Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşama sevincinden olabilir.
Ya da bekardır.127 Yorumla
Soran+1 yılEvli olandan da bekar olandan da bazen bu enerjiyi alıyorum
Cevap sahibi+1 yılO benim işte. Yaşamayı seven ama ayrıca başka mutluluk kaynağı arayan kişi.
Soran+1 yılBeni karşımdakide bana kaynağı olur muyum sebebiyle bakıyor o halde. Doğru mu anladım?
Cevap sahibi+1 yılYok aslında biraz takılmak istedim. Ama pozitif biri enerjisi yüksek kişilerle karşılaştığında her daim daha da üst seviyede gözleri ışıldar. Çünkü mutludur ve yüzüne yansir
Soran+1 yılBense anlayamadım takıldığını 😑 bu parıltı beni ürpertiyor. Pozitifliği bana geçmiyor aksine ne oluyor yahu diyip vınlıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ki? Kötü bir sey değil bu. Bence sen mevcut çevreni bir gözden geçir. Enerji emici insanlarla cevrili olabilir
Soran+1 yılEvet hiç iyi bir çevrem yok. Bu ışıldamayı ise tanımadığım bir insandan bile alabiliyorum, ilk kez gördüğüm sadece o anlık bir iş icabı konuştuğum kişiden mesela alabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılBu onun olumlu enerjisinden kaynaklı. Bence bu tarz insanları yanında tutarsan sende onlar gibi olursun. Kötü bir şey değil bu.
Soran+1 yılKaçmak yerine onlarla irtibatta kalmayı deneyeceğim. Kötü olarak görmem kendimle alakalı aslında bununda farkındayım
Cevap sahibi+1 yılBunun farkında olman güzel
Soran+1 yılSeven bir erkekte tıpkı öyle mi bakar?
Cevap sahibi+1 yılSevgi uzun süreli bir şey ama eğer aşık olmuş bir erkekse zaten passiflora içmiş Polyanna gibi olur.
Yani evet :)
Soran+1 yılBirinin beni sevmeside beni ürpertiyor. O bakışlara hapsolmak bana kendimi iğrenç hissettiriyor
Cevap sahibi+1 yılBurada çocukluğuna inmek gerek, o beni aşar. Ama bildiğim insan sosyal bir varlık ve kabul görmek, beğenilmek ister. Bence kendinde o duyguyu hissettiğinde neyin bunu tetiklediğini keşfetmen gerek. O sorunun cevabını bulduğunda bu sorunda belki çözümlenebilir.
Sevilmek kötü bir şey değil.
Soran+1 yılBana kötülüğü dokunanların bakışlarıyla birleşiyor seven bir erkeğin bakışları. İkisinin ayrı bireyler olduğunu biliyorum bunu beynime içselleştirmeye çalışıyorum. Bir sürecin içindeyim
Cevap sahibi+1 yılBiraz sabır ve isteyerek bu süreçten kolaylıkla kurtulmanı temenni ederim. Umarım buna yardımcı olacak biriyle karşılaşırsın.
Soran+1 yılTeşekkürler temennilerin için.
Bana yardımcı olacak doğru kişiyle karşılaştım diyelim ki ben bunu nereden anlarım
Cevap sahibi+1 yılBakışlarına bakmadan sana hissettirdiği duygulara bakacaksın. İç sesine güvenmekten başka şansın yok.
Soran+1 yılBakışları travmalarımı tetiklese de hissettirdikleri çok özeldi. Bana değer verdiğini, benim bir sözümle yapmayacağı şey olmadığını gördüm kaç defa. İzin versem etrafımda pervane olacak. 3 yıldır tanıyorum ama ben çok çok nadir aralıklarla birşeyler istedim. Sonrasında ne tavrı değişti ne beklentiye girdi
Cevap sahibi+1 yılE tamam işte. Kendini kaptırmadan yavaşça denemeye başla. Güven problemi yaşadığını ve zor güvendiğini ona söyleyerek ilerlemek istediğini açıkça anlat. Zaten bahsettiğin gibi birisi ise anlayışla karşılayacaktır.
Soran+1 yılDoğru diyorsun. Onunla konuşmadan kendi korkularımla ilerleyemem. Neden çekimser durduğumu bilmesi iyi olabilir
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu da bilmesi. Çekindiğin noktaları bilirse onun için bir sıkıntı olmayacaktır.
Soran+1 yılYa da kendisi uzaklaşacaktır. Uğraşmak istemeyebilir sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBuna da saygı duymak gerekir. Bu şekilde aklında da acaba düşüncesi kalmamış olur.
