Kişilik & Karakter Bu hayatta nelere alıştınız? YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Neler artık senin için sıradanlaştı, hiç bir şey ifade etmez oldu Neler artık canını yakmıyor... Bu hayatta nelere alıştınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gkhnkcgofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Bu ülkenin insanlarının hiçbir şeye tepki vermemesine 🤦 her gün onlarca kişi tecavüze uğruyor, çocuk gelinler oluyor, daha ne rezillikler ama kimsenin umrunda değil 0 1 Yorumla gkhnkcgofficial 1 yıl EİG için teşekkürler, cansın 🤗 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Dışlanmaya 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Ben her şeye alıştım maalesef 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Eve kapalı yaşamaya alıştım zor olsa da dayanabiliyorum 1 0 Yorumla
cem__can_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sert mizaçlı tehditkar tipe sahip değilsen sap kalırsın buna 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Üzülmeye 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Herkese 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alışamsdım 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar