Kişilik & Karakter 1 ay Hayatı fazla ciddiye alıyor musunuz? AlmanPrens Takip Et Fenomen Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinNe kendini, ne Hayatı ne de olayları fazla ciddiye alma#Boşver Hayatı fazla ciddiye alıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s Biscolatagirl Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır olması gereken yerlerde ciddiye alıyorum. Bazı zamanlar gülüp geçiyorum. Çok ciddi bir mizacım yok zaten😀 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 136,7b cevap paylaştı. Alınması gerektiği kadar ciddiye alıyorum sadece 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Alacağım tabi oteki türlü kolpa olur çıkarim 0 0 Yorumla
Boşbirisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Ok boşverek iki gün sonra deep web mafyası tarafından kaçırılalım 1 8 Yorumla AlmanPrens 1 ay Haydaaaaa deep web mafyası nerede Yorumla Boşbirisiyim 1 ay Deep webte işte. Adam napsın yüzünü mü göstersin? Yorumla AlmanPrens 1 ay Bence trollük bu mafyalık değil Yorumla Boşbirisiyim 1 ay Yo sen hiç mi duymadın? Yorumla AlmanPrens 1 ay Son mafya Çakır diye biliyorum ben Yorumla Boşbirisiyim 1 ay Sen yanlış bilion Yorumla AlmanPrens 1 ay Korkma tamam mı KS korur seni Yorumla Boşbirisiyim 1 ay Evet KS üstün güçlere sahip bi topluluk doğuştan gelen karete yeteneği ve üstün zekasıyla beni korur Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Sanki ciddiye almak gerekiyor almayınca hayat da seni ciddiye almıyo öyle bir şey 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay Alınca da almıyor ama Yorumla düşşperisi 1 ay çok fazla ciddiye alınca bize öyle geliyor her şey basit geliyor belki de hayattan daha ciddi olmamak gerek Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Almam hayat ciddiye aldıkça kendini bir halt sanıyor 😀 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Ah şu hayat ah Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Yok be zaten her bir şey yolunda mı gidiyor ki ciddiye alalım 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Akşam nolcak diyorsun Yorumla
Cedricsizchenn98 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% 1 ay Evet bazı olayları gereğinden fazla ciddiye alıyorum.. 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay Hangi alanda iş mi eğitim ve aşk mı aile mi Yorumla Cedricsizchenn98 1 ay Hepsi 😄 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 ay Hayat ciddiye alınır fakat kafayı sıyıracak kadar değil 1 9 Yorumla AlmanPrens 1 ay Yo ciddiye alınmamalı bence çok fazla sadece gerekenler gerektiği şekilde yapılmalı Yorumla sozsuZzaman 1 ay Ciddiye alınmazsa kimse bir şey yapmaz sorumluluk üstlenmez Yorumla AlmanPrens 1 ay Gereklilikler yapılmalı ciddiye almadan daİşdeyim işe geldim bunu çok çiddiye alarak yapmadım öyle gerek ve geldim gelceğiz Yorumla sozsuZzaman 1 ay Calismasan kimse para vermez dimi kendini doyurmak için çalışmaya mecbursun ve açlık, ölüm ciddi bir konu Eğer ki bunun bilincinde olmayıp hayatı ciddiye almazsan açlık sana sıradan ölüm ise basit geldiği için oturduğun yerde ecelini beklersin Yorumla AlmanPrens 1 ay Aç kalmamak için çalışmaz insan ı Yorumla sozsuZzaman 1 ay Ne için peki Yorumla AlmanPrens 1 ay İnsan aç kalmamak için okumaz Kendini eğitmek için okurİnsan para için çalışmaz üretip topluma vatanına milletine faydalı olmak için çalışır….Anadolu’da çok güzel bir deyim herkesin rıskı belli diye Esasen bunu anlatır bu da … rızık kaygısıyla değil durulu Yorumla sozsuZzaman 1 ay Anlamıyorsun neyse Yorumla AlmanPrens 1 ay Anlıyorum Yorumla
CausaSui Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Bu ruh halime göre değişiyor ama ciddiye alınacak şeyleri almadığım oluyor çoğunlukla 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay O zaman dans Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 ay birisi seni sevmeyince ciddiye almak zorunda kalıyorsun. 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay Enteresan Yorumla Adinisenkoy43 1 ay ): Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç almıyorum dicem ama her şeyi neden çok takıyorum o zaman 🙄 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Alma alma Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Birazcık sanırım, insanları çok takıyorum kafaya.. çabuk üzülüyorum 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Ciddiye almıyorum artık su yolunu bulur mantığı gibi yaşıyorum 1 0 Yorumla
gizlihesap999 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Bu kişiye göre değişir tabii ama hayat kesinlikle öbemlidir bence. 1 0 Yorumla
beniiyormayin Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Yıllarca ciddiye almadım sonra almak zorunda kaldım : ( 2 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Nasıl Yorumla
kaan023 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Aldıkta ne olsu tombul taslar. Gelisi güzel yasamak daha iyimis. 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay Günün yorumu Yorumla kaan023 1 ay Eyvallah cansin. Yorumla
