüzünden sidik yarıştırıyorsun senden daha iyi konumda uzun erkeklerde var d
@andromedadanbirkiz Hani her şey boy değildi :d kısa olanı direkt çöp olarak lanse etmişsin
Mahrumiyet bölgesinde mi yaşıyorsun gayette uzun erkekler var
1.85 ben ama senin boyunda birini istemiyorum 1.70 gecmeyecek
Amca o göbeği o boy kurtarmaz
Ulan bit bitmediniz aq erkeğe erko yok boyun kaç sgggggg
Tükenmedi. Ben de 1,83'üm tükenmiş değiliz, çok var.
O zaman bir sen kalmışsın tükenmeyen 😅
183 üm ama bi beş santim daha olsaymış keşke
Bence iyi boy 1 cm daha olsa mükemmel ne uzun ne kısa
Topuklu spor seçiyorum biraz daha uzun gösteriyor
Vallahi soyları tükendi gerçekten bende 1.76 yım 1.90 falan yok
Mankenn
Yakısıklı erkekler neden hep kısa ya
Evet çok nadir uzunlar yakışıklı, olmuyor ve biraz alık oluyorlar kısalar zeki ve yakışıklı genelde
Hepsi degil 😎(kendimden bahsetmiyom)
1.80 ideal ve iyidir
İdeal 184 ve187
O ne yalı kazığı, selvi ağacı, plaj şemsiyesi gibi arkadaşım. Öyle ideal boy mu olur, yurtdışında yaşıyorum bunun Türkle ilgisi yok. Bir çok ülke gezdim, farklı ırklar gördüm erkekte ideal boy 1.80'dir.
Aynen kısa erkekler boyu yüzünden değil özgüvensiz oldukları için yalnızlar
Kısa flörtüm vardı 170
Max flört ediyorsunuz zaten
Dipnot:Aynısını 1.50 kızlar da yapıyor
Sipariş geçeriz problem yok
Ay g*tüm kendini değerli sandı😂😂
Niye üzerine alındın ki d 30+ dayılara söyledim demekki öylesin d
Evet 39.5 yaşındayım ben😂
Babam yaşındasın niye demiyin dayıcık
197 var ama sana uymaz. Çok gençsin...
Kavak ağacı sevmem
Pardon 187
İyiymiş boyun amca
Sağol yeğen
Nasıl tükendi ben varım ya.
Andromedaya geri dön.
sen hakediyorsun
178 im ben de..
Yok tükenmedi
186 m. Uygun mudur
Ben dayı mıyım ya
18 ler dayı demıyor 22 yasinda dayi diyor
Ben 20 yaşındayım ve seni kastetmedim 24+
25 yaşındayım
24 + da dayi amca olmuyor bak sonra pisman olursun bsns
Hepsi dünya ahiret bacımdır sarışınlar hariç
Sarısinlar haric jsjs
Yalnız uzun boyunla radarıma girdin. Sarışinım da ))
Bence 1.58 sin
Ne alaka d
1,88
187 yim iyimi
Sende urfalı vibeı var iyi boy
Haha 😂 aksine arnavutum
Müko👍