Kişilik & Karakter 1 ay Hergün mutlaka yaptığınız ne var? Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hergün mutlaka yaptığınız ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 658 cevap paylaştı. Namaz kılıp kuran okumak kitap okumak yürüyüş yapmak bide Türk kahvemi içerim 1 0 Yorumla
ercan343737 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Yolculuk otobüsle yolculuk. Olmasa olmazim😂😂 çünkü isim bu 0 0 Yorumla
CaNRaS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 33% 1 ay Dişlerimi en az 3 kere fırçalama her akşam duş mutlaka bir film izlerim 0 0 Yorumla
BilgecanDedee Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% 1 ay Müzik dinlemedigim günlerin sayısı çok nadir sanırım 😃 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Seks olmazsa olmaz sapık damgası yemek uğruna yanıt verdim 😁 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 44% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. O kahve içilecek yanına sigara dumanında kaybolan düşünceler olacak :)) 0 0 Yorumla
wberkaan Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 ay Küfür ederek uyanmak 5 dakika yatakta hayatı sorgulamak 0 0 Yorumla
Detmolder2024 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 ay Tüm günüm çalışarak geçiyor bu hafta işlerim var izinliyim. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Nefes almak🙄 0 0 Yorumla
asdafadasf Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Hayata söverim JZJSJSHSSJS 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Spor ve yemek yemek 😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Uyumak, yemek yemek ve sevgilime mızmızlık yapmak 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kahve içmek, kitap okumak, spor vs.. 0 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı. Sabah günü çay ile açmak 0 0 Yorumla
NeclaTekinAydınoğlu Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 ay @zeusunoğlusu ile fight 🤝🏻💅🏻 0 2 Yorumla zeusunoğlusu 1 ay Pegasus gel oğlum uçur bizi Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 ay getirin hadi bekliyom Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. El yüz vücut bakımı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Kitap okumak. Oyun oynamak. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Duş almak , ağlamak vkdnxnxn 0 1 Yorumla HayriiPotur 1 ay Kıyamam canım benim sjsjsj Yorumla
isimsizdiss Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İbadet 2 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Yemek 1 0 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. İşemek uyumak yemek 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Egzersiz 0 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Standart iş 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. gobek atmak 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duj alıyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. nefes alıp vermek 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. Spor 0 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Cilt bakımı 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. duş spor 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duş almak 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Duş almak gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Namaz 2 8 Yorumla Snowwbit 1 ay Allah kabul etsin Yorumla Snowwbit 1 ay Dostum İbadet etmeye çalışmak deseydin daha iyi olurdu, biraz gösterişe kaçmış. Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Snowwbit cümlemize kılmayanlara da kılmayı nasip etsin Yorumla Snowwbit 1 ay Amin cümlemize. Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Snowwbit gizliden yazdım ya hani gösteriş olmasın diye bu kadar art niyetli olmasanız keşke ne diyim yazık Yorumla Snowwbit 1 ay Dostum bende açıktan yazdım, ama ibadet etmeye çalışmak yazdım. Yorumla Cevap sahibi 1 ay @Snowwbit bana göre seninki şov neden açıktan yazık kendini belli ediyorsun diyebilirim de neyse beni çok ilgilendiren konular değil Yorumla Snowwbit 1 ay Cevap sahibi ozaman bende gizliden yazıcam bunh tamam. Allah razı olsun. Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hap içmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay İbadet etmeye çalışmak. 0 2 Yorumla İstanbollu34 1 ay Benim içinde dua et belki bende yola gelirim kral Yorumla Cevap sahibi 1 ay @İstanbollu34 aklıma gelirse ederim inşallah. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Namaz kılıp kuran okumak kitap okumak yürüyüş yapmak bide Türk kahvemi içerim
Yolculuk otobüsle yolculuk. Olmasa olmazim😂😂 çünkü isim bu
Dişlerimi en az 3 kere fırçalama her akşam duş mutlaka bir film izlerim
Müzik dinlemedigim günlerin sayısı çok nadir sanırım 😃
Seks olmazsa olmaz sapık damgası yemek uğruna yanıt verdim 😁
O kahve içilecek yanına sigara dumanında kaybolan düşünceler olacak :))
Küfür ederek uyanmak 5 dakika yatakta hayatı sorgulamak
Duş
Bakım
Kitap okumak
Spor
Tüm günüm çalışarak geçiyor bu hafta işlerim var izinliyim.
Nefes almak🙄
Hayata söverim JZJSJSHSSJS
Spor ve yemek yemek 😂
Uyumak, yemek yemek ve sevgilime mızmızlık yapmak
Dişimi mutlaka fırçalarım
Kahve içmek, kitap okumak, spor vs..
Sabah günü çay ile açmak
@zeusunoğlusu ile fight 🤝🏻💅🏻
Pegasus gel oğlum uçur bizi
getirin hadi bekliyom
Maalesef fizik tedaviye gitmek
El yüz vücut bakımı
kahvaltı öncesi kahve içmek
Kitap okumak. Oyun oynamak.
mastürbasyon ya senin
Duş almak , ağlamak vkdnxnxn
Kıyamam canım benim sjsjsj
İbadet
Yemek
İşemek uyumak yemek
Gezmek
Egzersiz
Bütün dünyanın yaptığı şey gibi uyumak
Standart iş
gobek atmak
Yemek içmek s. çmak yatmak
Duj alıyorum
nefes alıp vermek
Yaşamak
yıldız satleri bende alışkanlık oldu
Spor
Cilt bakımı
duş spor
Yüzümü yıkamak
Duş almak
Duş almak gadası
Namaz
Allah kabul etsin
Dostum İbadet etmeye çalışmak deseydin daha iyi olurdu, biraz gösterişe kaçmış.
@Snowwbit cümlemize kılmayanlara da kılmayı nasip etsin
Amin cümlemize.
@Snowwbit gizliden yazdım ya hani gösteriş olmasın diye bu kadar art niyetli olmasanız keşke ne diyim yazık
Dostum bende açıktan yazdım, ama ibadet etmeye çalışmak yazdım.
@Snowwbit bana göre seninki şov neden açıktan yazık kendini belli ediyorsun diyebilirim de neyse beni çok ilgilendiren konular değil
Cevap sahibi ozaman bende gizliden yazıcam bunh tamam. Allah razı olsun.
Hap içmek
İbadet etmeye çalışmak.
Benim içinde dua et belki bende yola gelirim kral
@İstanbollu34 aklıma gelirse ederim inşallah.
halıya yatarım
Su içmek
Sigara kahve
Yemek yemek
Uyku
Seks