Soran+1 yılBuruk bir saygıyla karşılarım
Cevap sahibi+1 yılİstediğimiz her şeyi elde edememek insanlığın gerçeği
Soran+1 yılGerçeği ve bir noktada da gereği
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılO senin onlara baktığın libidondandır
151 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende mi
- +1 yıl
Hayır bazıları hoşuna gider gözlerinde ışıltı görürsün bazılarını beğenmezsin alıcı gözüyle bakmazsın bu misalde yani
Soran+1 yılBöyle bir bakış açısına hiç denk gelmemiştim. Gördüğüm ışıltı bendeki beğeniyle alakalı hmmm
- +1 yıl
Kesinlikle bu her insanda olağan bişey düşün bir mağazada bile bir sürü kıyafet var ama senin beğendiğin hepsinin önüne geçiyor gözün onu görüyor
Soran+1 yılBen o insanları beğendiğimi düşünmemiştim aksine onlardan hep kaçma eğilimindeyim. O ışıltıyı aldığım insanlar beni ürperten bakışlar
Soran+1 yılbakışlara sahip insanlar*
- +1 yıl
Hımm derin anlamak lazım konuyu şimdi başka şeyler olduğu da geldi aklıma ama bilimsel ilimsel
Soran+1 yılBakış açın güzeldi ama benim yaşadıklarımı yaşamayan normal bir insan için geçerli olabilecek bir bakış açısı
- +1 yıl
Sende bişeyler var o zaman ulvi konular ama sen bile bilmiyorsundur
Soran+1 yılYaşadığım şeyler travmatikti. Onu tetikleyen bakışlar oluyor hiç tanımadığım birinden o bakışı alabiliyorum.
Ulvi şeyler noktasında sana katılıyorum. Etrafimdakiler bana ön sezilerimin tespitlerimin ne kadar doğru çıktığını söylerler- +1 yıl
Seni derin incelemek lazım rüyalar da görürsün sen gerçekleşen şeyler falan
Soran+1 yılRüyalarımı pek hatırlamıyorum ama normal hayatta insanların gözlerinden davranışlarından çok çabuk onların hakkında çözümleme yapıyorum
- +1 yıl
6. hislerin kuvvetli ama sende bu değil sadece belki geçmişinde biri sana el vermek istemiştir vermese de sana ulaşmıştır
Soran+1 yılEl vermek derken nasıl yani?
- +1 yıl
Senin o gözleri parlayanlar içinde varlık olanlar senin bir an önce uzaklaşmak istediklerin falan el vermek ooo uzun bi konu onları kontrol eden değil de onları kovan diyeyim
- +1 yıl
Sende böyle bişey olabilir
Soran+1 yıl3 harfliler mi demek istedin
- +1 yıl
Onların adı cin 3 harfliler a101 BİM şok
Soran+1 yıl😅😅😅
Soran+1 yılKıymetli bir hoca ölüm döşeğindeyken bana ne demişti biliyor musun? Sen çok iyi yerlere geleceksin... Bu söz beni duygudan duygulara sürükledi
- +1 yıl
İşte onun dediği sende gördüğünden auran çok iyi senin
Soran+1 yılVe ben çok derin imtihanlar yaşıyorum yıllardır. Rabbime isyan etmedim. Olaylardaki mana arayışımı hep diri tutmaya çalıştım
- +1 yıl
Biraz ilim alsan yararını görürsün aslında
Soran+1 yılBu soruyu sorarken olaya burdan bakacak birinin olabileceği aklımdan hiç geçmedi. Hay Allah beni nerelere götürdün.
Nasıl bir ilim?- +1 yıl
Bilmediğin taş baş yarar derler hüddam ilmi çünkü sende bu potansiyel var ama ilmin olmadığı için bilmiyorsun ne olduğunu
- +1 yıl
Ummadığın taştı o bilmediğin ne ya ummadığın taş baş yarar derler di diyecektim
Soran+1 yılO ilim İslam dininde yasaklanmış ama
- +1 yıl
Yok verenler var da hocasını bulmak zor hüddam olamaz insan zaten hüddam ilminde hadim lik vardır hadim olur ama zor yani kolay değil
Soran+1 yılAraştırayım bakalım neler çıkacak önüme
Soran+1 yılSende neler var aura anlamında? Bu konulara ilgide var belli ki
- +1 yıl
Ben araştırmacıyım öğrenmeyi seviyorum benim aura düşük ya o konuda muzdaripim
Soran+1 yılCevabını anlamakta zorlandığım çok soru var. Hazır karşımda araştırmacı biri varken bir tane daha sorayım mı ☺️
burada kendimi çok methetmis gibi olacağım ama inan ki amacım o değil. Ben ne zaman insan içine çıksam mutlaka bana çekilen erkekler oluyor. Yanımda o an kim varsa onlar diyor adam senden hoşlandı resmen. Seninle diyalog kurmaya samimiyet kurmaya çalıştı. Ne var sende diyorlar?
