5 yaşında olan kız kuzenime çiğ köfteci çocuk prenses diye hitap etti, kız iki saattir böyle geziyor. Bi an da benimki demeye falan başladı djfkakrkfkmgrkfmgm

5 yaşında olan kız kuzenime çiğ köfteci çocuk prenses diye hitap etti, kız iki saattir böyle geziyor. Bi an da benimki demeye falan başladı djfkakrkfkmgrkfmgm

Her kadın düşmez bence.. ama güzel sözlerden etkilenen çok kişi var.. bazıları bir iki söze kanıyor sonra serseri erkek seviyor.. sdfsdf kimseye güvenmemeleri lazım.
Cevap
10Cevap
5 yaşında bizde düşüyorduk tabii
Dürüst olayım mı sffsfsd artık bir erkek beni övünce göz falan deviriyorum sfdrsd düşmüyorum asla ve asla.. çocuk bana bunlarla gelme bende geçmez 😂
Yemiyoz artık demi 😂 bize samimi değiller bence baksana beş yaşındaki kıza içtenlikle prenses diyebiliyorlar sndkskdkfkf
Ahh ahh bırakda çocuk ilk heyecanlarını yaşasın yavrucağımm 😂 biz artık kül yutmaz olduk gitdik sjajjs
Ben saldım valla djdkskkdd anası düşünsün 🤣
😂😂 çocuk hızlı başladı bu hayata ajaja maşallah anasina da sabır 🤣
Herkesi geçti laflarını görsen yaşlılar bile şok skdkskd
Yiaa ajhajajss yerim onu ben.. bu kızı üzmeseler bari sjsjaj
Bu totosundan kan alır karşısındakinin hayatımda ben böyle konuşan bırak çocuk insan görmedim ahahahhshsdj
Üzenin kim olacağı belli. ssjsjs Allah bereket versin şimdiden 😂🤣
Amin amin sabırsızlıkla bekliyorum özel olarak izlemeye aldım 🤣
Arada güncelleme ya merakdan çatlamayak 🤣🤣
Olur olur yaparım 😂
Kdkdhd sen bana prenses deyince evleniriz sanmıştım 👉🏻👈🏻
Hepiniz aynısınız
Hayır of anladın sen
Kızlara prenses dediğinde erkekler sonrasında ayrılıyorlar ya da bi sorun oluyor vs kız da senn dediğin diyor. Dalga geçtin sandım
🤣🤣🤣 bende bazen anlamıyom salla skmd
Eror veriyor foto
Benm pvn yok
Bu da sizin ortak zaafınız. İlgi, güzel sözler ve sevgi gösterisi en zayıf noktalarınız.
Desene Allah belamızı vermiş
He iyi bari
Bizim doğamız böyle tatlı söze düşeriz eğer düşmüyorsakta vardır bi bildiğimiz 😅
Eskiden olsa düşerdim ama şimdi hiç bir şeye inanmıyorum pek biri güzel söz etse bile sağol, teşekkürler diyorum sadece.
İltifat eden kişi sevdiğim değilse benim pek hoşuma gitmez çünkü bana Özel değil herkese ortak söylediklerini düşündüğüm için mutlu olamıyorum
Bizde de var 5 buçuk yaşında bi cadı tuuulgasına hasta 😂 şimdiki çocuklar bomba ya nasıl yapıyorlarsa 😂😂
hayir hepsine dusmuyoruz da iste dusulecek kisi soyleyince bi asfalta bir olup kalktigimiz dogru 😌
Ahahahahah
nasıl ayol ben 5 yaşımı hatırlamıyorum bile bir de o yaşta hatırladığım tek erkek babam ha yeni nesil çocukları bile gözü açık doğuyor 😂
Kizlar güzel şeyler duymayı sever ama düşmez diye düşünüyorum
Her söze değil. Yalan ve abartı bulduğum sözlere bek düşmem
Hayır, bütün kızlar bu kadar beyin yoksunu değildir.
Bazı saf, mazlum kızlar kuzenin gibi inanıyor işte
Hahaha süper 💖🌸 küçükken düşerdim hemen ama artık olmuyor. İnandırıcı gelmiyor hiçbiri.
Hayıır
Kuzeninin olayına bayıldım ahzbzhzjdj
Bunu unutmaz buarada
bütün kızlara güzel sözler sarf edip düşüp düşmediklerini test etmedim bilmiyorum
Burdan bakınca test etmişsin gibi duruyordu ama
sana bunu düşündüren nedir?
Bakışların
bütün kızlara sulanan yavusak birine mi benziyorum gerçekten
Hayır kızlar kendileri gelip sana bahsediyorlar kendilerinden öyle birine benziyon
genelde öyle oluyor evet-de ben hiç sıcakkanlı bir insan değilim.
Belli oluyor bu zaten kasma sjdkak hepsi sana ayaklarıyla geliyordur zıplayarak ahahah
yok be abartma o kadar da değil. fotoğrafta güzel bakmışım yine gerçekte alttan alttan pis bakarım çocukluğumda da öyleydi fotoğraflarım mevcut benim bile hoşuma gitmez artı olarak gerçekten çok soğukkanlıyım kadın da olsa tanımadığım insanlarla samimi olmayı tercih etmem-ki buda egolu olmasam dahi beni egolu ve itici gösteriyor diye düşünüyorum.
Güzel analiz etmişsin kendini o zaman sorun ne
sorun yok 3 günlük dünya böyle gelmiş böyle giderim. tek sorun abaza diye kınadığım insanlara benzemem libidom yükselince söylediklerim, ettiklerimden pişman olup kendimden iğreniyorum son dönemlerde.
Dikkat et o zaman madem farkındasın bu durumun.
ilginç geliyor anlamlandırıp analiz edersem çözeceğim.
Halledersin
maalesef iki tatlı söze kanıyoruz..
Nasıl kanmadan doğru kişiye denk geliyorsunuz
İlk izlenim benim için önemli oyüzden iyi seçim yaparım.. 😅
Bana da öğretir misin ciddiyim
İnsanların davranışlarına dikkat edersen sana yol gösterir..
🙏 teşekkürler dikkate alacağım
Rica ederim.. ☺️
Ben düşmüyorum çünkü yalan olduğunu biliyorum. Hepsi etkilemek için manipule aracı
Ahahha yok dusmez islerine gelene duserler sadece
Çocuklar saf olduğu için oluyor bir kadınla yapsaydı irtibata erkeklerin hepsinin aynı olduğunu bilirdi
İşitsel varlıklarız🙃
Ben düşmem o tuzaklara
Yaş ilerledikçe düşmüyoruz diyeyim..
Kızlar olabilir kadınlar yok
Düşmez 😌 büyük kızlar düşmüyorlar 🤭
Ben bile düştüm AŞSLAŞDLŞSMFLDÖFDŞFL
ayyy çok iyi olay çok tatlıdır şimdi o
Beğenmediklerine düşmüyor kadınlar
Evet olur hadi çok iyi
Düşer
Hayır
Sanmıyorum