seyyarsahaf Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 ay Hayatımı ciddiye alıyorum ama genel olarak yaşamsal faktörler çok umurumda değil açıkçası. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. Hayat absürt bir komedi 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Aynen öyle Yorumla
tugce082000 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Almak istemiyorum ama ah şu takıntı offf 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Ah be Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı. hakkını veriyorum diyelim 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay En iyisi Yorumla
gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 43% 1 ay alıyozda çokta değil ahha 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay en iyisi Yorumla
Angell20 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Hayatı ciddiye almak yerine sevmeyi tercih ederim 1 1 Yorumla AlmanPrens 29 gü Çok iyi Yorumla
Mafia_Princess Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Hiç almam her şey gelip geçici anı yaşa geç 1 4 Yorumla AlmanPrens 1 ay Eğlenmek gerek Yorumla Mafia_Princess 1 ay Eğlenecek enerjin varsa eglenirsin ahahah Yorumla AlmanPrens 1 ay Enerji bakanlığı sanıkır bkjhjjn Yorumla Mafia_Princess 1 ay Ahahhahaha Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 557 cevap paylaştı. Tabiki alıyorum az ciddiyeti bıraksak hemen takla 1 1 Yorumla AlmanPrens 1 ay Bırakmayınca Yorumla
Azgın_kızlar_nerede Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 ay ciddiye alıyorum yeri geldiğinde de gülüp geçiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Hayat beni ciddiye almıyor zaten 1 4 Yorumla AlmanPrens 29 gü Sen de onu alma Yorumla Cevap sahibi 29 gü Bazen şeytan dürtüyo al diye Yorumla AlmanPrens 29 gü Haydaaaa. nasıl Yorumla Cevap sahibi 29 gü Vesvese yapınca Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Ooo one piece’çi agam gelmiş güncelde misin? 1 3 Yorumla AlmanPrens 1 ay Sayılır 😎Biriktirip depresif zamanda bakıyorumBizim insider 🤫 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Geçen Berserk’e başladım 4 güne bitti efsane bir anime kesin izle Yorumla AlmanPrens 1 ay Vaktim yok ya öne piece naruto klasikler çok arada bakıyorum Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Onun ortadı hiç yok bende 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Hafife almaya gelmez. Evet alıyorum. 1 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 495 cevap paylaştı. Biraz olabilir (FAZLASIYLA) 🥹😂 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen fazla ciddiye aldığım oluyor 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. o bizi ciddiye almıyor ki bizde onu alalım 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ciddiyetsiz bir hayat düşünemiyorum 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Nötr.. İçimden nasıl geliyorsa öyle.. 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Hayat da dahil hiçbir şey ciddiye almaya değmez 1 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 506 cevap paylaştı. Yeaps 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay Bu işin ustası gelmişş✨ Yorumla asdafadasf 1 ay Znzbsjsjsns eyw usta senin kadar olamasak da dnjdjdksk Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 74% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 721 cevap paylaştı. Evet. 1 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay Çok mu Yorumla gulsuberenkolsuz 1 ay Genellikle Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. aliyorum bazen ya 1 1 Yorumla AlmanPrens 29 gü Fala mı Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 29 gü Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir? 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Konuya bağlı 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sallıyorum 1 0 Yorumla
Mihri47 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay Hayir tkmam 2 2 Yorumla AlmanPrens 1 ay o değil ciddiye almamak lazım ama hiçbir şeyi takmıyorum da çok doğru değil Yorumla Mihri47 1 ay Ya fazla ciddiye almakta tedirginlestiriyor insanı Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Alamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır olması gereken yerlerde ciddiye alıyorum. Bazı zamanlar gülüp geçiyorum. Çok ciddi bir mizacım yok zaten😀
Alınması gerektiği kadar ciddiye alıyorum sadece
Alacağım tabi oteki türlü kolpa olur çıkarim
Ok boşverek iki gün sonra deep web mafyası tarafından kaçırılalım
Haydaaaaa deep web mafyası nerede
Deep webte işte. Adam napsın yüzünü mü göstersin?
Bence trollük bu mafyalık değil
Yo sen hiç mi duymadın?
Son mafya Çakır diye biliyorum ben
Sen yanlış bilion
Korkma tamam mı KS korur seni
Evet KS üstün güçlere sahip bi topluluk doğuştan gelen karete yeteneği ve üstün zekasıyla beni korur
Sanki ciddiye almak gerekiyor almayınca hayat da seni ciddiye almıyo öyle bir şey
Alınca da almıyor ama
çok fazla ciddiye alınca bize öyle geliyor her şey basit geliyor belki de hayattan daha ciddi olmamak gerek
Almam hayat ciddiye aldıkça kendini bir halt sanıyor 😀
Ah şu hayat ah
Yok be zaten her bir şey yolunda mı gidiyor ki ciddiye alalım
Akşam nolcak diyorsun
Evet bazı olayları gereğinden fazla ciddiye alıyorum..