Bu da yine o aurayla mı alakalı?- +1 yıl
Aura yüksek olunca her işin kolaylaşır ama senin yanında anladığım kadarıyla bir cin var o da Müslüman o yüzden de dikkatleri çekiyorsun birde ışıltı olayını bu yüzden görüyorsun işte onla iletişime geçmen olsaydı bazı şeyleri öğrenirdin
Soran+1 yılKaç defa söyledim bilmiyorum ama beni çok farklı yerlere itti bu sohbetimiz. Teşekkür ederim dediklerin üzerine hem düşünüp hem araştıracağım. Nerden başlamam gerektiğini bilmesemde ilk kez bu tarz şeyler duydum ve merakımı cezbetti. Bana önereceğin hocalar ya da kaynaklar var mı?
- +1 yıl
Biri var aslında astral seyahat olarak geçiyor eğitimi ama benim dediğim ilmi öğretiyor dur adını bulayım youtube da izle biraz onu
- +1 yıl
https://youtu.be/-bY3TXA6Q2E?si=QUp_0CVNQtK33bHg
Bu adam rahmetli oldu severdim bu hocayı izle bunu - +1 yıl
https://youtu.be/1R7Iy9kIQGE?si=7cY1MjzljLC4TfVj
Bu adam veriyor bu ilmi sitesi var orada yazıyor konuları
Soran+1 yılİkisinide izleyeceğim. Çok ama çok teşekkür ederim 🙏🏻 sırlı olayların peşine düşüyorum sayende
- +1 yıl
Nasip nasip varsa bulursun nasip yoksa ne kadar koşarsan koş en fazla yorulursun
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılNasibimde bulmak vardır umarım
Soran+1 yılBir arkadaşımın şu dediğini hatırlıyorum: sana aşık olan bir cin olabilir
Soran+1 yılÇünkü kimseyle ilişki kuramıyorsun yani başlayanlar hızlı yükseliyor sana ama sen devamını getiremiyorsun onlardan hatta nefret ediyorsun. Bu normal değil demişti
Soran+1 yılSanırım bu tarz konulara da cevap bulabileceğim
- +1 yıl
Aha şimdi oldu nefret ediyorsun dedin hımm evet o yüzden sende bu durum var sende musallat var lakin zarar vermiyor sen ondan kurtul bak şunu aç bu gece ama mutlaka aç dinle
- +1 yıl
https://youtu.be/yV8oXJLl48Q?si=DgjKbbiufunRqx7G
Bunu her gece dinle 1 hafta sonra haber ver bana
Soran+1 yılTamam dinleyeceğim. Tane tane dinleyip yardımcı olduğun için cidden çok teşekkür ederim. Bir haftada kurtulur muyum?
- +1 yıl
Bir hafta da kurtulmazsın sure koruyucu olur sen gel bir hafta sonra bakalım haline ben söylerim yine sana o an neler olacağını ilk baştan anlamadım ne olduğunu tam şimdi anladım Allah büyük merak etme kurtuluş Allah dan sureyi mutlaka aç ses dışarı gitsin kulaklıkla dinleme
- +1 yıl
Ve korkma da kesinlikle 😉 erteleme sonralara bırakma aç tamam mı ayrıca rica ederim sorun değil yardımcı olmak isterim özellikle bu konular da
Soran+1 yılHatta 1 hafta boyunca sabah akşam dinleyeyim. Allah Kerim. İnşallah gelir sana sorarım yine gidişatı
- +1 yıl
Yok yok sadece yatarken dinle sabah akşam şunu oku
Bismillahillezi la yedurru ma'asmihi şey'ün fil ardı ve la fissemâi vehüvessemiul alim 3 defa sabah akşam diğerini gece dinle yani yatakta uyumadan önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı. Ona Aura diyorlar.
Milyonda birde olsa öyle insanlar gercekde, gözlerinin ici, ben burdayim diyor12 Yorumla
Soran+1 yıl@geiltoy bir kişi de aynı senin dediğin gibi söyledi. Yani 'güven' verir o gözlerin sahipleri dedi. Bense o insanları gözlerindeki enerjilerinden ötürü ürkütücü bulurdum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyle mi
11 Yorumla
Soran+1 yılGöz bebeklerinden çok parlak bir beyaz ışık beliriyor. Dolar değil 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 26,6b cevap paylaştı.
