Kişilik & Karakter Hiçbir şeyden keyif alamadığınız oldu mu? Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oyun olsun aile olsun bazı şeyler yordu ve bunalttı bu yüzden keyif alamıyorum. Hiçbir şeyden keyif alamadığınız oldu mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Evet çok oldu maalesef 0 0 Yorumla
ByAlfonnso Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Genel ruh halim bu ama ben sürekli hytu canlı tutmaya çalışıyorum küçük şeylerle bile mutlu olabilirim 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. çoğu zaman hiçbir şeyden keyif almıyorum zaten 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. bu ara yaşıyorum bunu 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Evet şu an hiç bir şeyden keyif alamıyorum... 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oluyeah. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet çok oldu maalesef
Genel ruh halim bu ama ben sürekli hytu canlı tutmaya çalışıyorum küçük şeylerle bile mutlu olabilirim
çoğu zaman hiçbir şeyden keyif almıyorum zaten
bu ara yaşıyorum bunu
şu anda olduğu gibi
Evet şu an hiç bir şeyden keyif alamıyorum...
Ben keyif alamıyorum.
Oldu çok önceden
Oluyeah.
Evet oluyor
Evet
Evett oluyor bazen