Hangi alanda iş mi eğitim ve aşk mı aile mi
Hepsi 😄
Hayat ciddiye alınır fakat kafayı sıyıracak kadar değil
Yo ciddiye alınmamalı bence çok fazla sadece gerekenler gerektiği şekilde yapılmalı
Ciddiye alınmazsa kimse bir şey yapmaz sorumluluk üstlenmez
Gereklilikler yapılmalı ciddiye almadan da
İşdeyim işe geldim bunu çok çiddiye alarak yapmadım öyle gerek ve geldim gelceğiz
Calismasan kimse para vermez dimi kendini doyurmak için çalışmaya mecbursun ve açlık, ölüm ciddi bir konu Eğer ki bunun bilincinde olmayıp hayatı ciddiye almazsan açlık sana sıradan ölüm ise basit geldiği için oturduğun yerde ecelini beklersin
Aç kalmamak için çalışmaz insan ı
Ne için peki
İnsan aç kalmamak için okumaz
Kendini eğitmek için okur
İnsan para için çalışmaz üretip topluma vatanına milletine faydalı olmak için çalışır….
Anadolu’da çok güzel bir deyim herkesin rıskı belli diye
Esasen bunu anlatır bu da … rızık kaygısıyla değil durulu
Anlamıyorsun neyse
Anlıyorum
Bu ruh halime göre değişiyor ama ciddiye alınacak şeyleri almadığım oluyor çoğunlukla
O zaman dans
birisi seni sevmeyince ciddiye almak zorunda kalıyorsun.
Enteresan
):
Hiç almıyorum dicem ama her şeyi neden çok takıyorum o zaman 🙄
Alma alma
Birazcık sanırım, insanları çok takıyorum kafaya.. çabuk üzülüyorum
Ciddiye almıyorum artık su yolunu bulur mantığı gibi yaşıyorum
Bu kişiye göre değişir tabii ama hayat kesinlikle öbemlidir bence.
Yıllarca ciddiye almadım sonra almak zorunda kaldım : (
Nasıl
Aldıkta ne olsu tombul taslar. Gelisi güzel yasamak daha iyimis.
Günün yorumu
Eyvallah cansin.
Hayatımı ciddiye alıyorum ama genel olarak yaşamsal faktörler çok umurumda değil açıkçası.
Hayat absürt bir komedi
Aynen öyle
Almak istemiyorum ama ah şu takıntı offf
Ah be
hakkını veriyorum diyelim
En iyisi
alıyozda çokta değil ahha
en iyisi
Hayatı ciddiye almak yerine sevmeyi tercih ederim
Çok iyi
Hiç almam her şey gelip geçici anı yaşa geç
Eğlenmek gerek
Eğlenecek enerjin varsa eglenirsin ahahah
Enerji bakanlığı sanıkır bkjhjjn
Ahahhahaha
Tabiki alıyorum az ciddiyeti bıraksak hemen takla
Bırakmayınca
ciddiye alıyorum yeri geldiğinde de gülüp geçiyorum
Hayat beni ciddiye almıyor zaten
Sen de onu alma
Bazen şeytan dürtüyo al diye
Haydaaaa. nasıl
Vesvese yapınca
Ooo one piece’çi agam gelmiş güncelde misin?
Sayılır 😎
Biriktirip depresif zamanda bakıyorum
Bizim insider 🤫
Geçen Berserk’e başladım 4 güne bitti efsane bir anime kesin izle
Vaktim yok ya öne piece naruto klasikler çok arada bakıyorum
Onun ortadı hiç yok bende
Hafife almaya gelmez. Evet alıyorum.
Biraz olabilir (FAZLASIYLA) 🥹😂
Bazen fazla ciddiye aldığım oluyor
o bizi ciddiye almıyor ki bizde onu alalım
Ciddiyetsiz bir hayat düşünemiyorum
Nötr.. İçimden nasıl geliyorsa öyle..
Hayat da dahil hiçbir şey ciddiye almaya değmez
Yeaps
Bu işin ustası gelmişş✨
Znzbsjsjsns eyw usta senin kadar olamasak da dnjdjdksk
Evet.
Çok mu
Genellikle
aliyorum bazen ya
Fala mı
Ölümün olduğu yerde daha ciddi ne olabilir?
Çok ciddiye alıyorum reis
Eh işte
Belkideee
Konuya bağlı
Salla gitsin hoptek hoptek
Sallıyorum
Evet herşeyi de kafaya takıyorum
Hayir tkmam
o değil ciddiye almamak lazım ama hiçbir şeyi takmıyorum da çok doğru değil
Ya fazla ciddiye almakta tedirginlestiriyor insanı
Alamıyorum
Evet alıyorum