+1 yılEkonomi, gözlerdeki ışıltıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılParası olan öyle bakar yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe o seni yükseltiyor mu ne
123 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine ürpertici geliyor
Cevap sahibi+1 yılBu kadar dikkatini çeken itici olmaz bence çekici geliyor gibi
Soran+1 yılSeni nasıl inandırabilirim bilmiyorum ama insan korktuğu şeyin peşinede düşer anlamaya çalışır
Cevap sahibi+1 yılKorkan anlamaya değil uzaklaşmaya çalışır inanmıyor değilim sadece düşüncelerimi yazdım
Soran+1 yılKendimi doğru anlayamadım demek ki. Ben korktuğumu düşünmüştüm.
Ayrıca bu tarz enerji aldığım erkeklerden hep kaçtım. Ama aklıma hep şu yer etti: Ben Ali'den Veli'den kaçıyorum. İsimleri değişiyor ama gözlerinde gördüğüm o enerji hep aynı
Cevap sahibi+1 yılBelkide senin korkuların birine kapılıp olur ya olmaması gereken şeyleri yaşamaktır
Soran+1 yılGece gece beni düşündürecek ikinci cümleni sarf ettin
Soran+1 yılO ışıl ışıl gözlerde ne görüyorum biliyor musun?
Soran+1 yılBen olaya objektif bakmadığımın farkında olarak burada insanlara göreceli bir soru sordum. Çocukken bana hayatımın en adi anılarını yaşatan kişinin gözlerindeki ışıltıyı görüyorum
Cevap sahibi+1 yılDe ne bulduğunu
Soran+1 yılDedim yukarda
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yılAma bir şey demedin
Cevap sahibi+1 yılYazdığına denecek bir şey yok bence
Bana kalırsa sen cidden biraz istekli bir kızsın ama güven verecek kimse yok gibi
Soran+1 yılYaşadığım travmalar etkisiyle güven duygumu yitirmişim zaten. Onu geri kazanmaya çalışıyorum. Çünkü bende o güzel duyguları yaşamak istiyorum hep kaçmak o hisle boğuşmak çok zor
Cevap sahibi+1 yılSana yaptığım yorumları doğruluyorsun işte
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılKatılmıyor ama arzulardan
Başını yastığa koyunca bir gün travmalar aklına geliyorsa iki gün arzuların gelir
Soran+1 yılAile kurmak istiyorum mesela. Tanıştığım kişi bana ışıl ışıl bakınca bir daha onunla görüşmüyorum. O güzel duygulardan mahrum kalıyorum.
Son dediklerini pek anlayamadım
Cevap sahibi+1 yılSabret yeter
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılMutlu geceler
Soran+1 yılSanada
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Henüz yeterince kazık yememişlerdir...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü bencede hayat parıltısı
10 Yorumla Şey gibi demi böyle cin gibi gözlerine ışık vuruyor falan onumu diyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇakmak çakmak mı🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılBoncuk boncuk ☺️
- +1 yıl
Kaç kızım öyle gördün mü
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çakarlar🤣
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayat parıltısı
18 Yorumla
Soran+1 yılO ışıltı ürpertici gelebiliyor
Soran+1 yılBende o yüzden sordum çünkü anlamakta güçlük çekiyorum
Soran+1 yılBana zarar verirse o ışıltıyla diye inceden bir düşünce geliyor
Soran+1 yılBencede. Tedbirli olmaktan kim zarar görmüş
Ekonomi bakanı olmuştur
12 Yorumla
Soran+1 yılDolarlar mı fışkırıyor gözlerden
Kara kara mı baksalardı
02 Yorumla
Soran+1 yılKara kara nasıl bakılır?
- Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılAyni benim gözler (kurbanimi ariyorum 😄)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah aşkına biz niye göremiyoruz ayrıca parlak göz diye bir şey mi varmış vermeyin şunlara yüz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandıkları anlamı çıkardım.
00 Yorumla
+1 yılKarşılarındakinin adı ışıldır da ondan
00 Yorumla
+1 yılBaktığı şey güzeldir :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRenkli gözlü
12 Yorumla
Soran+1 yılYanlış cevap
Cevap sahibi+1 yılHer göz rengi renkli aslında
+1 yılÇapkın erkek bakışı
00 Yorumla
+1 yılbaya parlıyor a*
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mutluluktan olabilir
00 YorumlaOlabilir ne varki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBaba parasıdır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
fakir olunca böyle oluyor
Gözleri güzeldir
00 Yorumla
+1 yılTezgah bu tezgah
00 Yorumla
+1 yılSevdiği içindir
00 YorumlaDeğişikler