Bu durum bazen ilk kez gördüğümüz bazen ise kısa zaman önce tanıştığımız uzun yıllar tanışıyor gibi hissettiğimiz samimiyet ve içtenlikte kendini gösterir.🌞🌼🌸
Senin böyle hissettiğin insanlar var mı?
Bu durum bazen ilk kez gördüğümüz bazen ise kısa zaman önce tanıştığımız uzun yıllar tanışıyor gibi hissettiğimiz samimiyet ve içtenlikte kendini gösterir.🌞🌼🌸
Senin böyle hissettiğin insanlar var mı?
Hayır maalesef öyle kişilere pek denk gelmedim. aslında bu dejavu gibi oluyor. mesela karşında ki insan eğer tam hayalinde ki gibiyse arkadaş da olur sevgili de olur sanki yıllardır onu tanıyormuşsun ya da görüşüyormuşsun gibi hissedersin.. kafa dengi olduğu için ama maalesef bu zamanda kafa dengi arkadaş veya dost bulabilmek çok çok zor.. çoğu kişi güvenilmez.
Evet bu zamanda çok az ve zor. Nadide insanlar bulunduğunda✨
Evet nadir olan bazı insanlarda yaşadım bunu
Rica ederim☺️
Olmaz mı be ya @Biscolatagirl 😂
Sağol kankim karşılıklı🍀🤣
😂😂🌸🌸
Eic için teşekürler 🍀🍀
Ricalarr✨👍🏻
En yakın arkadaşımla tanıştığımda sanki yıllardır tanıyormuş gibi hissetmiştim, aynı şekilde o da öyle hissetmiş. Zamanla kardeş gibi bir bağ oldu aramızda. Birbirimizin aynısı gibiyiz, hem düşüncelerimiz hemde görünüşümüz çok benzer. Hatta ilk kez görenler bizi ikiz sanıyor genelde😀🌸
Ne güzel bir iletişim. Bazı insanlar gerçekten ruh ikizi gibi.🌸
Kesinlikle🌸
Cevap
11Cevap
Hem reel hayatimda hemde burada bunu yaşadığım çok kişi oluyor ilk defa karşılaşmamiza rağmen o duygu ve enerji geçişi mutlaka oluyor ve kırk yıldır tanışıyormuşcasına öyle samimi bir diyolog ve muhabbete giriyoruz ki bu muhtesem bir olay bana göre anlatılmaz yaşanır 👍👍
Sıcakkanlı ve yakın birisiyse oluyor evet.
Bazen binde bir denk geldiğim oluyordu ama gerçekten içime çok garip hisler doluyor öyle hatırlıyorum. Anlamsız bir gülümseme aniden neşeli tavırlar hakim oluyor ve mutlu oluyorum.
Evet bazen oluyor ama nedense bu kişilerle bağım kolay kopuyor
Çabuk başlayan ilişkiler çabuk sonlanır derler o etki galiba aybükecim:))
Anlayan birini bulmak çok güzel ve evet bu hissi yaşadım
Kimisini 40 yılda tanıyamazsın, kimisiyle 1 saatte 40 yıllık sohbet edersin...
Evet yakın zamanda bir kız arkadaşımı kendime çok yakın hissettim
Var bir arkadasimla 1 senedir tanisikligimiz var ama yillardir taniyor gibiyiz ayniyiz gibi sanki
🌸🌸🌼
Bu durumu uzun zamandır yaşamadım umarım yaşamak nasip olur çok güzel bir his.
Sevgilim (kısa zaman olmadı ama sanki daha uzun gibi)
Var @Semih6934 😂
@Semih6934 @ByBrawo maşallah✨
@Semih6934 ricalar✨☺️☺️
@Biscolatagirl ahahha etiket yapmaya korkuyom valla 😂 gönül koyanlar oluyor illa ki 😂 65 kişiyide etiketliyemiyorum 😂
Ahahah yani 🤣
KS hakkında kategorisi değil zaten kırılmaz kimse🤣🤣
Ee bundan da küsmek çocukluk.🤣🤣
Gerçi küsmeler burada sıradan gün🤫😄
Kesinlikle var. 2 yıldır sınıf arkadaşıyız fakat bugün uzun uzun konuşmamızdan sonra ilk defa bu kadar birbirimize yaklaştık fakat sanki yıllardır her anımız beraber geçmiş gibi konuştuk
Evet var öyle insanlar
@KızgınDolunay rekor bunda 😂
🌼🌼
🧚♀️🧚♀️
Aynisi benim için de geçerli 🙌
@KızgınDolunay yaa 🍀🧚♀️
Vardı evet. Şimdi ise bir yabancı :d
Hayat😐
Aynen öyle tabii ki :)
Evet hayatımda biri var çok özel biri benim için kısa sürede tanıdığım ama yıllarca taniyormus gbiyim samimi cana yakın biri😊
Böyle şeyler bana göre değil sanırım 😅
☺️☺️
Simasi tanidik gelen oluyo bazen
Evet var
Evet var. 🌸
🌸🌸
Kimseyle konusmuyorum
Evet baya vardı ama hepsi hain çıktı
Hayır yok
Nadiren oluyor.
Evet
Var evet