Güncellemeler
1 yıl
Normalde asla evde oturan biri de değilimdir.. bugün niyeyse hiçbir şey yapasım gelmiyordu
Reglin 4. Günü dışarı çıkmadım dus alamıyorum diye. Duşta alamıyorum kanama azalmadı diye o kadar zor geçti ki havada sıcak bunalıma girdim tüm gün ve kimsenin umurunda olmadığımın da farkındayım. Şu ruh halinden nasıl çıkabilirim? 2 tane aşk filmi izledim ders çalıştım kahve çikolata da mutlu etmedi berbat bir haldeyim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gir duşa ya nolcak
bende kışın dikkat ediyodum ama yazın yapamıyorum onu rahat edemiyorum
ilk olarak duş alman lazım o ruh halinden sıyrılman için
İyiyim Şu an tesekkur ederim dus makyaj alışveriş ruh haline gerçekten çok iyi geliyor, toparladım
Bacım bence PS ya da PC ne video oyunu bulsan oyna fortnite gibi şeyler ben öyle yapim çünkü
Aşkım oyun oynamayı bilmiyorum ki
Bende bilmiyordum ama elime bi PS aldım yani acımı bile hissetmiyorum asko elin gelişicektir
Orana su tutmadan yüzeysel duş al
Su tutunca ne oluyor ki?
Kanama var diye beni zorlar diye ben de almadım çünkü çok geliyor şu an azalması gerekirken..
Enfeksiyon kapabilirsin ondan
Anladım hep böyle çok mu olur
Hayır bu ay böyle oldu ben de anlamadım
İstersen yaz konuşalım
4 aydır ilişkim bile yok o anlamda çok mu stres yaptım bilmiyorum son zamanlarda kendimi çok değersiz hissediyorum..
Muhtemelen strese bağlıdır uzun süredir seks yapmamak bi stres faktörü başlı başına
Beğenilme değer görme isteği çok normal
Böyle olması daha iyi eminim
Nasıl yani
Cinsel ilişki düşünmüyorum artık zaten 2 kişiyle oldu ve bana keşke dedirttiler Bu yüzden gerek yok
İyi karar vermişsin kral neden keşke dedirttiler peki
Erkeklerden adam olmayacağını anladım
Onları kendimle ödüllendirmek istemiyorum şimdi de fkkrjd
Hhahhahahaha bayaa iyi bi ödül olmalısın
Kesinlikle 160 boy 48 kilo. Ülkede zayıf kız bulmak nimet adeta dkdmdmd
Ayrıca siz diyorsunuz ki balık et diye ölüyorsunuzda kimse elindeki 65 kilo balinadan etkilenmiyor crop şort giyen 40 kilo kızlarda gözünüz? Ben bosuna sokakta yürürken bile bu tacizi doğuda yasamıyorum , hadi doğuyu geçiyorum İzmir'de de yasadım?
Beni fiziğim için türlü türlü elinden geleni yaptılar elde etmek için ben asıl erkeklerin Bos saçma olduklarını anladıktan beri evet amaclarını öğrenince kendimi nimetten sayıyorum çünkü ben vermedikçe köpek oluyorlar daha bugün birisi kartını verdi duygusal bağ bile hissetse geri çeviriyorum güven ve samimilk göremiyorum inanamıyorum
Yani herkesin zevki farklıdır tabii ben aşırı zayıflıktan hoşlanmıyorum balıketli de bazen fazla oluyor tam kilo olan insanlar ve uzun boşluklar dikkatimi çekiyor ondan bişey diyemeyeceğim
Dondurma ye
Neden regl iken duş almiyorsun ki
Kanama varken doğrumu azalmasınıda beklemiştim..
Ben genelde duş aliyorum ya
Birinci gün duş alirsam kanama kesiliyor ama 2-3 gün yikanirsam kanama tekrardan geliyor
Bu ay garip bişey oldu ilk gün gelmedi 4. Gündürde kanama azalmadı sebebinide anlamadım bu yüzden bekledim bu kadar zaman ama sabah dus alıp alıverişe çıkıcam ruh halim çok kötü ya.. insanları taka taka kafayı yedim
Dediklerini yapmaz imatci arkadas
O sırt ne öyle
Nolmus?
Cizik
Evet
Biraz sert bir geceydi diyelim. Kötu mu sence?
Ee?