Korkmamki, zaten benim düşmanımsa ben öyle biriyle iletişim halinde bile olmam, bıcak gibi keserim iletisimimi istediği kadar yemin etsin nefret etsin kinlensin. Bunların hepsi kendisine zararı olur bana bir şey olmaz ve yapamazda.
Bir. Yemin. Ettim. Donemem. Diyorsa baska. Kesin yemini icin bir erkegi. Oldurebilir. Boyle kadinlar. Cunku ". Bir yeminim var donemem". Derler ve. Erkegi. Aninda. Oldurur. Yemini. Olan kadinlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
:D hayır korkmam. aksine eğlenceli olur onun intikam planını uyguladığını izlemek
Korkmamki, zaten benim düşmanımsa ben öyle biriyle iletişim halinde bile olmam, bıcak gibi keserim iletisimimi istediği kadar yemin etsin nefret etsin kinlensin. Bunların hepsi kendisine zararı olur bana bir şey olmaz ve yapamazda.
Ne korkacam sonuçta bilmiyorlar ama kul hakkına giriyorlar çok büyük günah ben mutlu olmalıyım niye çünkü sevapları varsa bana geçecek
Bir arkadaşım var en çok bir kadından korkarım diyor 😂 Kadından daha çok korktuğun bi şey yok mu diyoruz olmaz olur mu iki kadın diyor 😂😂
Karate Do ve. Olum. Vurusu, nuda. Biliyorsa. Korkarim. Olum vurusundan kacis. Yoktur.
Bir. Yemin. Ettim. Donemem. Diyorsa baska. Kesin yemini icin bir erkegi. Oldurebilir. Boyle kadinlar. Cunku ". Bir yeminim var donemem". Derler ve. Erkegi. Aninda. Oldurur. Yemini. Olan kadinlar
Hayır 😂daha çok ugraşırım çünkü beni tanımıyor 😂😂
Kill Bill olmayacağına göre hiç bir şey olmaz
Ahh Kill Bill, ne filmdi beee
Evet korkarım
🤣yok.
Korksunlar hee 😃