Kişilik & Karakter Maddi olanaklarınız yeterince imkan sağlar ise nerede ve ne şekilde yaşamak isterdiniz? Dincer35 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bir kız arkadaşım ile çok soğuk ülkeler de yani Grönland olabilir Hollanda Maddi olanaklarınız yeterince imkan sağlar ise nerede ve ne şekilde yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Amerika da yalnız. 0 0 Yorumla
SeneyeDeGiyersin Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl İmkân varsa insan evladı niçin eksi derecelerde yaşamak ister 😃 Ben yanıtı merak ediyorum. 0 2 Yorumla Dincer35 1 yıl Yalnız ve depresif insanlar ya da insanlardan uzak kalmak isteyenler, genelde soğuk iklim tercih eder Yorumla SeneyeDeGiyersin 1 yıl Kız arkadaşınızı da alıyorsunuz yanınıza daha bu neyin yalnızlığı :) Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Meme 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Amerika da yalnız.
İmkân varsa insan evladı niçin eksi derecelerde yaşamak ister 😃 Ben yanıtı merak ediyorum.
Yalnız ve depresif insanlar ya da insanlardan uzak kalmak isteyenler, genelde soğuk iklim tercih eder
Kız arkadaşınızı da alıyorsunuz yanınıza daha bu neyin yalnızlığı :)
Meme 😂😂😂😂
Vizyonsuzum