Kişilik & Karakter 1 ay Güne pozitif başlayanlar burada mı? -ViviR_- Takip Et Fenomen Guru Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Güne pozitif başlayanlar burada mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
s Biscolatagirl Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güne başlayalı epey saat olsa da gayet iyi başladım evet🌼🌞🌞Herkesin güzel bir günü olsun başta bizi burada buluşturan her diyardan @KızlarSoruyor🩵🩵 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Fenomen Guru Yaş: 25 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yarın haftasonu tatili cumaları seviyorum. 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Günaydın evet ben pozitif uyandım. Bazı kötü haberler alsam da pozitif olmaya devam ediyorum 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sabah kahvesi, sonra köpekle yürüyüş... Pozitif başladım sayılır. 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ice Amerikano mu nerede görsem tanırım 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Fenomen Master Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,3b cevap paylaştı. Her zaman her yerde 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Standart bir stabilite ile start ettik 1 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 935 cevap paylaştı. B*k gibi bir gün 2 1 Yorumla marshall0098 1 ay Katılıyorum Yorumla
Uluocakerem Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı. Ojeler cok tatli durmus fincanla uyumlu :) 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kahveyi pembe gördüm günaydın 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Başlamıştım taa ki modumu düşürene kadar 0 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Uykum geldi 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. NoooUyku daha güzel 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25b cevap paylaştı. burada değilim ben 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Kahve aşığı 1 4 Yorumla -ViviR_- 1 ay O ben)) Yorumla Cevap sahibi 1 ay Hani bana Yorumla -ViviR_- 1 ay Bana derken hani kendine yapıver kizce)) Yorumla Cevap sahibi 1 ay Molam bitmeden yapayim sjdjadhja Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet burada 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Günaydın evet gadası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Güne başlayalı epey saat olsa da gayet iyi başladım evet🌼🌞🌞
Herkesin güzel bir günü olsun başta bizi burada buluşturan her diyardan @KızlarSoruyor🩵🩵
Yarın haftasonu tatili cumaları seviyorum.
Günaydın evet ben pozitif uyandım. Bazı kötü haberler alsam da pozitif olmaya devam ediyorum
Sabah kahvesi, sonra köpekle yürüyüş... Pozitif başladım sayılır.
Başlayamıyorum kimsenin moralini bozmak istemiyorum.
Ben değil feci regl ağrısıyla uyandim
Ice Amerikano mu nerede görsem tanırım
Her zaman her yerde
Standart bir stabilite ile start ettik
Hayır başlamadım başlamıycamda artık
B*k gibi bir gün
Katılıyorum
Ojeler cok tatli durmus fincanla uyumlu :)
Kahveyi pembe gördüm günaydın
Başlamıştım taa ki modumu düşürene kadar
Ben 😂
Yess, afiyet olsun
Uykum geldi
Evet
Nooo
Uyku daha güzel
burada değilim ben
Evet tabiiki de
Kahve aşığı
O ben))
Hani bana
Bana derken hani kendine yapıver kizce))
Molam bitmeden yapayim sjdjadhja
Evet burada
Evet sabah sade kahve içtim
Günaydın evet gadası
Güne hasta başladim
Evet
Afiyet olsun