Kişilik & Karakter Nasıl birisiniz tahmin edebilirmiyim? Asirrss Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızmak yok ama Güncellemeler1 yıl Neden merak eden hep kadınlar🤣🤣🤣 Nasıl birisiniz tahmin edebilirmiyim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. OLur et 0 1 Yorumla Asirrss 1 yıl Sempatiksin
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. et bakalım 1 10 Yorumla Asirrss 1 yıl Ablam resmin yok ama şirin birisindir inşallah😃😃 Yorumla u Aybuke6 1 yıl sadece resimden mi tahmin ediliyor Yorumla Asirrss 1 yıl Abla ilk kez gördüm resim harici profil dışından bu kadar maalesef 👏👏👏 Yorumla u Aybuke6 1 yıl görüşürüz Yorumla Asirrss 1 yıl Allah a emanet ol görüşürüz Yorumla u Aybuke6 1 yıl sende :) Yorumla Asirrss 1 yıl Emin ol tahminim için seni takip edeceğim Yorumla u Aybuke6 1 yıl gerek yok düşünmen yeter :D Yorumla Asirrss 1 yıl Edeceğim maalesef ısrarcıyımdır 😏😏sorry Yorumla u Aybuke6 1 yıl haha peki nasıl istersen Yorumla
Tugbarabia Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olur 1 3 Yorumla Asirrss 1 yıl Naif olabilir mi 😃😃 Yorumla Tugbarabia 1 yıl Olabilir 😅 Yorumla Asirrss 1 yıl Fotodan bu kadar oldu Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Olurr 1 7 Yorumla Asirrss 1 yıl Çok masum 😃😃😃 Yorumla angelrosepink21 1 yıl Teşekkür ederim 🌺 Yorumla Asirrss 1 yıl Şansıma hep profil resimli geliyor... ben teşekkür ederim efendim👏👏👏 Yorumla angelrosepink21 1 yıl Geliyorlarki yorum yapın diye 😄 Yorumla Asirrss 1 yıl Evet ama hepte kadın arkadaşlar geliyor erkekler istemiyor demek ki.😃😃 Yorumla angelrosepink21 1 yıl Kadınlar merak ediyor demekki sizin ne söyleyeceğinizi 😃 Yorumla Asirrss 1 yıl Ah şu kadınların merakı bitiriyor beni 👏👏👏 Yorumla
naxtlokaį Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Olur 1 3 Yorumla Asirrss 1 yıl Asabi Yorumla naxtlokaį 1 yıl Surat astığım için mi vardın bu kanıya 🤣 Yorumla Asirrss 1 yıl maalesef 😃😃kusura bakma sorry... Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. olur. 0 1 Yorumla Asirrss 1 yıl Ufak Yorumla
Yengeckzz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Et bakalım 0 7 Yorumla Asirrss 1 yıl Ay burcun yengeçse sen çok zorsun Yorumla Yengeckzz 1 yıl Yengeç burcu zor mudur? Nasıl yani Yorumla Asirrss 1 yıl Bence kesinlikle öyle altına emin olun imzamı atarım Yorumla Yengeckzz 1 yıl Tamam açıklar mısın meraktan soruyorum Yorumla Asirrss 1 yıl Örneğin ne öğrenmek istiyorsun hangi konu Yorumla Yengeckzz 1 yıl Neden zor dedin bir sebebi olmalı zor olduğunu düşünmenin Yorumla Asirrss 1 yıl Bana göre belki çok anlayışlı görünüp ama anlayışsızlık mı desem, kıskançlık tavan zaten anladı görünüp anlamamak daha çok var Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 14 Yorumla Asirrss 1 yıl Gözlerin çok güzel 👏👏👏 Yorumla sedefffinci 1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla Asirrss 1 yıl 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿maşallah Yorumla Asirrss 1 yıl Ben gözlerime çok güvenirim ama maşallah seninkiler ateş ediyor benimkiler maalesef söndü yanında Yorumla sedefffinci 1 yıl Hayır öyle deme eminim senin gözlerininde maşallahı vardır güzel yorumun içinde çok çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görür ♥️ Yorumla Asirrss 1 yıl Abla yok yeşil göz başkadır ama seninkiler bambaşka rabbim sahibine bağışlasın🤲🤲🤲 Yorumla sedefffinci 1 yıl Yanlış anlamazsan ben senin göz rengini öğrenebilir miyim merak ettimde Yorumla sedefffinci 1 yıl Çok sagol Allah razı olsun da abla niye dedin ki bana çokmu büyük duruyorum Yorumla Asirrss 1 yıl Hayır tabiki benim yeşil Yorumla sedefffinci 1 yıl Erkekte yeşil göze bayılıyorum Yorumla Asirrss 1 yıl Teşekkür ederim mersi çok incesin Yorumla Asirrss 1 yıl AA bunu yeni fark ettim sorry ağız alışkanlığı aslında bir hitap şekli eminim benden ufaksındır🤣🤣 Yorumla sedefffinci 1 yıl Ne biliyim cevap vermeyince öyle düşündün sandım:/ Yorumla Asirrss 1 yıl Yok o mesajı fark edememişim buda benim ayıbım olsun büyük küçük görünmek bunun yorumu bana düşmez yakışmazda Yorumla
_Ask35_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Asirrss 1 yıl Çapkın 🤣🤣 Yorumla _Ask35_ 1 yıl Biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
OLur et
Sempatiksin
et bakalım
Ablam resmin yok ama şirin birisindir inşallah😃😃
sadece resimden mi tahmin ediliyor
Abla ilk kez gördüm resim harici profil dışından bu kadar maalesef 👏👏👏
görüşürüz
Allah a emanet ol görüşürüz
sende :)
Emin ol tahminim için seni takip edeceğim
gerek yok düşünmen yeter :D
Edeceğim maalesef ısrarcıyımdır 😏😏sorry
haha peki nasıl istersen
Olur
Naif olabilir mi 😃😃
Olabilir 😅
Fotodan bu kadar oldu
Olurr
Çok masum 😃😃😃
Teşekkür ederim 🌺
Şansıma hep profil resimli geliyor... ben teşekkür ederim efendim👏👏👏
Geliyorlarki yorum yapın diye 😄
Evet ama hepte kadın arkadaşlar geliyor erkekler istemiyor demek ki.😃😃
Kadınlar merak ediyor demekki sizin ne söyleyeceğinizi 😃
Ah şu kadınların merakı bitiriyor beni 👏👏👏
Olur
Asabi
Surat astığım için mi vardın bu kanıya 🤣
maalesef 😃😃kusura bakma sorry...
olur.
Ufak
Et bakalım
Ay burcun yengeçse sen çok zorsun
Yengeç burcu zor mudur? Nasıl yani
Bence kesinlikle öyle altına emin olun imzamı atarım
Tamam açıklar mısın meraktan soruyorum
Örneğin ne öğrenmek istiyorsun hangi konu
Neden zor dedin bir sebebi olmalı zor olduğunu düşünmenin
Bana göre belki çok anlayışlı görünüp ama anlayışsızlık mı desem, kıskançlık tavan zaten anladı görünüp anlamamak daha çok var
Et bakalım
Gözlerin çok güzel 👏👏👏
Teşekkür ederim 🌸
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿maşallah
Ben gözlerime çok güvenirim ama maşallah seninkiler ateş ediyor benimkiler maalesef söndü yanında
Hayır öyle deme eminim senin gözlerininde maşallahı vardır güzel yorumun içinde çok çok teşekkür ederim güzel bakan güzel görür ♥️
Abla yok yeşil göz başkadır ama seninkiler bambaşka rabbim sahibine bağışlasın🤲🤲🤲
Yanlış anlamazsan ben senin göz rengini öğrenebilir miyim merak ettimde
Çok sagol Allah razı olsun da abla niye dedin ki bana çokmu büyük duruyorum
Hayır tabiki benim yeşil
Erkekte yeşil göze bayılıyorum
Teşekkür ederim mersi çok incesin
AA bunu yeni fark ettim sorry ağız alışkanlığı aslında bir hitap şekli eminim benden ufaksındır🤣🤣
Ne biliyim cevap vermeyince öyle düşündün sandım:/
Yok o mesajı fark edememişim buda benim ayıbım olsun büyük küçük görünmek bunun yorumu bana düşmez yakışmazda
Olur
Çapkın 🤣🤣
Biraz